The L Word / Ženske zadeve [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Drugače mi ta serija ni ful zanimiva, včasih jo pogledam, vendar sem nora na Shane
Me je pa čisto prevzela serija MOŠKE zadeve (Queer as folk), predvsem
Brian KinneyGale Harold ful dobro igra najbolj hot samca v Pittsburghu, pa v resnici sploh ni gej
Me je pa čisto prevzela serija MOŠKE zadeve (Queer as folk), predvsem
Brian KinneyGale Harold ful dobro igra najbolj hot samca v Pittsburghu, pa v resnici sploh ni gej
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
Muckica* napisal/-a:A v soboto tud? Jaz sem pa misla da je samo v nedeljo, zato pa mi nonstop nekaj ni blo jasno Drugač pa sem čist not padla, ful mi je dobra ta serija jo pa res komaj po polnoči vrtijo
Ja, soboto in nedeljo!
Js mam doma že zdownloadano 4sezono, vendar je še nisem pogledala, ker je slabši posnetek. Drugače pa obožujem The L Word!
-
_*lunca*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 9. 2007
M!NA napisal/-a:Četrta sezona The L Word vsak petek na Kanalu A. Prvič na sporedu 4.1. ob 00.20.
kaak faajn ku se bo s5 začel ...sam smotan je ku je tak pozn
I don't have love to share and I don''t have one who cares...I don''t have anything since I don't have you
-
Jaqueline - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
Redno sm gledla moška zadeve in tud zlo rada gledam ženske.
Potegnala sm si z neta epizode, bol zato, da lahk dam mal naprej sexy prizore k mi niso glih všeč v določenih primerih.
So pa notr ful dobre igralke in zakon scenarij je.
Js si ne predstavlam, da bi šla kot hetero notr igrat lezbo. Ne bi mogla...tk da vsa čast njim.
Naj karakter notr mi je Hellena Peabody, js b tk rada zgledla tk ko ona!!
Nisn si mislala da tuk hetero žensk to gleda. Nekatere majo ful upor do tega. Mene ne moti sm very gay friendly.
Potegnala sm si z neta epizode, bol zato, da lahk dam mal naprej sexy prizore k mi niso glih všeč v določenih primerih.
So pa notr ful dobre igralke in zakon scenarij je.
Js si ne predstavlam, da bi šla kot hetero notr igrat lezbo. Ne bi mogla...tk da vsa čast njim.
Naj karakter notr mi je Hellena Peabody, js b tk rada zgledla tk ko ona!!
Nisn si mislala da tuk hetero žensk to gleda. Nekatere majo ful upor do tega. Mene ne moti sm very gay friendly.
- EvaHR
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2007
tudi jaz gledala Queer as folk (pr Brianu mi je bil bl všeč zajeban karakter kot njegov izgled - so bli kateri njegovi tipčki milijonkrat bolj privlačni od njega) in zdaj gledam The L word, vlečem kr z interneta, če bi čakala na naše tv, bi se lahk prej postarala zravn.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]