The Vampire Diaries

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 620
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 12. Sep. 2009 13:46

Slika
Kaj zdaj babe (in tipi?) ste pogledale pilota? :)
What did you think?

Meni se ni zdelo tak švoh, no. It's no True Blood but still pretty good.
-Ian je, pa čeprav ga je blo za moj okus premalo v 1. delu, IMO ownal vse. The evil vampire role really suits him. :P Can't wait to see more of him. Je do zdaj še najbolj zanimivi lik. Pa tud Bonnie in Jeremy sta zanimiva.
-Igralska zasedba je bolj kot ne perfect. Plus, če ste pregledale že dosti serij, bote prepoznali marsikatero faco. Vsaj jaz jih 5. And they all are men. Weird hehe. :D
-Pa serija ma taki nice dark & edgier undertone, which I really liked.

Je blo pa tud par stvari, ki so mi ble kinda off.
-Megle IMO ne bi rablo bit. Preveč fejk je. Če bi bla samo vrana bi blo dosti boljše. I liked the crow, btw heh.
-Misli, ki jih zapisujeta v dnevnik, so kinda cheesy. Vsaj meni je šlo malo na smeh zraven. Ne vem ne. Mogoče se bom pa navadla. :)
-Pri izbiri glasbe ga včasih kompletno mimo bincnejo. Ne moreš v seriji, ki se gre o vampirih, špilat tipične pop komade a la Thinking of You od Katy Perry, Say (All I Need) od One Republic, Never Say Never od The Fray, ... Še najbolj me je zmoto Say (All I Need) song. Sploh ni k sceni pasal. But ok, it's not all that bad. So našli pesmi, ki niso ble tak napačne -- like Kids od MGMT, Death od White Lies, Running Up The Hill od Placebo, ... Pa instrumentalna glasba je tud solidna.
-Vicki bi takoj recastala. Kera antipatična faca. I hope she dies soon.

Yeah, I'll definitely tune in next time. Promo že zgleda zelo obetaven. :lach:

---------

^Ne vem pa zakaj jim v promotih vedno uspe najt pravo glasbo.
Uporabniški avatar
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 769
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mycosmogirl » 12. Sep. 2009 14:09

Ah! Enough with the vampires :D! En vampriski teenage film...OK, ena vampirska teenage nanizanka...OK! Ampak tuki se pa konča!:) Mal izvirnosti želim pri tejle CW televiziji! Zakaj ne naredijo vsaj The zombie diaries ali pa The kiklop diaries! Mal heca! Ampak počasi res postajajo že predvidljivi!
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1690
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 12. Sep. 2009 14:12

Haha, si me prehitela za 5 min :D

Ja, jst sem tud gledala, seveda, in mi je kar všeč, no, lahk rečem ful :D Zgleda bo kar zanimivo. Malo me spominja na Twilight, ta kemija med Eleno in Stefanom, čeprav je on njo poiskal zaradi očitno določenih razlogov. So pa vampirji bolj real kot pri T. čeprav tudi ti lahko hodijo po soncu :D Me je pa presenetil prvi prizor, ko je ona dva napadel vampir, sem kljub temu, da se gre o vampirjih, pričakovala bolj tako najstniško limonado ala 90210, brez krvi in akcije. In to mi je všeč :D Igralska zasedba je tud meni všeč. Ian je itak hot, samo morem rečt, da mi je bil pri Lostu bolj všeč - kar se videza tiče. Mu pa res paše evil vloga. Aja, nad Stefanom sem tudi navdušena, nisem vedla da je ta tip tko dober :D
Glasba je pa meni bla ful všeč. Sem takoj šla iskat pesmi, ktere so se vrtele. OK, Katy Perry je res bla mal mim, ampak ostale so mi pa ble všeč. Še posebej od Placebo je bla perfect.

Že komaj čakam naslednji del :D

EDIT: mycosmogirl, jst tud ko sem slišala da bo ta nadaljevanka, sem takoj pomislila da samo zaradi tega, ker je sedaj Twilight in vse z vampirji tako popularno. Ampak OK, jst nimam nič proti :D
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1112
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 12. Sep. 2009 14:55

Aha, izgleda da so vampirčki (spet) popularni. Ne vem, sej mogoče bom še noter padla ali je pa krivo dejstvo, da sem že prerasla te najstniške nanizanke, ampak še vedno imam občutek, da ne Twilight, ne Vampire Diaries dobri stari Buffy ne sežejo niti do kolen :D
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 620
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 12. Sep. 2009 15:11

mycosmogirl napisal/-a:En vampriski teenage film...OK, ena vampirska teenage nanizanka...OK! Ampak tuki se pa konča!:)

Heheh ja se se res tu konča.
True Blood je daleč bek od teenage nanizanke. Še knjige niso glih primerne za najstnike. :P

Al še obstaja kaka vampirska serija, za katero jaz nič ne vem? :D
Jeba, vampirji, volkodlaki, pravzaprav all supernatural stuff je zdaj pač mega IN heheh. Še MTV hoče neki remake Teen Wolf muvija naret. Te veš.

Jaz moram rečt, da proti vampirskih zgodbah, če so dobre seveda, nimam nič proti. I like vampires že kr nekaj časa :wink:

@joy23
Tebi se je zdelo, da mata Elena in Stefan medsebojno kemijo?
Meni se ni glih. Samo to je pomoje zato, ker mi oba nista glih ful pri srcu. Mnenje o Stefanu oz. tipu, ki ga igra, se mi je sicer do zdaj že malo popravlo. V promotih mi je bil vedno tak čudn. Upam samo, da ga ne bodo tak enodimenzionalnega naredli. Dobri vampirji, ki kompletno zanikajo to kaj so, v primerjavi z bad vampirji pač ponavadi vedno takratko potegnejo. :) Zato pa -> Go, Team Damon! hehe.
Z Eleno pa mam za enkrat isti problem ko ona blonta. Dunno why and how, ampak ono blotno sem res razumela. :P
Uporabniški avatar
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 769
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mycosmogirl » 12. Sep. 2009 16:12

Sej I like vampiers too :D In tut verjetno, če bi začela gledat to nanizanko je ne bi mogla nehat! Sam se mi zdi, da je zelo neoriginalna tema. Recimo Buffy mi je bla nanizanka z večjo vsebino. Skos se je neki dogajal, tuki je pa res vse predvidljivo. It's a love story, bleh :lach: Rajš kmetijo gledam:D
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 961
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 12. Sep. 2009 16:34

Sem ravno danes gledala pilota te serije, ja. Me preveč spominja na Twilight od začetka-šola, nov hot tipček, punca s problemi, itd.itd. Mi gre na živce, ko so vsi liki tk "perfect face+body", tk ko bi gledal Beverlyhills :? Pa kr tk 100% umetno mi vse deluje-liki, okoliščine... bljeeh. Igrajo tudi bolj švoh...enih 80% ne bom gledala, True Blood povsem zadovolji moje porebe po vampirskih nanizankah. :)
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 620
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 12. Sep. 2009 17:11

mycosmogirl napisal/-a:Rajš kmetijo gledam:D

Hhehe ok, če pa nekdo to reče, te pa more RES bit hudo :D

Samo ne vem če bo pri VD glih tipična love story. Vsaj ne taka kot v Twilightu. Mam filing, da bo ta serija furala neko linijo med love zgodbo v Twilight in dark vampire zgodbo v True Blood. Torej neki mix. Če bo pa dober pa bomo vidli proti koncu sezone. :)

Ampak hecno pa je kak vsak tretji reče: "Serija me preveč na Twilight spominja." Ajde se je res, ne. :) Samo moglo bi se glasit glih obratno -- Twilight me preveč na The Vampire Diaries spominja. Te knjige so ven prišle že 1x v 90., če se ne motim. Long before Twilight.

@prinzessin
Ha! Samo True Blood se v ponedeljek konča... Na žalost *jok*
Treba si je najt neki vampire related fix do junija. :wink:
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1690
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 12. Sep. 2009 19:54

@FreakChiq
Ma ja, men se zdi, da je neka energija med njima, vsaj jst sem jo skoz čutla :D Stefan pa tud men ni bil všeč v promotih in na slikah, zato me je pa zdej toliko bolj presenetil, mislim in po videzu in drugače mi je všeč. Kar se pa Elene tiče, se pa meni zdi takšna preprosta. Tisto, kar je ona bjonda (mislim, da je Caroline) govorila o njej, mi tega še nismo videli - da vedno vse dobi (OK, edino zdej se je Stefan za njo zapalil). Jst sem takoj pomislila na to, da mogoče že vse dobi, ampak starši pa so ji umrli.

Sem prej pozabla napisat, da me je začetek takoj spomnil na TB - dva se ponoči peljeta po cesti sredi gozda :D Drugač se pa men tud TB sploh ne zdi nadaljevanka za najstnike, je kr mal drugač kot vse te 90210, GG, OTH ...

Ja, to je res zanimivo, da so te knjige nastale precej prej kot Twilight :) Sam folk ta dela najbolj spozna po filmu/nadaljevankah, zato je pa zdej vse kao isto kot Twilight. A kej veste, če imajo te knjige pri nas (v slo. ali ang.)? Me kar ima, da bi jih prebrala :D

Ah, za gledat bo že v redu, in neko "vampirsko" nadomestilo za TB, zdej ko bo konec :)
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
niinii
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 193
Na forumu od: 6. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a niinii » 12. Sep. 2009 20:35

Men je bil pilot se kr no. Mal so razvlekli vse s tem pisanjem v dnevnik. Me pa ful moti par stvari, ki so tle različne kot v knjigah. Elena ma tle brata, medtem ko ima v knjigah sestrico staro okol 5 let. Pa tle je brunetka, v knjigah je blont. Pa pogrešam Meredith v seriji.
Drugač pa Ian <3
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 848
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 13. Sep. 2009 12:22

mycosmogirl napisal/-a:Mal izvirnosti želim pri tejle CW televiziji! Zakaj ne naredijo vsaj The zombie diaries ali pa The kiklop diaries! Mal heca! Ampak počasi res postajajo že predvidljivi!


Zato ker je nanizanka napisana po knjigah, ki so izšle že leta 1991-92. Se pravi pred Twilightom ali Buffy. Pač so vampirji sedaj in, zato so se odločili posneti nanizanko po knjigah. Twilight je po mojem mnenju še najbolj neizviren in še najbolj "ponavlja" za drugimi. Pač velik medijski bum in marketing pa so postale uspešnica, zaradi tega pa se je tudi izboljšala prodaja drugih (že starejših) vampirskih knjig.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 620
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 13. Sep. 2009 16:34

joy23 napisal/-a:Tisto, kar je ona bjonda (mislim, da je Caroline) govorila o njej, mi tega še nismo videli - da vedno vse dobi (OK, edino zdej se je Stefan za njo zapalil). Jst sem takoj pomislila na to, da mogoče že vse dobi, ampak starši pa so ji umrli.

Ajde se to je že vse res. Pa tud bad je, da so ji starši umrli. Samo nekah je ona meni že prvo sekundo delovala tak, da samo 1x s trepalnici zamahne, pa dobi vse kaj če. In ko je Caroline pol to tud rekla, sem jo razumela kaj misli in kak se počuti. :)

Se pravim, Elene še za 1x nekah ne maram najbolj. Fali mi nekaj pri njej. Pa tud ta takojšna privlačnost med njo in Stefanom ne vem če bo pri meni palila. Mam filing, da bom Eleno dosti rajše gledala z Damonom, kjer bo vse to šlo postopoma, ne pa kr *BOOM* let's make out. :P
Me zanima kak bo kaj moja reakcija na njo, ko se bo prvič z Damonom pogovarjala.

Glede knjig pa idi na Emko pogledat. Tam sem jih jaz zasledila (v ang. seveda). Samo dunno če so tud dobavljive. Emka ma neko grdo navado, da takih knjig pol nea iz seznama odstrani. Jaz vem, da sem bla cela happy, ko sem vidla, da majo Dead as a Doornail knjigo, ki jo je res težko za dobit btw, potem pa bla razočarana, ko sem zasledila čisto droben napis: "Trenutno ni dobavljivo." Hvala bogu sem pol knjigarno Lux Libris našla.

Če ne ti pa še vedno pretipkane verzije ostanejo. Ki so še celo for free. :)

@niinii
Kdo pa je Meredith?

Drugače pa sem jaz kr happy, da je iz 5-letne sestre nastal 16-letni (? or something like that -- btw, kolko so sploh stari liki?) pubec s problemi. Je več drame. :P
Uporabniški avatar
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 769
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mycosmogirl » 13. Sep. 2009 16:47

@lorelaj:
Ja, ampak sej lih zato niso izvirni! Zakaj bi morali nekaj predvajati takrat, ko je to postalo "in"! Jest nisem rekla, da bo to finančno za njih slabo, ravno nasprotno! Ampak koliko je še zanimivih knjig po katerih bi lahko naredili nanizanke...in bi lahko postale večje uspešnice! Pač, komerciala je komerciala.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1690
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 13. Sep. 2009 16:53

Zanimivo, jst pa o Eleni nisem dobila takšnega vtisa. Mislim sej možno, da ima vse, ampak vseeno se mi zdi takšna preprosta in v redu punca. Da pa glavni ženski liki v nadajevankah in filmih dobijo najbolj hot tipe, je pa itak že samoumevno :D OK, sej Caroline pa tud jst zastopim, kako se počuti :)

Ja, z Damonom se bosta pa mislim da spoznala že v tem naslednjem delu :) Stari so 17, vsaj v knjigah. Sem pa tud jst vesela, da so sestro spremenili v brata, mislim s 5-letno sestrico pa res ne bi blo nič zanimivega :D Mi je pa tale Jeremy zanimiv.

Hvala za info glede knjig :wink:
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
niinii
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 193
Na forumu od: 6. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a niinii » 13. Sep. 2009 17:50

V knjigah je zadeva mal drugačna. Elenini najboljši prijateljici sta Bonnie in Meredith, Caroline je pa bivša prijateljica, ki z Eleno skos tekmuje, ni važno v čem. :D

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov