The X Factor
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Cheryl so vrgli ven (čeprov je bla na prvih parih avdicijah) Namesto nje bo Nicole iz Pussycat Dolls.
Je blo ogromno o tem v tračih, tako da še zmeri ne vem zakaj.
Je blo ogromno o tem v tračih, tako da še zmeri ne vem zakaj.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Vem sem slišala, da je naj ne bi blo ampak sem malo za tem naletela na članek kjer bi jo naj kao nazaj vzeli... zato sem mislila, da je spet med sodniki. Ah pol pa škoda... američani pač Bi morali met podnapise verjetno tako pri nas ko kažejo kak film z narečjem pa podnapise zraven haha
Yada, yada, yada...
-
*mala* - Cosmopsiho
Js sm popolnoma vzljubila nove sodnike. Razen Louie-ja, so mi vsi super.
Pa priporočam gledalkam še ogled The Xtra Factorja. Še več avdicij, malce več backstage prizorov in Olly Murs kot voditelj.
Tudi par super avdicij je že bilo to sezono.
Pa priporočam gledalkam še ogled The Xtra Factorja. Še več avdicij, malce več backstage prizorov in Olly Murs kot voditelj.
Tudi par super avdicij je že bilo to sezono.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Jap. Tud jaz sem se že navadla na nove sodnike in so mi vsi ql razen Louie-ja, on mi tak nikol ni bil preveč všeč. Xtra faktor tud gledam, sem ga že lani, letos pa valda še bolj ker Olly vodi Se mi pa zdi, da majo v xtra faktorju letos več avdicij, tud dobrih ne sam slabih... prejšnja leta ko je pa Holly vodila (al kak je že pač ime prejšnji voditeljici) je bla pa ponavadi ena al dve slabih avdicij pa mal so se norca delali pa tak. Zdaj mi je pa boljše no... kak mi ne bi blo, če je Olly pa skos ga gledam v te njegove napete hlače, haha
Yada, yada, yada...
-
*mala* - Cosmopsiho
No, pa je zunaj prvi del ameriškega X Factorja. Zaenkrat je še Cheryl. Mal čuden bo potem prestop na Nicole, me zanima kako bodo to obrazložili
Pri angleškem mi je pa precej dobrih talentov, bomo videli kako se bodo v naslednjem krogu izkazali.
Pri angleškem mi je pa precej dobrih talentov, bomo videli kako se bodo v naslednjem krogu izkazali.
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
^^ Baje nč ne obrazložijo, sam naenkrat je pač ni več. klik
Aja pa še to, kritiki pravjo, da je bla Cheryl boljša sodnica kot Nicole, sem pa tud že brala, da naj bi mela Nicole neverjetne veze v šovbiznisu, in da naj bi vsa ta ceremonija okol sodnikov bila naštimana da bi pritegnila publiko, Cheryl pa nej bi bla tko rekoč "vaba". Producenti naj bi od samega začetka vedl, da bo N. nadomestila C.
Aja pa še to, kritiki pravjo, da je bla Cheryl boljša sodnica kot Nicole, sem pa tud že brala, da naj bi mela Nicole neverjetne veze v šovbiznisu, in da naj bi vsa ta ceremonija okol sodnikov bila naštimana da bi pritegnila publiko, Cheryl pa nej bi bla tko rekoč "vaba". Producenti naj bi od samega začetka vedl, da bo N. nadomestila C.
-
*mala* - Cosmopsiho
Aaaaa, kak je Cheryl luškana sodnica. V beli majčki mi je imela tak luštno frizuro. Priznam, da bi raje videla njo, kot Nicole To pa je razlog "Z novim mestom pride nova avdicija. Nicole nadomesti Cheryl." That's it!
Pa LA Reid se mi zdi bolj strog kot Simon, ki je nekam pomehkužen ratal.
Pa LA Reid se mi zdi bolj strog kot Simon, ki je nekam pomehkužen ratal.
-
*mala* - Cosmopsiho
Ah, kak mi je angleški X Factor ljubši od USA. Vsi sodniki (razen Louie) so mi super. Še posebno Gary
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
desigual - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2009
- Kraj: Lj
*mala* napisal/-a:Ah, kak mi je angleški X Factor ljubši od USA. Vsi sodniki (razen Louie) so mi super. Še posebno Gary
se popolnoma strinjam! super so!
V ameriškem mi nekako Paula in Nicole ne pašeta...
"I could never take a chance, on loosing love to find romance."
-
*mala* - Cosmopsiho
Totalno razočarana nad parimi izbranimi (se nisem mogla zadržat in ne pofirbcat kateri so naprej). In spet bo nek twist, me zanima kakšen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov