Twilight saga

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 12. Mar. 2009 19:03

Ta film je čiz nooooooor
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenEye » 23. Mar. 2009 19:35

Men je bil tud noro fajn! Se počutm, ko takrat, k sm bla še smrkja, ko sm bla čist paf ob Titaniku :D

Najbolj so mi pa všeč vampirske učke od Edvarda. Res ma tak globok, mračen pogled... grrrr :)
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 03. Apr. 2009 13:42

Sicer je to tema o filmu, ampak mi je brezveze odpirat še eno o knjigah.

Midnight Sun Zgodba iz Edwardove strani iz Twilighta. Kolikor mi je moja angleščina dopustila razumeti, je to prvih 12 poglavij, ostalo pa bo še končala. Če katero zanima, imam tudi v italijanski verziji :)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
Limonca.ena
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 12. 2008
Kraj: Mb.*

Neprebrana objavaNapisal/-a Limonca.ena » 04. Apr. 2009 13:15

^^ ni še 100% da bo dokončala. Teh 12 poglavij se sploh nebi smelo na netu pojavit. In je rekla da do nadaljnega nebo pisala ker je razočarana.
Upam da si premisli in čimprej nadaljuje..ker ko sem teh 12poglavij prebrala mi je blo res všeč.
You`ll be waiting in vain
I got nothing for you to gain
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 04. Apr. 2009 23:43

kr en film.
res ne štekam tega pretiranega navdušenja no. ne morem rečt, da mi je poslabšal večer kr je v bistvu pasalo gledat en na izi film, ampak drugač pa mi je res najbolj navadna ljubezenska zgodba. pa čist preveč pocukrana.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 07. Apr. 2009 16:07

Glih kar sem ga pogledla in oh... :hearts: , fantastičen je.Komi čakam nadaljevanje.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 09. Apr. 2009 19:11

Ma men se zgodba ne zdi preveč pocukrana. Veliko bolj intenzivna kot katerakoli komedija.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
princeskaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a princeskaa » 10. Apr. 2009 21:22

a_pikica_a napisal/-a:Sicer je to tema o filmu, ampak mi je brezveze odpirat še eno o knjigah.

Midnight Sun Zgodba iz Edwardove strani iz Twilighta. Kolikor mi je moja angleščina dopustila razumeti, je to prvih 12 poglavij, ostalo pa bo še končala. Če katero zanima, imam tudi v italijanski verziji :)

js bi v italijanščini :)
What's the craziest thing you've done lately?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 16. Apr. 2009 10:58

Končno pogledala, sicer v dveh kosih, ker sem prvič vmes zaspala, torej ni bilo nobenega filinga ob gledanju. Osladen film, določeni deli mi sploh niso najbolj logični in jasni in čeprav sem se ves čas prepričevala, da moram odmisliti te vampirske scene, ki mi že itak ne potegnejo, mi ni uspelo. Brezveze v glavnem. In zelo poceni ljubezenska zgodba. Tip je v določenih scenah gledljiv, ženska že od začetka kar nekaj psihira, nič se ne smejita, skratka zelo depresivno in tisti odseki, kjer letita po drevesih - ah, preveč zame :lol: :D In glasba - naj bi bila super, meni osebno ni nič ostalo v spominu. Škoda.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 16. Apr. 2009 11:46

Jaz sem si Twilight ogledala že en čas nazaj in še vedno ne razumem te fame in dvignjenega prahu. Harry Potter #2.

Saj ne da mi film ni bil všeč - ampak po ogledu trailerja sem pričakovalal mnogo več akcije in krvi. V osnovi gre pa za klišejsko zgodbo s tako arhetipskimi vlogami, da bolj ne bi mogli biti. Kao skrivnosten, čeden moški, katerega naloga je seveda obvarovanje svoje ženske, potem na drugi strani krhka, tankočutna, razumevajoča ženska; pripadnost družine. Seveda pa tudi negativci, katerih edino vodilo je želja po krvi. Klasična najstniška romanca, ki prepleta starodavno vampirsko tematiko z modernim najstniškim svetom.

Zabaven film za pogledat, meni je bil lahkotno všeč, ni pa nikakor noben presežek filmske/literararne industrije.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 16. Apr. 2009 12:15

Tiste ki pravite da sta Bella in Edward čudna, sej na momente sta res smešna, sam če prebereš knjigo vidiš da sta res čist tak opisana in pol ti ni več čudno/smešno ko gledaš :D In jst mislim da sta oba svojo vlogo ful dobr odigrala, ker je res isto kot v knjigi. Pa tud če knjigo prebereš ti je pol mal več stvari jasnih.
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 16. Apr. 2009 15:32

Jaz sem tudi gledala film in ne rzumem cele evforije... ženska mi gre na živce kr je skoz zoprna pa tečna, sploh se ne smeji...
zgodba pa mi je... nevem, premalo se zgodi glede na to da film traja skoraj 2 uri...
razočarana sem ker sem ful pričakovala ker vsi ful hvalijo ta film
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 16. Apr. 2009 15:41

Dobro Edward je stara šola.. Za njega mi ni blo tak čudno to obnašanje :)
Pri Belli pa sem tud hitro not padla. Mene ni motlo, ne v knjigi in ne v filmu. Edino v četrti knjigi (z belo -- spoiler kera še ni brala Breaking Dawn) me je malo motlo to z nosečnostjo. Sem si mislila: "Really?! She's only 18"

Zabaven film za pogledat, meni je bil lahkotno všeč, ni pa nikakor noben presežek filmske/literararne industrije.

Se ni noben trdil tega, ali? :) Presežek v filmski industriji tak težko najdeš.
Ampak vseeno je oboje fajn za gledat in brat. Tud Harry Potter ni neki presežek, pa so okrog filmov in knjig isto delali, kot zdaj glede Twilight. S tem da je enim mali čarovnik bolj pri srcu, drugim pa starejši vampir -- vsaj jaz ne maram Potterja, sem pa zato čisto v Twilight padla :P

Drugače pa če še katera ne "pozna" novi cast za New Moon:
Slika Slika

^Ulala @Alex Meraz Slika
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 16. Apr. 2009 15:48

FreakChiq napisal/-a:

Se ni noben trdil tega, ali? :) Presežek v filmski industriji tak težko najdeš.
Ampak vseeno je oboje fajn za gledat in brat. Tud Harry Potter ni neki presežek, pa so okrog filmov in knjig isto delali, kot zdaj glede Twilight. S tem da je enim mali čarovnik bolj pri srcu, drugim pa starejši vampir -- vsaj jaz ne maram Potterja, sem pa zato čisto v Twilight padla :P

Pa sej tudi jaz nisem trdila, da je kdo to trdil ;) In tudi meni ni všeč Harry Potter. :D

Ali OK, razumem da ste eni pač feni. Saj sem tudi jaz die hard Star Wars fen, pa 95% folka okoli mene tega nikakor ne razume in se jim SW ne zdijo presežek (pa čeprav je) :)
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 16. Apr. 2009 16:14

Ma no saj vsakemu svoje ne. Vsi smo die-hard fani nečesa. Sicer sem prej hardcore LOST fan kot pa Twilight, ampak kot pravim, film in knjige so mene osebno navdušli (verjetno tud zato, ker že od nekdaj maram vampire in malo je tud Pattinson kriv heh).

Če ti je v Twilightu manjkalo akcije, potem boš to zagotovo dobila v 3. delu, ki pride naslednje leto ven. :) Če še boš sploh pogledala kaki Twilight film, seveda hehe :D
Sicer pa tak pride zdaj prvo New Moon ven...

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov