The L Word / Ženske zadeve [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- cutie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
Živjo!
No upam da ta tema paše pod splošno. me zanima kolko vas je kaj gledalo Ženske zadeve oz.v originalu The L Word-btw. je ob petkih zvecer namesto Moskih zadev na kanalu A. in tisti ki ste-kako se vam zdi-kaksni komentarji??meni osebno je zaenkrat ful usec-kar dobra nadomestitev Moskih zadev . Do zdj si tega nisem mislna ampak kr je res je res-2 zenski skupaj sta totalno hott kaj pa vi na to pravte?
No upam da ta tema paše pod splošno. me zanima kolko vas je kaj gledalo Ženske zadeve oz.v originalu The L Word-btw. je ob petkih zvecer namesto Moskih zadev na kanalu A. in tisti ki ste-kako se vam zdi-kaksni komentarji??meni osebno je zaenkrat ful usec-kar dobra nadomestitev Moskih zadev . Do zdj si tega nisem mislna ampak kr je res je res-2 zenski skupaj sta totalno hott kaj pa vi na to pravte?
-
tehtnicaJM - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
*missy* napisal/-a:prvič slišim za to zadevo...
sicer pa tud moških zadev nisem nikoli gledala
tud jaz...
Ostanite zvesti sebi...
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Joj moške zadeve sm gledala skor zmer in milsim, da bom tud ženske zadeve gledala. In ja, 2 ženski skupaj sta hot
HASTA LUEGO
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
@ napisal/-a:No, Moške zadeve sem gledala kar pogosto, ta nadomestek z ženskami mi pa ni všeč...
Se strinjam.. nekako me ne pritegnejo..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov