Twilight saga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
do febrarja nej bi jst čakala da ga bom lahko vidla? hahaha, ni šans!
mater so bedni tile naši kinematografi .... filme dajo na spored ko se jih da že zdavnej dobit .. tudi na internetu in to s slovenskimi podnapisi!
mater so bedni tile naši kinematografi .... filme dajo na spored ko se jih da že zdavnej dobit .. tudi na internetu in to s slovenskimi podnapisi!
Let's swim to the moon .....
-
princeskaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2008
Jst sm si pa film pogledala... In me je zelo prepričal, tko da bom zdej vzela knjigo v roke... Komaj čakam!
What's the craziest thing you've done lately?
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Knjiga mi sicer ni preveč všeč, ampak na film pa komi čakam(grem v kino!), odkar sem vidla trailer , ker me je čist obsedel .
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Js berem že drugo knjigo v slovenščini, pa ni tok dobra kot angleška verzija.... Film me je pa mal razočaral, sej vsebinsko je kr okej..sam igranje, najbl od Belle mi je blo pa na trenutko mal za lase privlečeno....pa ni mi všeč, k spreminjajo zgodbo, poljub je biu čist drugje, k mu pove da ve je blo čist drugje...ma nevem knjiga je še vedno najbolša.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
tanika* napisal/-a:Film me je pa mal razočaral, sej vsebinsko je kr okej..sam igranje,najbl od Belle mi je blo pa na trenutko mal za lase privlečeno....pa ni mi všeč, k spreminjajo zgodbo, poljub je biu čist drugje, k mu pove da ve je blo čist drugje...ma nevem knjiga je še vedno najbolša.
točno to ... jst sm čisto enakega mnenja ... sploh odebeljeni del, to je tudi mene najbolj razočaralo ..
Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov