Twilight saga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mikimišššš - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2008
a mogoče katera ve. če bodo ti igralci ostali isti čez vse 4 dele? sem brskala malo pa našla slikce edwarda in belle pa to nista bila kristin pa robert
-
RoNcoLiNo - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 5. 2009
Ma knjige so bomba!Film me je razočaral zelo,New moon pa po ogledanem trailerju sploh nimam namen pogledat...
Ja vsakemu svoje,priznam da sem knjiga freak in da se preveč zapičim v detalje...
Aja pa kar mene najbolj moti ,v knjigi je Edward res opisan kot nek grški bog ob katerem dobesedno padeš dol...ma Robert Pattinson res zgleda vampirsko,tudi dobro odigra svojo vlogo (za razliko od Kristen) ampak tip pa hud ni. prej trapasto antipatičen ampak kot pravim,moje mnenje...
Ja vsakemu svoje,priznam da sem knjiga freak in da se preveč zapičim v detalje...
Aja pa kar mene najbolj moti ,v knjigi je Edward res opisan kot nek grški bog ob katerem dobesedno padeš dol...ma Robert Pattinson res zgleda vampirsko,tudi dobro odigra svojo vlogo (za razliko od Kristen) ampak tip pa hud ni. prej trapasto antipatičen ampak kot pravim,moje mnenje...
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Sem ga pogledala...(ja tako dolgčas mi je bilo)
Ok lets go, igralka je popolnoma grozno apatična na trenutke, "ljubezen" med njima se v filmu prehitro razvije v to oh in sploh forever, mi je bila pa posebaj všeč ta napetost med njima preden sta se podrobno spoznala. Zaplet je prehiter, konec pravtako in zelo mi je žal, da ni potem tudi ona postala ena izmed njih . Sicer pa ocenjujem zgolj film, ker knjig nisem brala, torej tkorekoč kot da nebi bilo knjižne podlage. Sicer pa, omg un blond vampir je arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr in pa prekleti prasci zakaj temu dečku niso namenili kakšne daljše, boljše vloge, ker je mmmmmm <3
levi seveda.
Aja in pa un njun prvi pogovor..joj groza, kake mimike konstantno ta ženska dela, niti približno ne deluje kot scena v kateri se prvič v življenju pogovarjata.
Ok lets go, igralka je popolnoma grozno apatična na trenutke, "ljubezen" med njima se v filmu prehitro razvije v to oh in sploh forever, mi je bila pa posebaj všeč ta napetost med njima preden sta se podrobno spoznala. Zaplet je prehiter, konec pravtako in zelo mi je žal, da ni potem tudi ona postala ena izmed njih . Sicer pa ocenjujem zgolj film, ker knjig nisem brala, torej tkorekoč kot da nebi bilo knjižne podlage. Sicer pa, omg un blond vampir je arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr in pa prekleti prasci zakaj temu dečku niso namenili kakšne daljše, boljše vloge, ker je mmmmmm <3
levi seveda.
Aja in pa un njun prvi pogovor..joj groza, kake mimike konstantno ta ženska dela, niti približno ne deluje kot scena v kateri se prvič v življenju pogovarjata.
It was forever..but it didnt last long..
-
Larchiiie - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2009
..Evelyn.. napisal/-a:Sem ga pogledala...(ja tako dolgčas mi je bilo)
levi seveda.
Na koncu tudi ona postane vampir.. vendar v nadaljevanju knjig.
sam je pa res, da je ful nadležno tisto njeno grizenje ustnic, vzdihovanje in oh in sploh, men Kristen kot igralka sploh ni ušeč.
PS - A ste vedli da bo iz 4. knjige BD narejena trilogija filmov? Nič še ni dokončno vendar skoraj zasigurno..tko, da bomo usaj še 5 filmov meli... NM, EC, in 3 BD
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Zdej sem si ogledala še ta trailer. Zdej pa res ne morem več čakati
Jacoba sploh ne maram, ampak OMG
Jacoba sploh ne maram, ampak OMG
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Zakaj se postriže!?!?!?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
No fucking way. Sploh pa je volk! >:/ Kje ste še vidl indijance pa volkove s kratkimi čupami. >:(
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Edina dobra stvar v celotni franžisi je Victoria in to je žal vse.
-
niinii - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2009
kokica87 napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:No fucking way. Sploh pa je volk! >:/ Kje ste še vidl indijance pa volkove s kratkimi čupami. >:(
Kakor se spomnem je v knjigi razloženo zakaj je postrižen, ker se v knjigi tud postriže...
V knjigi je to razloženo tako, da daljše lase kot ima, daljšo dlako ima kot volk. In če se ne bi postrigu, kakšen bi pa bil
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov