Twilight saga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
^^ Ah, že vidim solze
Še en prizor iz filma:
http://www.imdb.com/media/rm18188544/nm1210124
Jacoba se sploh nebi branla
Še en prizor iz filma:
http://www.imdb.com/media/rm18188544/nm1210124
Jacoba se sploh nebi branla
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
"mal" mišic?
Nasploh ljubim trpečega Edwarda, ampak morm priznat da mi je jezni Jacob tud pri srcu
Nasploh ljubim trpečega Edwarda, ampak morm priznat da mi je jezni Jacob tud pri srcu
-
Aja, pa Demetri je tud http://www.imdb.com/media/rm1001818368/tt1259571
-
Punce, danes je zame The Day porocam zvecer hihi
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Na IMDB ima oceno zaenkrat 4.4/10 (po oceni malce manj kot 6.000 ljudi). Ni ravno najboljše.
No, bomo videli.
Js vseeno mislim, da bo bolje kot 1. del.
No, bomo videli.
Js vseeno mislim, da bo bolje kot 1. del.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Mah ta ocena je itak dana tudi s strani raznoraznih Twilight haterjev.
It was forever..but it didnt last long..
- luncca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 9. 2009
sm pogledala drugi del..sicer slaba kvaliteta ampak ok...
Spoiler: motil me je predvsem to, da so preskočil vse tiste dele v knjigi, ki so mi bli najboljši..nevem, tisto z Jacobom mi že v knjigi ni blo zanimiv, recimo proti koncu knjige tista scena v spalnici ko ji pove, kako čuti je ena boljših in tega v filmu sploh ni oz. traja ene 2 sekundi Res najboljše dele knjige so kr zrezal.... in seveda ko jo zaprosi se film konča mislim halooo v knjigi se vse zmenita...ne konča se kr pri tem...
Uglavnm malo razočarana, samo ker je to Mlada luna bom zihr še ene 200krat pogledala hehe
Spoiler: motil me je predvsem to, da so preskočil vse tiste dele v knjigi, ki so mi bli najboljši..nevem, tisto z Jacobom mi že v knjigi ni blo zanimiv, recimo proti koncu knjige tista scena v spalnici ko ji pove, kako čuti je ena boljših in tega v filmu sploh ni oz. traja ene 2 sekundi Res najboljše dele knjige so kr zrezal.... in seveda ko jo zaprosi se film konča mislim halooo v knjigi se vse zmenita...ne konča se kr pri tem...
Uglavnm malo razočarana, samo ker je to Mlada luna bom zihr še ene 200krat pogledala hehe
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Mene film čaka u sredo, grem na premiero, že komaj čakam Upam, da res ni tko slabo, pričakovanja imam kar velika, ker se mi zdi, da bo boljši kot Twilight. So pa tudi že v prvem filmu dost pomembnih scen izpustil, tko da je to za pričakovat, I guess Drugače pa film že na veliko podira rekorde
New Moon set records as the biggest midnight opening in domestic (USA and Canada) box office history, grossing an estimated $26.3 million in 3,514 theatres. The record was previously held by Harry Potter and the Half-Blood Prince, which grossed $22.2 million domestically during its midnight premiere. The film grossed $72.7 million on its opening day domestically, becoming the biggest single-day opening in domestic history, beating The Dark Knight's $67.2 million. This opening strongly contributed to another record: the first time that the top ten films at the domestic box office had a combined gross of over $100 million in a single day.
The current domestic estimates put the opening weekend of New Moon as the third highest opening weekend in domestic history with US$140.7 million.
Use your head and follow your heart.
-
Evo mene z kina Torej, pozirala sem vsako sekundo in poskusala posrkat vase vse, da zdrzim do srede. Lol
No, kot velika navdusenka knjige morem povedati, da me je film kljub temu, da ni vse isto, ful dobro presenetil. Cuti se drugacna energija kot v Twilightu. Posneto je res 1 a. Npr. ko se Jacob pa Embri stepeta kot volkova... scensko! Pogresala sem morda malo vec trpljenja na zacetku ko jo on pusti, ampak ok, ne morejo za to porabiti prevec minut Cesnjo je polozil se Jacob ki OMG nism mogla dat dol oci z njega. Ce se spomnim kolko sem ga sovrazla se zacnem krohotat ker tle sem prav upala da so spremenili scenarij in da ga zalize Jacob je res super igral, Edwarda pa itak malo prikazuje in njegove prezence se ni toliko cutilo. Razen par scenc so se knjige ful drzali… Ampak nekatere stvari, kot je zandnji prizor so morali narediti, da nekako poveze potem naprej 3. del.
No, kot velika navdusenka knjige morem povedati, da me je film kljub temu, da ni vse isto, ful dobro presenetil. Cuti se drugacna energija kot v Twilightu. Posneto je res 1 a. Npr. ko se Jacob pa Embri stepeta kot volkova... scensko! Pogresala sem morda malo vec trpljenja na zacetku ko jo on pusti, ampak ok, ne morejo za to porabiti prevec minut Cesnjo je polozil se Jacob ki OMG nism mogla dat dol oci z njega. Ce se spomnim kolko sem ga sovrazla se zacnem krohotat ker tle sem prav upala da so spremenili scenarij in da ga zalize Jacob je res super igral, Edwarda pa itak malo prikazuje in njegove prezence se ni toliko cutilo. Razen par scenc so se knjige ful drzali… Ampak nekatere stvari, kot je zandnji prizor so morali narediti, da nekako poveze potem naprej 3. del.
-
Kva zdaj?
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
No, da še jst povem, kako mi je bilo. Ful dober, super, neverjetno, noro ... Še danes sem čist v filmu, pa sem ga že v sredo gledala Velik boljši je kot 1. film, ful so dobri vizualni učinki, volkodlaki so predobri ... Najboljša sta mi bla fighta med volkodlakoma in med vampirji v Volterri - noro! Jacobove mišice so neverjetne (:D), Bella oz. Kristen mi je zelo sprejemljivo igrala (in tudi lepša mi je v tem filmu), Roberta sploh ni treba omenjat, Taylor je tudi bil ful v redu, Jane in Victoria sta mi bile ful všeč ... Še posebej Jane, ker sem si jo točno takšno predstavljala, prav tako Volterro, ko sem brala knjigo. Niti se ne spomnim, da bi kej pomembnega izpustil in kej preveč spreminjali, kar je velik plus. Konec je res malo smešen, samo mi je vseeno všeč, se mi zdi, da so v redu naredili, kao en cliffhanger V glavnem, navdušena sem
Use your head and follow your heart.
-
Miss M. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Supernova Heights
Sem si ga ogledala vceraj.
Zakon film, navdusena cist.. ampak na drugacen nacin, kot pri prvem. Zdi se mi, da sta filma vsak zase svoj svet.. V tem je veliko vec temacnih custev.. izguba, jeza, zalost, razdvojenost... Prvi del me je "zadel" v drug del duse, bil je mal bolj lahkotn po en stran, po drugi pa spet bolj not potegnil..
Nasplosno se mi zdi res hudo nadaljevanje in sigurno niso razocarali..ne igralci in ne ustvarjalci filma...
Edina stvar, ki jo moram izpostavit, je pa glasba v filmu. V prvem je bil soundtrack skozi cel film tko skrbno, za moje pojme naravnost popolno izbran..pesmi, kot je npr. Bella's Lullaby, od Muse pesem SMBH, na koncu Flightless Bird... se mi zdi, da je glasba ful definiriala prejsnji film.. izbira pesmi pri tem mi pa ni bila ne vem kako vsec.. slisat je bilo prevec "random", kot da bi lihkar radio prizgal...pa se nikjer v filmu, niti na koncu ne, ni bilo slisat glavnega OST od DCFC - Meet me on the Equinox, ki je naravnost nora, huda pesm in bi tezko najdl bolj ustrezno...
(pa btw. res ne razumem ljudi, ki dajo 5 € za karto in potem glasno glupo komentirajo... za mano so sedele kokoske brez konkurence; od raznih glasnih vzdihov, ko si je Jacob sleku srajco pa "You're so hot" itd., pa na konc, ko je Bella zavrnila Jacoba "prasica, bitch, kolk mors?!"... halo.. ksne bi si morale ocitn plenico zamenjat predn grejo v kino, ker jih pol to cel film matra al kaj...a bomo take filme 18+ ljudje moral res sami doma gledat?)
Zakon film, navdusena cist.. ampak na drugacen nacin, kot pri prvem. Zdi se mi, da sta filma vsak zase svoj svet.. V tem je veliko vec temacnih custev.. izguba, jeza, zalost, razdvojenost... Prvi del me je "zadel" v drug del duse, bil je mal bolj lahkotn po en stran, po drugi pa spet bolj not potegnil..
Nasplosno se mi zdi res hudo nadaljevanje in sigurno niso razocarali..ne igralci in ne ustvarjalci filma...
Edina stvar, ki jo moram izpostavit, je pa glasba v filmu. V prvem je bil soundtrack skozi cel film tko skrbno, za moje pojme naravnost popolno izbran..pesmi, kot je npr. Bella's Lullaby, od Muse pesem SMBH, na koncu Flightless Bird... se mi zdi, da je glasba ful definiriala prejsnji film.. izbira pesmi pri tem mi pa ni bila ne vem kako vsec.. slisat je bilo prevec "random", kot da bi lihkar radio prizgal...pa se nikjer v filmu, niti na koncu ne, ni bilo slisat glavnega OST od DCFC - Meet me on the Equinox, ki je naravnost nora, huda pesm in bi tezko najdl bolj ustrezno...
(pa btw. res ne razumem ljudi, ki dajo 5 € za karto in potem glasno glupo komentirajo... za mano so sedele kokoske brez konkurence; od raznih glasnih vzdihov, ko si je Jacob sleku srajco pa "You're so hot" itd., pa na konc, ko je Bella zavrnila Jacoba "prasica, bitch, kolk mors?!"... halo.. ksne bi si morale ocitn plenico zamenjat predn grejo v kino, ker jih pol to cel film matra al kaj...a bomo take filme 18+ ljudje moral res sami doma gledat?)
What's the story, morning glory?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov