Twilight saga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
I don't care. napisal/-a:Zanimivo mi je tudi to, da zdaj ko berem knjige, si samo ta dva predstavljam..zato mi ni žal, da sem najprej gledala film.
Meni je pa ravno to najbolj moteče, zato si vedno pred vsemi po knjigah posnetimi filmi, najprej preberem knjige. Tako si lahko sama vse predstavljam in domišljija nima meja, v nasprotnem primeru pa si predstvaljam enako kot v filmu. V Twilightu sem si vampirje predstavljala popolnoma drugače in res nadnaravno lepe. Saj res, da so vsi igralci lepi, ne moremo pa govoriti o neki nadnaravnosti.
Knjige so vredu, niso nek literarni presežek, ampak primerne za lahko poletno branje. Brala sem sicer v angleščini, mogoče je prevod boljši/slabši. Vsekakor pa te potegnejo.
Se mi pa zdi film dokaj OK, igralci so super odigrali svoje vloge, samo Bello sem si predstvaljala nekoliko drugače. V filmu je bolj pogumna kot v knjigi. Tam je v vsakem poglavju hiperventilirala, v filmu je bila pa samo zamorjena. Verjamem pa, da je film tistim, ki knjig niso prebrali, popolnoma brezvezen, saj se vse veliko prehitro odvija.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
lorelaj napisal/-a:Verjamem pa, da je film tistim, ki knjig niso prebrali, popolnoma brezvezen, saj se vse veliko prehitro odvija.
jst SEM najprej prebrala knjigo in mi je bil film brezvezen pa nisem edina ..
Let's swim to the moon .....
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Face
Ah ze vidim da bom v New Moon cel filem prejokala Pri knjigi sem molga tisockrat ustavit branje
Ah ze vidim da bom v New Moon cel filem prejokala Pri knjigi sem molga tisockrat ustavit branje
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
coco*mademoiselle - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 1. 2009
joy23 napisal/-a:Sej ona je vedno takšna Men je pa zažigala z All Starkami
Men tud...bolš skor neb mogla bit oblečena....all starke so ble pa itak pika na i....
be happy for this moment.........
........this moment is your life
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Men je najboljš ker je s tem pokazala, da ji je vseen za druge in za modne smernice, ker na takih prireditvah bi mogle met kao vse petke in bit zrihtane u nulo, in čeprav jo je potem marsikdo "spluval", men je bla ful dobra. In obleka je bla takšna, da so All Starke pasale zravn
Use your head and follow your heart.
-
coco*mademoiselle - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 1. 2009
joy23 napisal/-a:Men je najboljš ker je s tem pokazala, da ji je vseen za druge in za modne smernice, ker na takih prireditvah bi mogle met kao vse petke in bit zrihtane u nulo, in čeprav jo je potem marsikdo "spluval", men je bla ful dobra. In obleka je bla takšna, da so All Starke pasale zravn
res je... kot zanimivost - Kristen je bila po mnenju revije Teen Vouge najbolje oblečena zvezda v mesecu maju in sicer na prireditvi MTV movie awards...tud jst se strinjam
be happy for this moment.........
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov