The Vampire Diaries

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

artemisia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a artemisia » 14. Maj. 2010 11:44

Season finale si lahko že ogledaš danes!;);) Jaz sem si ga ravnokar...in lahko rečem samo: OMG OMG OMG!!!!! Konec je zares tak, da si želiš takoj naslednji del pogledat! Na koncu sem sicer bla razočarana...ko boste pogledale, boste vedele zakaj! ;)
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 14. Maj. 2010 13:27

:x :love: :eek: :aerger: :hearts: :cry: Slika (<- That's all me. I think I might be bipolar hehe)

You know predvčerajšnem sem vidla avstralski promo, ki je vseboval poljub + Johna kak reče: "Katherine?!" In valda sem tisti trenutek našla 50 možnih teorij, ki bi razložli obojni sceni, ker vsi vemo, da še Elena ni tak daleč, da bi dovolila poljub (čeprav ta “I love you. I love you. I LOVE you” (in pol še en po telefonu), ki so bli kao namenjeni Stefanu, v resnici pa je itak skušala samo sebe prepričat, so že dobra pot do tja hehe). Prvo sem pomislila na sanje. Potem sem razvila kompletni scenarij, kak bi lahko Elena rešla Damona s tem, ko bi se pretvarjala, da je Katherine. Pa še polno podobnih teorij, ampak deep down I still hoped it would be the real thing, da sta to res Damon in Elena.

Gledam epizodo. Ni sanjal Damon. Ni sanjala Elena. Hell, niti Stefan ni mel neke freaky jealous boyfriend sanje. Bonnie tud ni pričarala nobene vizije. Načrta, da bi se Elena izdajala za Katherine pa tudi ni blo na vidiku. This MUST be the real deal then, right?! Pride do poljuba (damn, was this kiss H-O-T Slika) and this obsessed fangirl in my head started jumping and squeeing (and threatening Jenna to throw her in the dumpster). Potem pa se je Damon primo za ustnico in tak iritirano gledal. Ko je meni kapnilo zakaj (čeprav I'm not sure Damonu je.. For now at least) in zakaj se bo John drl “Katherine,” I screamed alound: NEEEEE!! (I really did *ashamed*)

To je blo zadnje, kaj sem hotla. Rajši bi mela sanje. Prisežem.

So what I wish/demand for season 2:
-Bring back Anna! Čisto vseeno mi je kak.
-More Dalaric! This two are awesome!
-Začet morejo končno s Tyler/warewolf zgodbo
-Da Damon pod nobenim pogojem ne bo zapado nazaj v (nekatere) stare navade in začel spet s Katherine ga okrog srat. 150let pining over that bitch je blo več kot dovolj.
-And last but not least:
Za prvo polovico 2. sezone: Katherine se pretvarja, da je Elena, pravo Eleno pa odvleče nekam (to se bo pomoje tud zgodilo). Stefan ji kompletno nasede. Sploh ne opazi, da to ni Elena (he might even sleep with her). Le Damonu postaja vedno bolj jasno, da nekaj ne štima. Damon reši Eleno. Dalaric ubijeta Katherine (burn, bitch, burn). Elena pa zve, da je Stefan boring idiot, ki je spal s Katherine in ni opazo razlike.
Za drugo polovico 2. sezone: Elena se vedno bolj oddaljuje od Stefana (soulmates my ass!) and pulls more and more toward Damon, ki je, kljub temu, da se je končno znebil Katherine, a little sad & predvsem lonely *sigh*. And yes, There will be lots of D/E kisses and even hot & steamy Dex. :ja:
.: Living is easy with eyes closed :.
artemisia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a artemisia » 14. Maj. 2010 13:38

heheheheh :) :)

Jaz, hvala bogu nisem vidla avstralskega promota...tak da nisme mela pojma, da bo Katherine prišla nazaj...in tako sem bila čist omamljena nad Damonovim izlivom čustev..ter prečudovitim super mega hot poljubom...aaaaaaa....kak je bil Damon res noro dobr!!!! In kako jo je najprej poljubim na lice...in potem na na ustaaaa!!! No, in potem ko ugotovim, da gre za Katherine..samo: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! :( :( :( To ni fer..ravno, ko se Damon odpre...in ko se zgodi najlepši Delena kiss...grrrrrr!!!! :evil:

Drugače pa je bil cel del res noro dobr...Valda je bila Damon the best...sploh una scena z Jeremyem...takrat se je končno pokazalo, kakšen je v resnici...pa še Bonnie se je opraviču... ahhhh....he`s just perfect!!!! :wink:

Komi čakam 2. sezono..res upam, da ne bo Damon, ko bo ugotovil, da se ni izpovedal Eleni in da ni nje poljubil, ampak bitch Katherine, spet vrnil na stara pota...
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 14. Maj. 2010 13:48

^Ne bi se mogla bolj strinjat s FreakChiq :D S svojim izčrpnim postom si me full nasmejala in mi polepšala dan... predlagam tudi, da začneš pisat scenarij za 2. sezono, ker tvoj opis nadaljevanja v naslednji sezoni mi ne bi mogo bit bolj všečn! :D

Moj obraz razočaranja pa si lahko sam predstavljate, ko sem ugotovila da toti slavni kiss ni bil med Damonom in Eleno... :evil: :cry:

Sam, da mi ne bojo posrali druge sezone... :roll: Upam, da bom zdržala do jeseni brez serije.
Yada, yada, yada...
HeadUpHigh
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a HeadUpHigh » 14. Maj. 2010 14:08

hahahahaha Freakchiq, zakon si!!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 14. Maj. 2010 16:50

OMG OMG OMG :eek: Glih kar sem pogledala zadnji del in bi se najrajš pojedla!!! Čist sem bla paf med sceno s poljubom (tak dobre scene pa še ne!), Damon čist sladek, pol pa tole?! :eek: Neeeee :cry: Da ne omenjam da me je pri vsaki sceni z Damonom, ko sem videla kako se spreminja, nekaj ščemelo v očkah :D Tud jst upam in molim, da Damon v naslednji sezoni ne bo šel na stara pota in začel kej s Katherine. FreakChiq, tvoja verzija 2. sezone bi tud men čist ugajala, hehe :D F***, tak konec so nardil, da bom res komaj čakala naslednjo sezono, zdej se mi zdi pa še tak daleč do takrat.

In bogi Jeremy :(
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 14. Maj. 2010 22:59

OMG! Kak del. Glede na to, kak mi je bila serija prvih par delov nekaj najbolj dolgočasnega (mogoče moram še enkrat pogledat :lach: ) je sedaj čist nora.

Damon :hearts:

Sem si prov prišparala del za zdele, da ga v miru pogledam in je bilo vredno :D Jebemti in te dolge poletne pavze :evil: :evil:

Pa pogrešala bom Anno :cry:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 15. Maj. 2010 15:33

Res hud del. :D Ja, te poletne pavze res znajo zamorit človeka.

Anno bom tudi jaz pogrešala in upam, da jo bodo kakor vejo in znajo oživeli. (Čeprav močno dvomim..) Jeremey je prototip mladega igralca, ki v se v nekaj mesecih iz lušnega fanta razvije v seksi osebek. :D Upam, da se bo res preobrazil v vampirja, ker me zanima nadaljevanje zgodbe.

Damon je itak Damon. Všeč mi je, da je začel kazati svojo bolj "človeško" naravo, poljub je bil res grrr. Se vidi, da sta igralca v realnem življenju par. Stefan, mi je čedalje manj všeč oz. zanimiv. Sicer se mi zdi pomemben del zgodbe in nočem, da se ga znebijo, ampak njegova zgodba me najmanj zanima.

Skratka čakam na september. :D
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 15. Maj. 2010 15:57

lorelaj napisal/-a:Se vidi, da sta igralca v realnem življenju par.

Tole pa prvič slišim :?
kremsnita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kremsnita » 15. Maj. 2010 16:10

Jaz sem tudi slišala neke govorice o tem sam mislim da so samo govorice. Nina je v enem intervjuju rekla, da ne hodi s soigralci, ker to samo zakomplicira stvari in da ločuje delo in privat življenje.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 15. Maj. 2010 22:19

omg kakšen del :eek:
artemisia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a artemisia » 16. Maj. 2010 12:38

joy23 napisal/-a:
lorelaj napisal/-a:Se vidi, da sta igralca v realnem življenju par.

Tole pa prvič slišim :?

Ja, so bile govorice..ampak mnda ni res!:) Niso ju nikoli ujeli v nobeni sumljivi pozi in prav tako oba zanikata!:) Če bi pa blo res, ji pa res ne bi mogl zamerit, da je podlegla Ianu in njegovim čarom! ;) ;)
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 16. Maj. 2010 13:47

Ja sej, jst dokler ne vidim slikc, nič ne verjamem :D Pa oboževalci ponavadi itak tiste, za katere bi radi da so skup, poparčkajo še v realnem življenju (primer Kristen in Robert).
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 22. Maj. 2010 17:28

Spoilerish opis, kaj bi se naj dogajalo v 2. sezoni:
(Preventivno z belo) In season 2, the Stefan/Elena/Damon will evolve into a Stefan/Katherine/Elena/Damon quadrangle and surprisingly it will be Stefan, NOT Damon, who will be the most affected by Katherine's return: it will turn out he's not as over her as he thought he was. Elena will come to come to terms with the fact that she may have developed feelings that are more than friendly towards Damon. Damon, on the other hand, will be busy devising a plan with the Council of the Founding Fathers to take down Katherine.
And yes, werewolves will be introduced next season and one of them (probably Tyler?) will connect with a certain witch (Bonnie?) while trying to deal with how to cope with their supernatural abilities.

^^ :tanz: :freude: :ja:
God, I hope this will turn out to be true! Not only because it would definitely rock my socks off, but also because this would mean I'm kinda psychic. Ali pa, da preveč TV-ja gledam in vem kaj hodi po glavah od avtorjev hehe.

Either way... WOohoo, season 2 here we come!
.: Living is easy with eyes closed :.
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a MIS_MAS » 22. Maj. 2010 19:03

Kdaj pa pride 2.sezona? Jeseni?

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov