Twilight saga

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
mikimišššš
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mikimišššš » 11. Avg. 2009 14:06

a mogoče katera ve. če bodo ti igralci ostali isti čez vse 4 dele? sem brskala malo pa našla slikce edwarda in belle pa to nista bila kristin pa robert :nixweiss:
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 11. Avg. 2009 14:40

Bella in Cullenovi bodo zihr isti, pa Jacob, samo Victorio bo že v 3. delu igrala ena druga (ne vem točno zakaj).
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 13. Avg. 2009 22:09

Ma Rachelle in Summit niso mogli skup pridet glede urnika, ker ona bo 11 dni, ko se Eclipse snema snemala še nek drugi movie. In zj se kregajo kdo je kriv.

Komej čakam NM, Eclipse je pa itak še boljši
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 16. Avg. 2009 10:19

Ma knjige so bomba!Film me je razočaral zelo,New moon pa po ogledanem trailerju sploh nimam namen pogledat...
Ja vsakemu svoje,priznam da sem knjiga freak in da se preveč zapičim v detalje...

Aja pa kar mene najbolj moti :oops: ,v knjigi je Edward res opisan kot nek grški bog ob katerem dobesedno padeš dol...ma Robert Pattinson res zgleda vampirsko,tudi dobro odigra svojo vlogo (za razliko od Kristen) ampak tip pa hud ni. prej trapasto antipatičen :roll: ampak kot pravim,moje mnenje...
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 16. Avg. 2009 18:15

Pazi na besede :lach:

Jz pa mislim, da bo NM ful dober sodeč po trailerih in sneak peakih.
Uporabniški avatar
niinii
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a niinii » 16. Avg. 2009 18:28

Knjige so mi zakon. Film mi ni bil nič posebnega. Rob v filmu zgleda hud tip, še najbolj mi je všeč, ko zapoje, ker glas ma hud. Ampak na vseh fotkah k jih vidiš, je katastrofalen. Čist nefotogeničen :D
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 18. Avg. 2009 15:16

Sem ga pogledala...(ja tako dolgčas mi je bilo) :)
Ok lets go, igralka je popolnoma grozno apatična na trenutke, "ljubezen" med njima se v filmu prehitro razvije v to oh in sploh forever, mi je bila pa posebaj všeč ta napetost med njima preden sta se podrobno spoznala. Zaplet je prehiter, konec pravtako in zelo mi je žal, da ni potem tudi ona postala ena izmed njih :D. Sicer pa ocenjujem zgolj film, ker knjig nisem brala, torej tkorekoč kot da nebi bilo knjižne podlage. Sicer pa, omg un blond vampir je arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr in pa prekleti prasci zakaj temu dečku niso namenili kakšne daljše, boljše vloge, ker je mmmmmm <3
Slika
levi seveda.

Aja in pa un njun prvi pogovor..joj groza, kake mimike konstantno ta ženska dela, niti približno ne deluje kot scena v kateri se prvič v življenju pogovarjata.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Larchiiie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Larchiiie » 19. Avg. 2009 0:40

..Evelyn.. napisal/-a:Sem ga pogledala...(ja tako dolgčas mi je bilo) :)
Ok lets go, igralka je popolnoma grozno apatična na trenutke, "ljubezen" med njima se v filmu prehitro razvije v to oh in sploh forever, mi je bila pa posebaj všeč ta napetost med njima preden sta se podrobno spoznala. Zaplet je prehiter, konec pravtako in zelo mi je žal, da ni potem tudi ona postala ena izmed njih :D. Sicer pa ocenjujem zgolj film, ker knjig nisem brala, torej tkorekoč kot da nebi bilo knjižne podlage. Sicer pa, omg un blond vampir je arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr in pa prekleti prasci zakaj temu dečku niso namenili kakšne daljše, boljše vloge, ker je mmmmmm <3
Slika
levi seveda.

Aja in pa un njun prvi pogovor..joj groza, kake mimike konstantno ta ženska dela, niti približno ne deluje kot scena v kateri se prvič v življenju pogovarjata.

Na koncu tudi ona postane vampir.. vendar v nadaljevanju knjig. :D
sam je pa res, da je ful nadležno tisto njeno grizenje ustnic, vzdihovanje in oh in sploh, men Kristen kot igralka sploh ni ušeč. :(

PS - A ste vedli da bo iz 4. knjige BD narejena trilogija filmov? Nič še ni dokončno vendar skoraj zasigurno..tko, da bomo usaj še 5 filmov meli... NM, EC, in 3 BD :D
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 19. Avg. 2009 12:54

Zdej sem si ogledala še ta trailer. Zdej pa res ne morem več čakati :D

Jacoba sploh ne maram, ampak OMG :D
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 19. Avg. 2009 13:19

Zakaj se postriže!?!?!? :x
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 19. Avg. 2009 13:41

ker potem celo nekak zgleda :cool:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 19. Avg. 2009 13:48

No fucking way. Sploh pa je volk! >:/ Kje ste še vidl indijance pa volkove s kratkimi čupami. >:(
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 19. Avg. 2009 14:46

..Evelyn.. napisal/-a:No fucking way. Sploh pa je volk! >:/ Kje ste še vidl indijance pa volkove s kratkimi čupami. >:(

Kakor se spomnem je v knjigi razloženo zakaj je postrižen, ker se v knjigi tud postriže...
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 19. Avg. 2009 15:14

Edina dobra stvar v celotni franžisi je Victoria in to je žal vse.
Uporabniški avatar
niinii
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a niinii » 19. Avg. 2009 19:59

kokica87 napisal/-a:
..Evelyn.. napisal/-a:No fucking way. Sploh pa je volk! >:/ Kje ste še vidl indijance pa volkove s kratkimi čupami. >:(

Kakor se spomnem je v knjigi razloženo zakaj je postrižen, ker se v knjigi tud postriže...

V knjigi je to razloženo tako, da daljše lase kot ima, daljšo dlako ima kot volk. In če se ne bi postrigu, kakšen bi pa bil :D

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov