Twilight saga

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

lammy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lammy » 22. Jul. 2009 11:29

Js sm prebrala zdj prvi del v ang jeziku, sm na polovici 2. knjige pa sm se odločla, da si še film pogledam, k je tok govora o tem. PORAZNO! :eek: Mislm neki na hitr "spacan", igralca mi nista bila najbolj prepričljiva. Film tut ne sledi knjigi, kr par scen so po svoje priredil. Knjiga je fuuuul boljša, njune interakcija je boljša, prov čutš "strast" in čustva med njima,medtem ko v filmu...Eh :roll: Prov vid se, da je neki na hitr posnet, da "ujamejo" to Twilight-manijo, dokler še traja. Special effects v filmu so pa tut porazni. Mislim čist razočarana no. Ker knjiga je fuul dobra (vsaj v ang, slo. knjige se sploh ne bom trudila prebrati :D ).
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 22. Jul. 2009 13:44

kaj boš šele rekla na drugi film, ki je očitno še slabši, ko si človek misli, da huje itak ne more biti. Pod spielbergovim okriljem bi bil film fantazija :(
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 22. Jul. 2009 14:59

Ok, da se prvi film zdi nekomu slab, je čisto ok, I mean, vsakemu svoje a ne :) 100 ludi, 100 čudi, 100 okusov. Vsake oči majo svojega malerja hehe -- ziher bi še lahko kaki taki stavek našla :P

Samo da se pa za drugi film že vnaprej govori, da je slab, ali da bo slab, pa ne morem razumet. Noben še ga ni vido. Kak lahko sodiš nekaj, kar še nisi vidla? To da bodo probali vključit več Edwarda, tako da ga bodo kazali kot vizija in ne zgolj kot glas v Bellini glavi, ker bi drugače 3/4 punc (z mano vret, priznam :D ) blo sad, še ne pomeni, da bo film slab. Plus, New Moon ma drugega režiserja in več keša so dobli za vse special & vizual efekte. Just wait and see AND then judge. Dejstvo pa je, da so knjige tak vedno boljše od filmov...

Mene osebno bolj skrbi, kak bo zgledal Breaking Dawn film...
Tu bodo meli pa IMO res probleme zadevo skozi spelat. Še posebej kaj se tiče Renesmee.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 22. Jul. 2009 16:00

Meni se zdi pa že celotna zgodba zgrešena, tko da lahko z lahkoto govorim, da bo drugi film slab. Pred to twilight manijo nism vedla, da je tok ljudi brez okusa za knjige - zdej vem :D Film bi bil pa lahk žblj, pa bi bil folku še vedno všeč.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 22. Jul. 2009 17:05

Ja no.. ti si pač spet kategorija zase :)
Uporabniški avatar
Larchiiie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Larchiiie » 04. Avg. 2009 22:00

Najboljši film, knjige vse je super. Gledala sm ga okol 18krat.. sm nehala štet od 15 naprej XD
Uporabniški avatar
punk´s not dead
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a punk´s not dead » 04. Avg. 2009 22:20

jaz sem tudi že parkrat film pogledala, in mi je super :D
komaj čakam drugi del filma.. :ja:
prvi dve knjigi sem prebrala v slovenščini, zdaj berem tretjo v angleščini (saj sem zadnji dve v angleščini dobila za darilo), nameravam pa si kupit še prvi dve angleški in seveda vse 4 še enkrat prebrat.. :P
v glavnem, jaz sem navdušena nad knjigami, in tudi nad filmom..so mi že od nekdaj všeč vampirji, pa take fore :) :) :)
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 06. Avg. 2009 22:19

Zj začenjajo snemat Eclipse
Uporabniški avatar
punk´s not dead
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a punk´s not dead » 07. Avg. 2009 1:43

^^
:freude: super..
Uporabniški avatar
niinii
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a niinii » 07. Avg. 2009 10:09

punk´s not dead napisal/-a:jaz sem tudi že parkrat film pogledala, in mi je super :D
prvi dve knjigi sem prebrala v slovenščini, zdaj berem tretjo v angleščini (saj sem zadnji dve v angleščini dobila za darilo), nameravam pa si kupit še prvi dve angleški in seveda vse 4 še enkrat prebrat.. :P
v glavnem, jaz sem navdušena nad knjigami, in tudi nad filmom..so mi že od nekdaj všeč vampirji, pa take fore :) :) :)

Sicer je tole mal OT, ampak preber si še kake druge knjige. Meni osebno je zakon Vampire Academy saga. Zaenkrat so zunaj 3 knjige, četrta naj bi brišla ven konec avgusta. Seveda v angleščini.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 07. Avg. 2009 16:20

Jst sem sicer ena od tistih, ki jim je prvi film ušeč (kljub spremembam), ni mi pa tud ne jasno, kako lahko že zdej sodiš, da bo drugi film slab. Jst ko sem prvič gledala trailer za New Moon sem imela takšne :eek: očke :D Mi je ful dobr narejen.
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 07. Avg. 2009 16:38

Kaj pa je dobro narjeno? Bellini ogabni ksihti, ki niti blizu niso dobri igri? Ali nemara volk, ki izgleda kot da je zbežal iz poceni cartoon network risanke? :lol:
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 07. Avg. 2009 17:08

Ja ne vem, men je všeč :D Vsakemu svoje ...

Kristenino igranje bi se pa včasih res dal komentirat.
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
punk´s not dead
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a punk´s not dead » 08. Avg. 2009 8:02

niinii napisal/-a:
punk´s not dead napisal/-a:jaz sem tudi že parkrat film pogledala, in mi je super :D

Sicer je tole mal OT, ampak preber si še kake druge knjige. Meni osebno je zakon Vampire Academy saga. Zaenkrat so zunaj 3 knjige, četrta naj bi brišla ven konec avgusta. Seveda v angleščini.

hvala za nasvet..se je toliko govorilo o Somraku, da sem to prebrala/pogledala, pa sem res navdušena.. :D
ko bo kaj časa preberem Vampire Academy saga..mogoče bo mi pa res še bolj všeč :)
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 08. Avg. 2009 13:06

^^

Vampire academy je meni osebno veliko boljša zbirka kot Twilight saga.

Za še boljše branje pa priporočam True blood, ki je napisan za malo starejše. Meni je ta zbirka ful všeč. Za poletno branje na plaži je super, ker ti nič ni treba misliti. :)

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]