The Vampire Diaries
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Maruša Habot - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
Včeraj začela gledati
So far so good. Bomo vidli kaj bo v prihodnje
So far so good. Bomo vidli kaj bo v prihodnje
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Men je pa Jeremy simpatičen Poleg Damona seveda.
BTW (kar z belo, da ne bo kej jeze): a potem bosta oba vampirja nekoč (Elena in Jeremy)?
BTW (kar z belo, da ne bo kej jeze): a potem bosta oba vampirja nekoč (Elena in Jeremy)?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
janeva - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2009
Glihkar sem se prebila do 16. dela
And I'm in love with Damon too (yummy), čeprav morm priznat da je tud Stefan hooot (všeč mi je da postaja vsaj mal bolj razumevajoč do mojga ubogega Damona)
Elena je itak popolna, Jeremy mi je pa ful cute.
In komi čakam naslednji del...glede vseh vampirjev iz grobnice, Elenine mame, Katharine...me prav zanima kak se bo vse to končal. Sam neki še. Damon in Elena bosta pristala kdaj skupi?? Nekak se mi ne zdi da bi blo to možn, čeprav bi blo fajn kaj takega videt.
Pa btw, Caroline&Matt sta mi vedno bolj srčkana
And I'm in love with Damon too (yummy), čeprav morm priznat da je tud Stefan hooot (všeč mi je da postaja vsaj mal bolj razumevajoč do mojga ubogega Damona)
Elena je itak popolna, Jeremy mi je pa ful cute.
In komi čakam naslednji del...glede vseh vampirjev iz grobnice, Elenine mame, Katharine...me prav zanima kak se bo vse to končal. Sam neki še. Damon in Elena bosta pristala kdaj skupi?? Nekak se mi ne zdi da bi blo to možn, čeprav bi blo fajn kaj takega videt.
Pa btw, Caroline&Matt sta mi vedno bolj srčkana
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Spoiler 1 (z belo):
A certain bloodsucker - cough Damon cough - "will be forced to reconcile his humanity when it becomes impossible to deny his feelings for one very human girl," hints exec producer Kevin Williamson.
Spoiler 2
http://twitter.com/ninadobrev/statuses/12295510393
^^Sicer pa dobim take napade zadne čase tak vedno, ko se D/E (včasih tud samo Damon, sploh ko napol nagi hodi okrog, hihi) pojavi/ta na ekranu, heheh. Which slightely worries me, ker če bo šlo tak dalje, ne vem, če bom preživela do finala.
A certain bloodsucker - cough Damon cough - "will be forced to reconcile his humanity when it becomes impossible to deny his feelings for one very human girl," hints exec producer Kevin Williamson.
Spoiler 2
http://twitter.com/ninadobrev/statuses/12295510393
^^Sicer pa dobim take napade zadne čase tak vedno, ko se D/E (včasih tud samo Damon, sploh ko napol nagi hodi okrog, hihi) pojavi/ta na ekranu, heheh. Which slightely worries me, ker če bo šlo tak dalje, ne vem, če bom preživela do finala.
.: Living is easy with eyes closed :.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov