telenovele

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 28. Avg. 2007 20:04

_*Jagoda*_ napisal/-a:
Mayikaaa napisal/-a:amores de mercado mi je fajn telenovela ... pa pol rubi je bla itaq zakon :) pa tut maščevalka ni bla švoh .. pa una tut koje igrala gabriela spanic not 2 sestri,ko je bla ena hudobna druga pa vredu (ne spomnem se naslova). Pa baje naj bi prišu vn Rubi 2 ;) wiw

Vsiljivka :) oz. La intrusa

a niso ble to prevare?
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 28. Avg. 2007 20:31

somebody napisal/-a:
anchy511 napisal/-a:
somebody napisal/-a:3. septembra bo spet nova telenovela; Razigrani par oz. Sos mi vida - mal nerodn prevod. nadaljevanka pa bo argentinska.

to je sigurn najbol smešna in najbol odštekana nadaljevanka kar sm jih kdaj gledala. natalia oreiro in facundo arana sta the best!!! :love: js sm jo že gledala na hrvaškm rtl-lu, sm jo niso pustili do konca, zadnih 50 delov sploh niso pokazali!!!!! :evil:

pol bo pa treba mal spremlatkdr bo čs

To morm gledat, mojo Natalio :love:
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 29. Avg. 2007 9:52

somebody napisal/-a:
_*Jagoda*_ napisal/-a:
Mayikaaa napisal/-a:amores de mercado mi je fajn telenovela ... pa pol rubi je bla itaq zakon :) pa tut maščevalka ni bla švoh .. pa una tut koje igrala gabriela spanic not 2 sestri,ko je bla ena hudobna druga pa vredu (ne spomnem se naslova). Pa baje naj bi prišu vn Rubi 2 ;) wiw

Vsiljivka :) oz. La intrusa

a niso ble to prevare?
:ja:
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
me.and.myself
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a me.and.myself » 29. Avg. 2007 17:54

Joooj men tut grejo na bruhanje. Kr nekaj. Sploh ne znajo igrat. Živijo pa usi u razkošnih vilah... hjooo... jz sm oni u ljubezn na tržnici baje podobna ampak...... bs da ji ne bi bla rada podobna njej! Pa to so kr neke bedne zgodbeee!!! jakiiiii! :wall: :wall: :wall:
When I was just a litlle girl, I ask my mother what will I be. Will I be pretty, will I be rich, I'm gonna be a bitch!
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 29. Avg. 2007 20:17

sm že gledla zadn del od "dvojno življenje" pač nebo kaj presentljivega..ignacio bo prišo pač na en kraj kjer bo ana pa jo bo uzev za talko potm ga bo pa policija poč ustrelila...pa na koncu bosta ana pa gustavo oz.rafael na plaži pa bo kazalo njune tri dvojčice...ko bojo čist ani podobne-take blontne pupike...neki v tem smislu pač bo :)

če pa ktero zanima konc "amores de mercado" pa naj povem pa ji ga lahk opišem... :wink:
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 29. Avg. 2007 20:26

^^Joj kok si kul, ker veš kako se konča. Mogoče pa ostali ne bi gledali skozi tvoje oči :roll: .

OT:A se nič ne da narest zaradi teh spoilerjev? :evil:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 30. Avg. 2007 0:20

Jaz sem rekla, da bom gledala to novo limonado...ampak samo zaradi Natalie Oreiro...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 30. Avg. 2007 10:22

electra* napisal/-a:če pa ktero zanima konc "amores de mercado" pa naj povem pa ji ga lahk opišem... :wink:

Js sem si tut že ogledala konec. :lach:
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 30. Avg. 2007 12:17

ei poison girl ka ti tej je?ka nakladaš da se zdi sama seb ql ker vem kak bo konec...kot da je to nwm kaj takega...js sm pač samo povedla da vem kak bo konc pa če ktero zanima me lahk bara pa ji povem...ka je zdej narobe v tem?? :roll: :lol:
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 30. Avg. 2007 14:58

Da bi mogoče kdo pogledal zadnji del, ne da bi vnaprej vedel kaj se zgodi. A je to težko za razumet? :gruebel:
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 30. Avg. 2007 16:05

očitno je tebi težko razumet...eni smo pač taki...pa nwm ka se vtikuješ sploh tu nt...če tebe ne zanima pač spreglej post a ne... :wink:
Uporabniški avatar
*lady bug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lady bug* » 30. Avg. 2007 21:27

Tigi napisal/-a:Jaz sem rekla, da bom gledala to novo limonado...ampak samo zaradi Natalie Oreiro...

Ja jaz tudi mogoče...če bo kaj časa...ampak res samo zaradi Natalie pa unega moškega glavnega igralca...nwm kak mu je že ime...mislim da je igral z Natalio že v Divjem angelu :D
Uporabniški avatar
Lisset
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lisset » 30. Avg. 2007 21:35

*lady bug* napisal/-a:
Tigi napisal/-a:Jaz sem rekla, da bom gledala to novo limonado...ampak samo zaradi Natalie Oreiro...

Ja jaz tudi mogoče...če bo kaj časa...ampak res samo zaradi Natalie pa unega moškega glavnega igralca...nwm kak mu je že ime...mislim da je igral z Natalio že v Divjem angelu :D

Facundo Arana mu je ime in skupaj sta igrala v divjem angelu ja
res fajn telenovela, polna humorja, ena boljših!
Uporabniški avatar
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ciber_girl » 30. Avg. 2007 22:51

Gledam Neukrotljivo srce ... To je pa tudi vse...

Od starih telenovel, sta mi bili najboljši dve:
1. Ruby
in
2. Divji angel

;D
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a britney20 » 04. Sep. 2007 13:53

Jz pa to žensko k je igrala divji angel ne morm vidt pa nevem zakaj? Trenutno ne gledam nobene nadeljevanke to sm gledala k se je zdej končala dvojno življenje!

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov