The L Word / Ženske zadeve [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 108 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
jaz sem se tako nasmejala. na koncu. ko je tistega (what was his name again? ) udarila. jaz sm bila prav šokirana.
ja, imena so moja slabost
ja, imena so moja slabost
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
oky tamala hvala za zaklep. sej pravim je brskalnik štekal, ni in ni mi najdl. ja men je tut všeč sam ženske zadeve vseen bol ko moške. tam je preveč "na trdo". ženske smo lepše
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
skinny - Kofetarica
norolescentka napisal/-a: tam je preveč "na trdo". ženske smo lepše
ahaha. no, mene pa zanima kdaj pride 3. sezona na kanal a?
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
skinny - Kofetarica
Ancica napisal/-a:A katera kaj gleda to zadnje čase (bemti, a ne morjo dat ob treh zjutri jih ), me zanima zakaj je Dana umrla.
Uf, zdaj si pogrela staro temo.
Kaj je? Dana je umrla? Kje vrtijo nove dele? Jaz že reees dolgo nisem zasledila nič.
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
skinny - Kofetarica
Uf. Jaz pa sem nehala gledati takrat, ko je Tina dobila otroka. Tista zadnja epioda 2. sezone, se mi zdi. Ker od takrat pa sploh nisem zasledila novih delov. Nikjer. Ne na nemških programih, ne na slovenskih. Očitno sem se motila.
Uuu... ob 0:55? To bo super. Danes bom ravno takrat prišla domov in grem naravnost pred TV.
Uuu... ob 0:55? To bo super. Danes bom ravno takrat prišla domov in grem naravnost pred TV.
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Ja kaj zaj babe, nobena ne gleda 4. sezone?
Zaj sn skor rodila zraven ko sn toto temo iskala
Zaj sn skor rodila zraven ko sn toto temo iskala
Hello, 911. I''m on fire!
- _NiA_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 8. 2005
Js js gledam!! Kjer je beseda "gledam" zelo diminutivna...
Nism mogla prebolet 3. sezone, in lahko rečem da jo ne bom pogledala nikoli, ampak res nikoli več.
Medtem ko prve dve znam že dobesedno na pamet... In četrta je spet zakon! Komaj čakam spet un ponedeljek zjutraj da si jo lahko "nabavim"
Najboljša nanizanka vseh časov
Nism mogla prebolet 3. sezone, in lahko rečem da jo ne bom pogledala nikoli, ampak res nikoli več.
Medtem ko prve dve znam že dobesedno na pamet... In četrta je spet zakon! Komaj čakam spet un ponedeljek zjutraj da si jo lahko "nabavim"
Najboljša nanizanka vseh časov
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
jest sem ful fanica! sem gledala vse sezone dozdej. Najbolj mi je siimpa Shane ampak šele v 3 sezoni, v prejšnjih pa Bette pa Tina
Prvi neprebran prispevek • 108 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]