Twilight saga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
jap, definitivno je, samo se ni izdan se mi zdi. pisateljica, ga je nehala pisati, ker so poglavja prisla ilegalno na internet, drugace pa je v 5 knjigi edward tisti, ki govori zgodbo.
http://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html
http://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Komaj cakam ostale dele! Res, prfikt!
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- *Ina*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2009
Na začetku mi sploh ni blo jasno zakaj takšna galama okoli tega, sem si pogledala film in paf, spet sm nazaj v srednješolskih letih Čeprav karakterje bi komot postavili v študentska leta, se mi zdijo doovlj zreli,a jim je bolj pomembna primerna tržna niša kot je videt. Bellas lullaby, kok je to lepoooo <3
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Tudi jaz. Sem ga hotela pogledati že nekje decembra, a so na netu samo v camera verziji in je video res slabe kvalitete, tudi audio je slabši. V kino bom pa šla ta film ziher gledat med prvimi!
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
film se sploh ne more primerjat z knjigo sei ponavad je zmeri tko ker je praktično nemogoče stlačt celo knigo u 2 urni film prej bi mogl posnet celovečerca drgač sta mi pa glavna igralca zlo ušeč pa to koko robert zaigra to njegovo osebnost res ena bolših knjig
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
-
redlolla - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: here on earth
Ryu napisal/-a:jest mam prve tri knige doma u nemščin res neki najbolšga tale zgodba... zdej čakam dam še četrto knigo u nemščin, ki pa izide lih na valentinovo jaoooo komi čakam da zvem konc...
am a dvd se že dobi u kšnmu bigbangu??
Dvd pride vn komej 21.marca...tko d ga še neki cajta ne bo prnas
-
bLack&white - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
- Kraj: Koper***
ljubim to knjigoo in tui film sm že gledala.. na računalniku imam vse štiri knjige v obliki PDF -ja ampak so v angleščini..
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
redlolla napisal/-a:Dvd pride vn komej 21.marca...tko d ga še neki cajta ne bo prnas
Hvala bogu za internet!
DVDRip in DVDR bi mogla prit počasi ven. Za The day the earth stood still je že prišo, pa je uradni dvd release 31. marca, za Twilight pa, kot si rekla, 21. marca.. Tak da upam, da bom kmalu lahko končno Twilight vidla. Yey, can't w8!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov