The Hills

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2006
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a **majcy** » 23. Sep. 2007 13:11

Gledam ja.
Vsak dan , ful mi je zanimiva nadaljevanka. Ssmp baje bo Haidi dala prednost Spencerju ne pa Lauren. =/

Še eno vprašanje. Gledala sem del kjer je urednica Voguea ponudila Lauren delo v Parizu, ona pa ga je zavrnila in šla raje k fantu. ( Cameron?)

Naslednjič sem pa spet gledala je bla pa že na zmenku z enim simpatičnim temnolascem... tle umes sm se mal zgubila no. Kaj je blo ? o.O
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 23. Sep. 2007 16:16

**majcy** napisal/-a:Gledam ja.
Vsak dan , ful mi je zanimiva nadaljevanka. Ssmp baje bo Haidi dala prednost Spencerju ne pa Lauren. =/

Še eno vprašanje. Gledala sem del kjer je urednica Voguea ponudila Lauren delo v Parizu, ona pa ga je zavrnila in šla raje k fantu. ( Cameron?)

Ne, ne tle sta z njenim takratnim fantom Jasonom najela bajtico ob obali. To delo v parizu pa je potem dobila Whitney.

Naslednjič sem pa spet gledala je bla pa že na zmenku z enim simpatičnim temnolascem... tle umes sm se mal zgubila no. Kaj je blo ? o.O

Ta temnolasec je pa verjetno Brody Jeener. fletkan an? :wink:
No z Jasonom sta se razšla, ni jima več laufal. Sej kaže samo kako se raziedta, nič drugega. V glavenm Lauren je bilo potem ful žal, da ni šla v Pariz.
Uporabniški avatar
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a princesss » 23. Sep. 2007 17:33

Dons sm pogledala celo 1. sezono, I'm hooked. :) Lauren je full luškana.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 23. Sep. 2007 21:53

no še tukaj napišem :D

Za vse ki hočete pogledat celo prvo, drugo in polovico tretje sezone so vsi deli na mtv.com/overdrive :)
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
diamond girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 9. 2007
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a diamond girl » 24. Sep. 2007 16:42

hehe sm misnla da sm edina obsedena s to nadaljevanko :lol:
to je pa res tok zakon nadaljevanka,ka je res tko k je v real life,dobr res ful bolš valda če je v ameriki,jz bi ful rada tko žvela ful huda služba žuri vse tko ful keša za hud flat pa cunce.neki najbolšga,jz sm gledela 1,2 pa 3 del sma ne ceuga milsm da mi sma zadn del manka,vidla sm sam v napovedniku da prie Jason nazaj.pa me ful zanima kaj je blo,sma uapm da ne bosta spet skp.drgač je pa men Spencer tud ful jaki in vizualno in tko,nevem ful se mi zdi da Heidi naokol obrača,pa tud če jo je zaroču neki mi ne štima k da se ne bo dobr izšlo.
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 24. Sep. 2007 19:04

^^Ja jest sem prov obsedena z The Hills-i. :D :D
Se 100% strinjam: hud flat, hude cune, najhujša služba, še hujša šola (čeprov a sploh še hod vanjo, nič ne kaže?), hudi žuri, hudi tipi (razen Spencerja).

Ja Spencer ful obrača Heidi. Men se drgač Heidi prov smil, k tale bedak jo je čist spreobrnu. :roll:

(pismo zdej je pa ze grozljiv kok sm not v nadaljevanko padla :roll: )
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 25. Sep. 2007 10:09

Ponavadi gledam in mi je kar všeč :).
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
diamond girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a diamond girl » 25. Sep. 2007 16:53

glede šole res nč ne kaže.sam glede Heidi,ma men se ne smil ker ma svojo glavo da z njo misl,ji pa je oprou možgane,samo ona bi še vedno lahko obdržala frendico ne pa da je vse pustila zarad bednga tipa.kao neki na lep način jo je okol obraču sam da bo njegova,sam sej on je pa zdej svojga best frenda pustu zarad Lauren,ker se je z njo družu omg dej člove kok si str,na konc bosta Spencer pa Heidi čist sama če bosta še tko naprej delala.sam zdej ko je blo na mtv podelitve so ble one,Heidi pa sploh ni blo nč.sm Lauren mi ful ni mela lepe oblekce,najbol je mele Audrina-hudaaaa!!!a kera ve kaj je blo v zadnem delu 3 sezone :?:
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 25. Sep. 2007 18:36

danes sem prvič (in zadnjič) gledala tole - jah, nismo doma ob 15h ;) ...
o moj bog! Ni čudno, da so najstnice tak polom, ko pa gledajo tole ... mislim, včasih so se mi Sedma nebesa zdela višek, ampak tole ... 5 kur, ki se že ne more obnašati bolj praznoglavo kot se one in 2 tipa, ki sta pa itak vrhunec dogajanje ... aaaa, se mi zdi, da mi je IQ padal za 10 ...

drugače pa, dama nad mano (diamond girl)... avatarji NE smejo biti animirani ... če se še 1x pojavi ta avatar, ki sem ga izbrisala, letiš ...
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 25. Sep. 2007 19:20

diamond girl sej zadnjega dela 3. sezone še ni blo predvajanega.
Mislim, da je zdej na netu do 7. dela, čeprov bi 8. moral biti v kratkem tut tuki. :)
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 25. Sep. 2007 19:56

je že 8 del gor :D Jaz vedno ob torkih zjutraj pogledam ;)

Prav butasti so s tami zarokami in porokami no :)
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
anchy511
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: kočevje

Neprebrana objavaNapisal/-a anchy511 » 26. Sep. 2007 12:36

a ma mogoče kera to serijo na dvd-jih al pa računalniku?
Uporabniški avatar
diamond girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a diamond girl » 27. Sep. 2007 17:20

ja sej jz ne gledam na tv,jz sm jih dala dol z neta,ubistu mi je dal tip tko da nevem iz kje mi jih je dou dol pa na žalost jih nimam več.pa sm gledala 3 sezono pa zadnjega dela ni predvajal,pa sm misnla da to sma men pač da je dau dol glih tako sezono k ni blo tega dela.
Uporabniški avatar
diamond girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a diamond girl » 30. Sep. 2007 14:27

sm is pogledala na mtv-ju in najdla vse dele-zakoooon.pa Jason zdej k se je postrigu hmm niti ni tok slab za pogledat :oops:
hehe i loveee the hills :D
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 30. Sep. 2007 17:18

^^Sej 3. sezona cela sploh še ni bla predvajana. Tko, da jo tut na netu ni. Ne vem kako si potem loh pogledala celo. :?:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov