The Hills
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 122 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
-
diamond girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2007
- Kraj: lj
mislila sem vse dele ki so do sedaj na netu
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
aha to pa. Sem mislila, da ze kej zamujam.
A mi lahko ena pove kako to gledas na mtv-jevem overdrive-u. Ker men je skoz en in isti video predvajal? Pa kje tam sploh najdeš The Hills?
A mi lahko ena pove kako to gledas na mtv-jevem overdrive-u. Ker men je skoz en in isti video predvajal? Pa kje tam sploh najdeš The Hills?
-
jz sm sam utipkala v google the hills in mi je takoj najdl na mtv-ju stran in pol ob na robu desne strani piše WATCH FULL EPISODES in to kliknš in pač gledaš vse maš pa tud pol dol ob strani vse dele vseh epizod mislm da.tko da tako sme jz prišla do teh delov,k jz pač nism gledala še celotne 3 sezone oz sm dala dol kar je blo tko da tuki spremlam pol še vse kar je nouga.
uživaj v gledanju!!
uživaj v gledanju!!
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
polly-polly napisal/-a:aha to pa. Sem mislila, da ze kej zamujam.
tam zgoraj greš na shows--> mtv & mtv 2 shows--> the hills
na levi imaš "watch full episodes"
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
aha hvalaaa
Sej drgač lovdam torente, samo vseeno bi rada vedla kako deluje tale overdrive. Thx.
Sej drgač lovdam torente, samo vseeno bi rada vedla kako deluje tale overdrive. Thx.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
ja meni je tudi bilo čudno, da ga ni Sam v prejšnjem delu niso rekli "next time on the hills", ampak "this season on the hills", tako da predvidevam, da bo malo pavze, ali pa bo naslednji teden že season finale...
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
*SweetGirl* - Kofetarica
yeah Čeprav mi ni bil preveč všeč.. vse kar je bilo zanimivega sem videla že v "next on" pri 9. delu Sam še par delov pa bo konec spet... upam na 4. sezono
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
ja jz tud komi čakam nove dele in nove epizode.zanima me kaj bo s Heidi & Spancerjem,ker mam občutk da ne bo vse ql,ker je pri obeh obletnicah Heidi delala in to bo pomoje njega preveč zmotil.pa drgač glede sex thing with Lauren, je itak Spancer vsega kriv kar vsi vejo,sam Heidi si zatiska oči.pa tale Justin Bobby,ne-ne mi ne potegne,ful je tak hladn in mi ni ta prav za Audrino,je njen tip človek ker mislm, da paše k enmu rokerju sam tale mi je nekam hladn.da razmislm če mam še kej za pvedat ne mislm da bo to to.
beybe uživite v gledanju noro hude nadaljevanke.papa
beybe uživite v gledanju noro hude nadaljevanke.papa
Prvi neprebran prispevek • 122 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov