Twilight saga

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 16. Apr. 2009 16:34

Ja, dejansko me je zgodba pa tolk zafirbcano pustila, da si bom definitvno ogledala nadaljevanja. Men je namreč tud ful ljuba vampirska tematika v literaturi in filmih. Mi je bila pa ful všeč ta zadnja ''fajt'' scena, zato upam da se bojo še tepli :D Ful me je spominjalo na The Covenant (čeprav shitty film), v katerem so mi bili takisto ful všeč akcijski prizori.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 16. Apr. 2009 16:51

Tearjerker napisal/-a:
Ali OK, razumem da ste eni pač feni. Saj sem tudi jaz die hard Star Wars fen, pa 95% folka okoli mene tega nikakor ne razume in se jim SW ne zdijo presežek (pa čeprav je) :)

twilight se lahko po vseh objektivnih standardih pred star warsi skrije globoko globoko v en rov in nikoli več ne prileze ven.

ena je rekla, da filmska industrija nima več nekih bajnih presežkov.
seveda jih ima! vendar so v Hwoodu bolj redki.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 16. Apr. 2009 17:04

No ni hollywood kriv v tem primeru, saj je po knjigi. In za hollywoodske filme po knjigah velja pravilo: Garbage in, Garbage out.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 16. Apr. 2009 17:46

Aja, še en moteč element: vse ženske ste norele zaradi ljubezni med glavnima likoma. Včasih tudi mene prevzameta dva na ekranu/platnu in čutiš neko energijo med igralcema, kvazi ljubezen in to ... torej se da - ampak ne v Twilightu. Obupno, mogoče sem pričakovala preveč, a med njima se v mojih očeh ni spletno popolnoma nič.

Trailer je obetal veliko več. Predvsem tista scena, kjer ona ugotovi, da je on vampir (v gozdu) - kako poceni zaigrano :?

Povej ...
Vampir si ...
Ja ...
Se me bojiš?
Ne ...
Mi zaupaš?
Da ...

In odletita nekam na drevo :roll: :D
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 16. Apr. 2009 20:45

Js sm prvič gledala in mi je bil tko, lep, ampak nič posebnega. Samo pol sm še knjigo prebrala in res not padeš :) Zdej sm pri tretji :D
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 17. Apr. 2009 15:31

MsN napisal/-a:Aja, še en moteč element: vse ženske ste norele zaradi ljubezni med glavnima likoma. Včasih tudi mene prevzameta dva na ekranu/platnu in čutiš neko energijo med igralcema, kvazi ljubezen in to ... torej se da - ampak ne v Twilightu.
Ja to pa se strinjam. On njo pripelje domov kao da je njegova punca--->jaz sem se pri tem vprašala če sem zamudila kakšen del filma??? Sploh ne kažeta neke zaljubljenosti, povezanosti, kr nekaj... :?
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 17. Apr. 2009 15:50

Njuno medsebojno spoznavanje je res blo hitro speljano v filmu, ampak hell, cele knjige v film ne gre stlačit. Itak je že zdaj bil muvie dolg 2 uri. Če bi pa ven naredli naslednji titanik, ki je 3 ure trajal, bi se pa folk spet pizdo :P

Jaz sem pred filmom prebrala knjigo tak da... Verjetno je to velik plus, ker se tam walda da pisateljica dosti bolj poglobi v njun odnos.
Al se komu, ki je knjigo prebral, zdi, da so tudi tam hiteli? :)
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 17. Apr. 2009 15:59

jaz sem brala knigo, pa niso nič hiteli! :) vse je šlo bolj počasi bi prej rekla! :) od takrat ko sta se prvič vidla, pa potem bila skupaj je minlo nekaj časa. :) res pa da ne vem kak je blo v filmu,ker še ga nisem uspela pogledat! mi pa je kniga res dobra, ker se res poglobi v njun odnos in tak nazorno vse opiše!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a izzie » 17. Apr. 2009 17:19

Ja, v filmu je vse skupaj veliko bolj na hitro. In ogromno vsega izpuščenega.
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 17. Apr. 2009 23:42

Tud jst se strinjam, v knjigi gre vse bolj počasi in veliko več vsega je opisano. V filmu je dosti tega izpuščeno in tudi spremenil so kej, izpustil so za moje pojme tud kakšno pomembnejšo stvar (npr. kaj je bilo z Alice in zakaj se je James odločil napasti Bello). Nasplošno mi je knjiga boljša (čeprav tud film rada gledam vedno znova :D).
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
Tamceek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamceek » 20. Apr. 2009 12:06

Jaz sem ta vikend prebrala Somrak in morem rečt, da sem tudi jaz ena izmed tistih, ki jo je ta knjiga navdušla :hearts:
Zdaj me čaka še film, potem pa nadaljevanja :scherzkeks:
..just wanna dance, wanna go insane...
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 20. Apr. 2009 13:43

Jst sm nekaj časa nazaj prebrala slovensko verzijo pa morm rečt, da me niti približno ni tako navdušila kot original verzija :P
Film je itak vedno slabši kot knjiga, o tem nima smisla debatirat...se pa strinjam, da je film veliko bolje razumevajoč, če si seveda prebral knjigo :ja:
Trenutno sem nekje na sredini knjige Breaking Dawn (v original različici), res se splača prebrati original izvode. Še skoraj vsaka knjiga mi je bila veliko boljše napisana v originalu kot pa prevedena!
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
I don't care.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2008
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a I don't care. » 13. Maj. 2009 17:11

Js sm pa najprej pogledla film, ene 5x.. potem sm pa prebrala knjigo in se strinjam, da nima pomena debatirat o tem, da je knjiga boljša, ker dejansko je vedno tako..

Zmotilo me je le to, da so glede na knjigo v filmu veliko stvari spremenili..naprimer v knjigi ona sploh ni stopila v tisto knjigarno in ni kupila knjige, v filmu pa jo..v knjigi mu pove v avtu, da ve da je vampir, v filmu pa v gozdu..čeprav po mojem mnenju je bil gozd za tisti prizor najprimernejši..

Zanimivo mi je tudi to, da zdaj ko berem knjige, si samo ta dva predstavljam..zato mi ni žal, da sem najprej gledala film..

Pa Bella mi fajn igra, meni je ravno to všeč, da je tako zmedena..Edward pa..ne vem, v filmu mi je super, drugače pa ni za dol padit..ampak vlogo zelo dobro odigra in zdaj si ne bi mogla predstavljati drugega igralca v tej vlogi..všeč mi je, kako je zaščitniški do nje..
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 13. Maj. 2009 17:25

^^ Sej to je tist, v filmu je ful stvari spremenjenih, sicer takšne malenkosti, ampak glih zarad tega jih sploh ne bi blo treba spreminjat.
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
Scharika.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Scharika.* » 14. Maj. 2009 7:12

ok.. men so 1. ful doug govoril nej si pogledam film.. pa js tk čist nezainteresiranaja : ja sej bom, sej bom
pol pa sm si ga kak mesec nazaj downloadala in.. preprosto odvisna sm..
komi čakam na nasledn film,... sm že prebrala knjigo in to u rekordnem času za mene (3 dni) ponavad pa še 80 strani po ceu tedn berem kr se mi ne da. nč nism mogla delat dokler nism prebrala do konca, ker me je tolk zanimal ka se bo zgodil. trenutno čakam na 3. del... verjetno ga dobim že jutr tk da se veselim branja :D
I've got the pussy, so make the rules.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov