The Hills
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Sem pogledala 11. del in moram rečt, da mi je bil ful fajn. Me ful zanima, če se bo kaj premaknilo med Lauren&Brody-jem ter kaj bo s Heidi&Spencer-jem. Mislim, da ga potrpljenje mineva... Zdaj pa spet čakat na naslednji del 

Lahko imam vse.
-
diamond girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2007
- Kraj: lj
ja jz tud glih dons gledala nove dele!!!
jz ful upam da bosta Lauren & Brody skup,k sta ful simpatična in pašeta skp.k tale Gavin k se je zdej z njim dubla prou ni njen tip človek,ni zanjo.Brody je pa ful cute pa nice guy pa vse hudo in morta bit skp.
glede Heidi & Spancer, mam tud jaz mnenje da ga potrpežljivost zapušča in da ne bo doug časa zdržu.me pa zanima kaj hoče Spancer od Brody-ja k ga je neki klicu sam več pač naslednič.jz sam upam da Spencer ne bo kej zajebu,k on je itak profi v temu.
jeeeeeeej komi čakam nasledn tedn novi deli

jz ful upam da bosta Lauren & Brody skup,k sta ful simpatična in pašeta skp.k tale Gavin k se je zdej z njim dubla prou ni njen tip človek,ni zanjo.Brody je pa ful cute pa nice guy pa vse hudo in morta bit skp.
glede Heidi & Spancer, mam tud jaz mnenje da ga potrpežljivost zapušča in da ne bo doug časa zdržu.me pa zanima kaj hoče Spancer od Brody-ja k ga je neki klicu sam več pač naslednič.jz sam upam da Spencer ne bo kej zajebu,k on je itak profi v temu.
jeeeeeeej komi čakam nasledn tedn novi deli

-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Super del je bil
Jaz bi tudi rada vidla Lauren z Brodyem- super parček
Tisto na koncu je bilo ful simpatično, ko je Lauren poklicala Brodya po zmenku z Gavinom... Ali pa kak je Brody zasliševal Gavina haha
http://perezhilton.com/?p=7518

http://perezhilton.com/?p=7518
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
ninc napisal/-a:¤MajC¤ napisal/-a:zadnic ko sem gledala sem se sprasevala kaj z njenim stephenom iz lagune? pa nasplošno tak
igra v one tree hill
Aja koga pa?
Zanima me, če se da kje videt še druga sezona ker na strani mtv-ja jo ne najdem?
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
jaa zato ker je bil včeraj oz v pon. novi del: stress and the city, pa verjetno še niso napisali na imdb... Pa še napovednik za naslednji del je, ki pa še ni zadnji..
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
ushergirl napisal/-a:Kaj? Kako? A ne bo še 13. del?JSt sm vidla napovednik za 13. del.
jaz tud.
kaj zdaj, kdo je začel tisto o sex filmu? Spencer, ne?
Kakšen kreten je ta tip. Me zanima, kak dolgo bosta s Heidi zdržala skup. Da ne pove svojim staršem za poroko ...

-
jaz sem zdaj gledala novi del,ko sta šli Lauren & Whitney v ny,sam neki mi ni jasno,v zadnjem delu je bilo ko je Lauren poklicala Brody-a da naj pride k njej gledat film,pa tega sploh ni blo nadaljevanja pol,bilo je samo ko je že ona prišla iz ny ko je prišel k njej.zdej nevem ali kaj manjka ali samo pač tega ni kazalo.
drugače pa Spencer, je itak kreten in tudi jaz mislim da ta veza med Heidi in njim ne bo dolgo trajala.
Lauren & Brody pa mislm da bosta skupaj 99% jeeeeeeej
drugače pa Spencer, je itak kreten in tudi jaz mislim da ta veza med Heidi in njim ne bo dolgo trajala.
Lauren & Brody pa mislm da bosta skupaj 99% jeeeeeeej

-
kr ni novih delou
,pa sej nazadnje je bil napovednik!
upam da bodo čimprej

upam da bodo čimprej

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov