The Vampire Diaries

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 06. Okt. 2010 18:07

--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 29. Okt. 2010 22:31

V to temo se pa že dolgo ni pisalo. Kako to da ni več ne komentirate? :)

Jst morem pokomentirat nekaj iz tega zadnjega dela, in sicer Jeremy in Bonnie, sej se začenja nekaj plest med njima, a ne? :) No, ne vem še če mi je to všeč, ker je ona zadnje čase tečna s tem "I hate vampires", on je pa taki sweety :D

Pa ne vem zakaj se mi ne zdi pametno, da so tisti moon stone pustili pri Katherine. Po moje bo slej kot prej prišla ven. Kaj pa ve mislite? :)
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Okt. 2010 22:33

Ja, Bonnie in Jeremy- definitvno se neki plete. Jeremy je tud men tak cukr :hearts: V bistvu nebi bla tak slab par.

Škoda mi je Mansona (al kaj je že bil :D). Mislim da bo zdej Katherine kar nekaj delov zaprta in da bo šele na koncu sezone nazaj, mogoče ravno da jim pomaga. Kdo je odpeljal Eleno? Zanimivo.
Pa upam da se tale tadruga čarovnica še kej vrne.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 29. Okt. 2010 22:53

Jaaa, men je tud ful žal Masona :(

Komaj na koncu sezone?! Mah, so smotani :( Kdo bo pa zdaj zgago delal? :D Se mi zdi da jo bom kar pogrešala. Komu naj bi pomagala? Nekak si ne predstavljam da bi ona komu pomagala, je preveč evil :D Jst ne vem kdo je Eleno napadel, niti se mi ne sanja kdo bi lahko bil. Mogoče je kdo povezan s Katherine?

Bomo pa še najbrž vidli Katherine prej v kakšnem flashbacku, 9. delu bo naslov Katerina in bomo verjetno izvedeli kaj več o njej, no vsaj upam. Tista druga čarovnica bo pa tud še mogoče prišla nazaj, ko je Bonnie rekla da jo bo še vidla :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 30. Okt. 2010 10:50

Ne, sej js to samo ugibam :D Nebi takole spoilerje pisala :P

Malce "spoilerjev":
promo slike za naslednji del

+ (z belo):
Trent Ford and Daniel Gillies have joined the show along with Lauren Cohan as centuries old vampires, Trevor, Elijah, and Rose. “They have deep ties to Katerina Petrova,” reveals exec producer Julie Plec. “They will be heavily featured in November Sweeps episodes ‘Rose’ and ‘Katerina’.”

Promo in podalšan promo+ clip: KLIK1, KLIK2, KLIK3

+ (z belo): mnde se bo tokrat Elena pretvarjala, da je Katherine
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 01. Nov. 2010 16:44

Aja, pol pa OK če si sam ugibala, jst sem mislila, da si to nekje prebrala, haha :D Me pa zanima kako bo zgledal tale zadnji spoiler, ki si ga napisala, glede na to da Elena ni vampirka :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Nov. 2010 14:01

Wow, kak Bonnie zgleda kjut nateh promo slikah za 9 del:
Slika Slika

Še spoiler (z belo): What turned The Vampire Diaries' Katherine Pierce (aka Katerina Petrova) into a cold-blooded killer? Nina Dobrev (Elena/Katherine/Katerina) says we'll find out on the November 11 episode when the action flashes back to 1490s Bulgaria.

"We find out how she became a vampire and what led her to become the person she is today — a selfish, maniacal woman who only looks out for herself," says Nina, who was born in Bulgaria and speaks Katherine's native tongue. How she's turned is a big secret, as is the identity of a new menace we'll meet from the same era, who will journey to present-day Mystic Falls.

"This villain has ties to the deep, deep past of the vampire legend," teases executive producer Julie Plec. "And then in our last episode before the holidays [December 9], we'll finally see poor Tyler Lockwood's torturous transformation into a werewolf."

+ Tyler starts getting a clue about what really happened to Uncle Mason in episode 11, when a friend of Mason's comes to town and reveals that Mason is not back in Florida like he's supposed to be.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 02. Nov. 2010 19:12

A sem rekla da bo Katherine kao iz Bolgarije tko kot Nina :D Drugač pa komi čakam tole ^^ :)
artemisia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a artemisia » 05. Nov. 2010 11:06

aaaaaaaaa...ste pogledale zadnji del????? OMG!!! Kako zelo zelo zelo zelo touching Delena scena......še zdaj se topim!!!! :wink: :wink:
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 06. Nov. 2010 17:12

Ah, ja, tistih nekaj minut med Damonom in Eleno.....najboljši prizor!
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 14. Nov. 2010 11:53

Zgodba se super odvija, skos je napeto in zanimivo, tako mi je tale sezona super duper všeč. Da ne omenim, da so sami dobri tipi v tej nadaljevanki in bom kmal rabila slinček, tak se mi sline cedijo :lol: (tale bratec od Elene se tudi lepo razvija..njami, njami)

Bonnie igra tudi novem videospotu od Nelly - Just a dream
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 14. Nov. 2010 11:56

Ajča napisal/-a:(tale bratec od Elene se tudi lepo razvija..njami, njami)

Oh ja :love:
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 20. Nov. 2010 22:51

a še kera poreče da je edward bolši vampir heh :P

drgač pa sm se uspešno prebila čez prvo sezono, kr zanimiv vse skupi, sm nism se pa tok vživela kot večina tuki, nasploh nism tok vampire fan, bolj so mi druge stvari važne, sama zgodba in pa igralci , ki so skor usi simpatični, sploh moški del ja :)

tut konc prve sezone je kr napet, tko d me prou zanima heh, kaj bo, nočm tuki brt..

me pa zanima,, nwm če sm zasledila pol ... kaj ma čis prvi del prvega dela veze s potekom zgodbe; to je tisto, k se dva peleta u avtu, pa pol povosta kao vampirja..k elenina starša sta pa z mostu padla al neki

pa sigurn mam še kej uprašanj .. tut tisto s stefanom mi je blo neumesno, da sploh postane tak, krvločn heh...pa če mi kera pojasn, zakaj je pol spet ratu tak kot prej pač prjazn,
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a she-devil » 23. Nov. 2010 19:47

in spet je treba čakat na naslednji del :evil: kak ne maram tega. Prvo sezono sem začela gledat ko so bili že vsi deli zunaj in sem vse kr na hitro pogledala, ko sem mela čas zdaj pa moram čakaat..
Breakfast is my religion! (The Mask)
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 29. Nov. 2010 21:51

a se še keri zdi nina lepša k igra katherine :) lepša frizura, mu ..
drugač mi je pa ful zanimiv gledt eno in isto osebo v dveh vlogah, se mi zdi d je dost teško tko odigrt, pa smešn mi je k prov vidm dva različna lika
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov