Twilight saga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
cebelcca - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Je ktera prebrala knjige v originalu in prevodu? Me zanima, če se sploh splača prevode brat (originale sm že ), glede na to da so meni ponavad slabši...
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
No js sem prebrala prvo vse v angleščini, potem pa še slovenščina in ni dvoma da so angleške veliko boljše. Če ti leži angleščina, potem nima sm,isla, da bereš še slovenske, drugače, pa ti je mogoče kkšna situacija v slovenski verziji bolj razumljiva, ni treba toliko študirat zrave, kaj kej pomeni, tako, da....
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
po originsalnem trailerju sodeč težko vrjamem, da bi se dalo še bolj beden film naredit kot so ga oni skup spacali. Pohabili so celotno zgodbo. Glavna igralca pa bi tudi težko slabše igrala. Šokirana sem. Zgornja parodija se eksaktno primerja z originalom.
-
cebelcca - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Meni se tud zdi, da ne more bit velik edwarda noter. Čeprov, glede na njegovo popularnost, bodo verjetno že obrnli tako da bo v vsaki sceni
Pa še en zelo zabaven video, če slučajno še ni bil objavljen: Edward meets Buffy
Pa še en zelo zabaven video, če slučajno še ni bil objavljen: Edward meets Buffy
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Kolko jaz vem bodo samo one scene, kjer Bella sliši Edwarda, spremenili in namesto, da ga samo sliši, ga bo tud vidla. Ajde, verjetno še bodo kako sceno ali dve dodali, kjer se ji bo Edward pojavo, pa kake sanje al pa kaj, ker let's face it... 3/4 muvija brez njega oz. Roba pač ni tak ql -- obrneš levo al pa desno
Ampak mislim, pa da ni nekega straha, da bi zdaj Jacob in his wolf friends našpukali zaradi tega. Bojo že tak naredli, da bo Team Jacob in Team Edward happy
Ampak mislim, pa da ni nekega straha, da bi zdaj Jacob in his wolf friends našpukali zaradi tega. Bojo že tak naredli, da bo Team Jacob in Team Edward happy
-
arianna87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
No, js sm lih dns končala z branjem četrte knjige (Breaking Dawn). Vse štiri sm zdele skupi prebrala v dobrem tednu, zdej pa razmišljam, da bi si šla še film pogledat...
Tko da bom mal offtopic, ampak sm čist navdušena nad twilightom v knjižni verziji
Najbolj so mi všeč dialogi med Edvardom in Bello, sm se kr zravn smejala par scenam, pa Alice mi je tok všeč - tak fajen karakter je
Prve tri knjige so mi ble zakon, sam pri zadnji se mi pa zdi da je blo že kr neki nabijanja in dolgovezenja (kar ne pomeni, da je nism prebrala v skor enem šusu ).
No, kakorkoli že, mislim, da si grem kr zdownloadad film. wwiiiii
Tko da bom mal offtopic, ampak sm čist navdušena nad twilightom v knjižni verziji
Najbolj so mi všeč dialogi med Edvardom in Bello, sm se kr zravn smejala par scenam, pa Alice mi je tok všeč - tak fajen karakter je
Prve tri knjige so mi ble zakon, sam pri zadnji se mi pa zdi da je blo že kr neki nabijanja in dolgovezenja (kar ne pomeni, da je nism prebrala v skor enem šusu ).
No, kakorkoli že, mislim, da si grem kr zdownloadad film. wwiiiii
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov