telenovele
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
cat85 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
Sem gledala včasih.. Zdaj ne več, oz. če že, zelo zelo redko, ko sem bolana, pa nvm kaj si naj začnem...
Mene moti, kr so tolk glupe.. Vse po istem kopitu.. Pol pa še kake čira-čara štorije vmes.. Pa revni vedno postane bogat, grd lep in tako dalje.. ,
So bile od začetka baje posebej za ženske narete - tak da lahk ženske gledajo med gospodinjskimi opravili.. Zato so tolk enostavne za razumet, in se stvari tolk ponavljajo.. In zato nič ne zamudiš če 14 dni ne gledaš
Gledalcu omogočijo,da se odlepi od vsakdanjega življenja, ampak menim, da lahko ima to pri določenih osebah (predvsem pr tistih naivnih najstnicah) kr neprijetne posledice.. Pol posledično vse od svojih partnerjev pričakujejo brezmejno ljubezen in si nvm kakšne scenarije delajo v glavi..Pol pa je kriza ko enkrat na realna tla padejo.. Sej ni to sam od telenovel..Ampak te sem tukaj pač izpostavila..
Meni so glupe tudi zato, ker 3/4 igralcev sploh ne zna igrat.. Pa pol tak butasto vse skupaj izpade, da je men kriza gledat..
Mislim, da bi POP lahk končal s tem počasi, pa dal popoldan kaj bolj koristnega na spored..OK, al pa sam eno nadaljevanko, ne pa da celo popoldne sam to vrtijo Ampak, dokler bo gledanost tolk velika kot je, žal nebo sprememb..
Mene moti, kr so tolk glupe.. Vse po istem kopitu.. Pol pa še kake čira-čara štorije vmes.. Pa revni vedno postane bogat, grd lep in tako dalje.. ,
So bile od začetka baje posebej za ženske narete - tak da lahk ženske gledajo med gospodinjskimi opravili.. Zato so tolk enostavne za razumet, in se stvari tolk ponavljajo.. In zato nič ne zamudiš če 14 dni ne gledaš
Gledalcu omogočijo,da se odlepi od vsakdanjega življenja, ampak menim, da lahko ima to pri določenih osebah (predvsem pr tistih naivnih najstnicah) kr neprijetne posledice.. Pol posledično vse od svojih partnerjev pričakujejo brezmejno ljubezen in si nvm kakšne scenarije delajo v glavi..Pol pa je kriza ko enkrat na realna tla padejo.. Sej ni to sam od telenovel..Ampak te sem tukaj pač izpostavila..
Meni so glupe tudi zato, ker 3/4 igralcev sploh ne zna igrat.. Pa pol tak butasto vse skupaj izpade, da je men kriza gledat..
Mislim, da bi POP lahk končal s tem počasi, pa dal popoldan kaj bolj koristnega na spored..OK, al pa sam eno nadaljevanko, ne pa da celo popoldne sam to vrtijo Ampak, dokler bo gledanost tolk velika kot je, žal nebo sprememb..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest sm pa zdej čist not padla v to mojo limonado --> ljubav u zaleđu
Pa, če že lih govorimo o umetno narejenih nadeljevankah so to men lih kaka grda račka, judežinja, debeluška in podobne, ker so res totalno nerealne. Te hrvaške so pa men zlo dobr narjene, niso pocukrane, dobri igralci, zanimiva zgodba (ni unga reven rata bogat, grd rata lep in podobno...), zanimiva zgodba, dobra scenografija itd. Končno nekej dobrega po Klonu
Pa, če že lih govorimo o umetno narejenih nadeljevankah so to men lih kaka grda račka, judežinja, debeluška in podobne, ker so res totalno nerealne. Te hrvaške so pa men zlo dobr narjene, niso pocukrane, dobri igralci, zanimiva zgodba (ni unga reven rata bogat, grd rata lep in podobno...), zanimiva zgodba, dobra scenografija itd. Končno nekej dobrega po Klonu
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
Mimi_M napisal/-a:Jst sm si pa včeri vrtela cd od Enriqueja in sm slišala un komad, ki je bil naslovni v Esperanzi al kaj je ža bla.."Nunca te olvidare".
Tisto sm rada gledala, pa pesem je tud ok.
To Esperanzo sem jst tud gledala
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Materina pot zadnji del bo 31.1.
Sedaj bo pa tale nadaljevanka
Zakaj ne dajo kake Santa Barbare une stare nadaljevanke al una kaj je že (Brenda, Kelly,... )
Sedaj bo pa tale nadaljevanka
Zakaj ne dajo kake Santa Barbare une stare nadaljevanke al una kaj je že (Brenda, Kelly,... )
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
Evo priznam. Ene parkrat sem pogledala telenovelo La Madrastra. Pa ni bla tok slaba. Mi je pa zelo ušeč pesmica od Laure Pauisni, ki je v njej.
Uuu, zdele sm vidla link od nove telenovele, to bom pa zihr kdaj pogledala, samo zato, ker je brazilska.
Uuu, zdele sm vidla link od nove telenovele, to bom pa zihr kdaj pogledala, samo zato, ker je brazilska.
This too shall pass.
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
jst sm gledala samo esmeraldo pa klon... ta telenovela mi je bla pa res the best! drugačna je bla od drugih... ni bla pocukrana in to...res ful mi je bla ušeč! že zarad tega mal ker je BRAZILSKA drugač pa ne gledam tega kj preveč...itak je use po enem in istmu kopitu narjeno
oooo in zdele vidm, da bo spet ena brazilska...to bom pa gledala itak, brazil pa to
oooo in zdele vidm, da bo spet ena brazilska...to bom pa gledala itak, brazil pa to
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kva al ta Dimetrijo je transvestit al kaj kao??????
Jst sm sam gledala ane????
Zakaj je pa Alba umrla in kako je umrla???
Jst sm sam gledala ane????
Zakaj je pa Alba umrla in kako je umrla???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov