The Janice Dickinson Modeling Agency

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 09. Sep. 2008 23:21

jst še kr ne vrjamem d je tu ona...ka je nardila iz sebe,plastično spako...faaaak :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Free your mind...
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 14. Sep. 2008 18:20

v naslednji sezoni bo zahtevala od modelov, da se preselijo vsi v eno hišo, kjer naj bi živeli skupaj, ona pa z njimi, da jih lahko nadzoruje kaj jejo, kolk spijejo, žurajo, telovadjo...hmm :roll: . Drgač pa kar se tiče njenga šova, men ga je zanimivo gledat sam zarad nje k skoz neki prbija. Šov od Tyre mi je že dolgočasn. Kar se tiče pa izgleda Janice Dickinson...če bom js tko izgledala pri 50ih al 55ih, ne vem kolk ma točn, sm lohk srečna. Res da je vsa umetna, ampak vsaj dobr zgleda. Če si lahko privošči vse te operacije, naj si jih, ne vem zakaj je to pri nas še zmeri tak tabu. V ZDA ma že vsaka druga bejba umetne joške, pa kaj! Eh, kok majo eni ozek spekter razmišljanja : " Vsa platična...bla bla bla..." Ok mate svoje mnenje, ampak zard tega ne rabte obsojat drugih. By the way...dost žensk pri nas bi si z veseljem marsikaj popravle na seb, pa al si finančno ne morjo privočit al pa nimajo jajc! Tko da ženskam, ki si dajo kaj popravt na telesu, da si okrepijo samozavest, kapo dol. Sama nisem bla še na nobeni tovrstni operaciji, ker mi zaenkrat še ni treba, ampak če se čez 15, 20 let ne bom več počutila dobro v svoji koži, bom šla brez kakršnegakoli predsodka na kliniko. Aja, heheh,no če se vrnemo k Janice Dickinson...men je ona kul, kr ma res taprav nos za modele. Zmer taprave zbere. trenutno sta mi najbl všeč Ligia in CC. Ful sta si različni, pa po moje sta tud za čist različen trg, ampak sta hudi. CC je ful podobna janice iz mlajših let.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 14. Sep. 2008 20:03

samo ona res ze malo pretirava s to plastiko in 'wannabe lepa in mlada' sceno. ce je samo ona v kadru, ko kej gorovi in razlaga, je slika cist zablurana da zgleda manj zgubano pa staro.
Uporabniški avatar
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 2. 2008
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a evahunnie » 14. Sep. 2008 20:08

janice je faca, na trenutne je že kr bitchy, sam pomojm je fora tut v šovu, da je pač čimbl zanimiu in oh in sploh. drgač pa oddajo gledam kadar jo le ujamem! :D
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 14. Sep. 2008 21:30

jaz to zadnje case tud spremljam in je kr zabavno-veliko lepih moskih :eek: :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 14. Sep. 2008 22:05

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 17. Jan. 2010 11:37, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 14. Sep. 2008 23:48

Ta ženska je zakon!!!! Pove vse v faco, dela kr hoče in se ji jeb* za vse!! Pa ne dela se nekj da ni umetna ampak to prizna!!!! Pa še umiram od smeha k jo gledam :D
Tyra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 15. Sep. 2008 12:01

Tu je lepa:
http://images.fanpop.com/images/image_u ... 37_825.jpg

Sicer pa ne gledam, ni časa še zato (že tako komaj sfolgam tisto, kar gledam)
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 15. Sep. 2008 13:32

Janice je zakon, njen attitude pa še bl :D
Gledam zdej na Tv3 in mi je kul res. Sam tist Kehoe al kako se napiše mi gre na živce pa una blonda, ki kr pride pa gre kadar se ji zljubi in ne uboga nič.
Mi je pa ful dobr da tko skrbi Janice za svoje modele. Jim ne pusti popivat pa tko. Kul.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 15. Sep. 2008 15:30

Ma ja, zadnjič je prav zmagala, ko je onemu mulatu začela najedat pred vsemi fotografi idr. pomembnimi ljudmi v biznisu, da naj neha zlivat vase šampanjec kot po tekočem traku. :D Sej prav tak, ker ne smejo popivat, sploh pa ne ponoči na privat žurkah, ker so pol naslednji dan zanič na snemanjih. :roll:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 15. Sep. 2008 16:51

Sessa napisal/-a:jaz to zadnje case tud spremljam in je kr zabavno-veliko lepih moskih :eek: :D

In ogromno golih ritk. :clowm: :scherzkeks: Ko sm se zadnič nagledala, ko so snemali za uno gej revijo. Mmmmmmmmmm. :clowm: :scherzkeks:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 15. Sep. 2008 18:42

Meni so pa tipi vsi taki gejiš... kot Keni. :? :D Not my taste. Je pa zanimivo, kako je Chris hitro pozabil Chrystel ali kako je ime tisti njegovi bivši sostanovalki in punci (?) ter jo zamenjal za Alexis (on bi že kar hodil z njo, kljub temu da se bolje poznata šele od takrat ko so v Miami prišli).
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 4. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Noella » 16. Sep. 2008 11:59

njenega sina Nathana bi kar pojedla :oops: :lol:
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mash@ » 21. Sep. 2008 10:58

joj Janice je dbest. Scena v eni oddaji mi je bla za poscat! Več kot očitno je imela že tolkrat polikan obraz da ji je en dan mal živec v veki odpovedu al kaj jaz vem, ker je rekla da ne more odpret očesa in je potem imela uno črno čez,je zgledala kot gusar! po moje je svojega kirurga nazijala ko merjasca...
Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2008
Kraj: KP - LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Smeška. » 22. Sep. 2008 10:21

Janice je LEGENDA. Najboljši v tistem show-u je pa itak Chris. :love:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov