The Vampire Diaries
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
miss.bunny - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2009
uu ja.. Ziher boj prisli iz grobnice toti vampirji. Ej prau grozno je blo ko je oni stari vampir ven prilezo cisto na konu
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Ta D/E spoiler + David Anders kot Jonathan Gilbert =
Lahko pride 25. marec prosim hitreje?!
Pojedla se bom do takrat. Prisežem. Kdo bi si mislo, da mi bo na koncu VD tak dobra serija. Dobro, če ne bi blo Damona oz. Iana, verjetno ne bi bla takega mnenja. I think Ian should get a pay rise.
Lahko pride 25. marec prosim hitreje?!
Pojedla se bom do takrat. Prisežem. Kdo bi si mislo, da mi bo na koncu VD tak dobra serija. Dobro, če ne bi blo Damona oz. Iana, verjetno ne bi bla takega mnenja. I think Ian should get a pay rise.
.: Living is easy with eyes closed :.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
FreakChiq napisal/-a:Ta D/E spoiler
Ka ti čist resno glede Damona/Iana? OK, priznam, veliko pripomore k nadaljevanki, ampak sej je cela zgodba zanimiva in napeta
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
Če ne bi blo Damona tud zgodba ne bi bila napeta, to sem si sure. Potem bi VD bil ko 90210, samo z vampirji in največje vprašanje bi bilo, s kom bo Elena na koncu - Mattom ali Stefanom.
Kak bi pa blo, če bi Damona nekdo drug igral, pa ti ne znam povedat. Taki snoozefest verjetno ne bi bil, kot če Damona sploh ne bi blo, ampak vprašanje je, če bi ga tisti znal tak dobro odigrat, kot Ian.
Kak bi pa blo, če bi Damona nekdo drug igral, pa ti ne znam povedat. Taki snoozefest verjetno ne bi bil, kot če Damona sploh ne bi blo, ampak vprašanje je, če bi ga tisti znal tak dobro odigrat, kot Ian.
.: Living is easy with eyes closed :.
-
soncica21 - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2007
...uf huda stvar tale serija... sm v parih dneh "požrla" vse 14 delov in komaj čakam nove...
... mi pa tole spogledovanje med Eleno in Damonom na koncu ni blo čist nč všeč... mi velik bol sedeta Elena in Stefan...
tako kot je reku Stefan: Damon prinaša težave in mislim, da jih je imela Elena že čist dost...
...neglede na vse pa je Damon čist hud, tako kot je že rekla ena prej, bi ga mela doma pa naj me grize kadar želi =))
... mi pa tole spogledovanje med Eleno in Damonom na koncu ni blo čist nč všeč... mi velik bol sedeta Elena in Stefan...
tako kot je reku Stefan: Damon prinaša težave in mislim, da jih je imela Elena že čist dost...
...neglede na vse pa je Damon čist hud, tako kot je že rekla ena prej, bi ga mela doma pa naj me grize kadar želi =))
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
Hm...jaz sem v 2 dneh pogledala vse dele No, v 2h pa pol. Jaz samo upam, da ne bo Damon šel iz nadaljevanke, ker bo res dolgočasno. Sicer mi serija ni ravno za skupaj past, je pa zanimiva popestritev, če nimaš kaj bolj pametnega za delat. Tale Anna mi gre na živce, upam, da je ne bo več nazaj.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Waaaa, kter hud del! V enem delu se toliko zgodi, da imam skoz takšne očke In pol morm še kr enkrat preletet epizodo, da dojamem, kaj se je vse zgodil Damon je tud hud, ja, čeprav je že kr mal preveč evil Ampak OK, mu oprostim, ko je že glih on
Use your head and follow your heart.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov