telenovele
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
_*Jagoda*_ napisal/-a:Mayikaaa napisal/-a:amores de mercado mi je fajn telenovela ... pa pol rubi je bla itaq zakon pa tut maščevalka ni bla švoh .. pa una tut koje igrala gabriela spanic not 2 sestri,ko je bla ena hudobna druga pa vredu (ne spomnem se naslova). Pa baje naj bi prišu vn Rubi 2 wiw
Vsiljivka oz. La intrusa
a niso ble to prevare?
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
somebody napisal/-a:anchy511 napisal/-a:somebody napisal/-a:3. septembra bo spet nova telenovela; Razigrani par oz. Sos mi vida - mal nerodn prevod. nadaljevanka pa bo argentinska.
to je sigurn najbol smešna in najbol odštekana nadaljevanka kar sm jih kdaj gledala. natalia oreiro in facundo arana sta the best!!! js sm jo že gledala na hrvaškm rtl-lu, sm jo niso pustili do konca, zadnih 50 delov sploh niso pokazali!!!!!
pol bo pa treba mal spremlatkdr bo čs
To morm gledat, mojo Natalio
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
:ja:somebody napisal/-a:_*Jagoda*_ napisal/-a:Mayikaaa napisal/-a:amores de mercado mi je fajn telenovela ... pa pol rubi je bla itaq zakon pa tut maščevalka ni bla švoh .. pa una tut koje igrala gabriela spanic not 2 sestri,ko je bla ena hudobna druga pa vredu (ne spomnem se naslova). Pa baje naj bi prišu vn Rubi 2 wiw
Vsiljivka oz. La intrusa
a niso ble to prevare?
I laugh at gilded butterflies.
-
me.and.myself - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2007
Joooj men tut grejo na bruhanje. Kr nekaj. Sploh ne znajo igrat. Živijo pa usi u razkošnih vilah... hjooo... jz sm oni u ljubezn na tržnici baje podobna ampak...... bs da ji ne bi bla rada podobna njej! Pa to so kr neke bedne zgodbeee!!! jakiiiii!
When I was just a litlle girl, I ask my mother what will I be. Will I be pretty, will I be rich, I'm gonna be a bitch!
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
sm že gledla zadn del od "dvojno življenje" pač nebo kaj presentljivega..ignacio bo prišo pač na en kraj kjer bo ana pa jo bo uzev za talko potm ga bo pa policija poč ustrelila...pa na koncu bosta ana pa gustavo oz.rafael na plaži pa bo kazalo njune tri dvojčice...ko bojo čist ani podobne-take blontne pupike...neki v tem smislu pač bo
če pa ktero zanima konc "amores de mercado" pa naj povem pa ji ga lahk opišem...
če pa ktero zanima konc "amores de mercado" pa naj povem pa ji ga lahk opišem...
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
^^Joj kok si kul, ker veš kako se konča. Mogoče pa ostali ne bi gledali skozi tvoje oči .
OT:A se nič ne da narest zaradi teh spoilerjev?
OT:A se nič ne da narest zaradi teh spoilerjev?
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz sem rekla, da bom gledala to novo limonado...ampak samo zaradi Natalie Oreiro...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
ei poison girl ka ti tej je?ka nakladaš da se zdi sama seb ql ker vem kak bo konec...kot da je to nwm kaj takega...js sm pač samo povedla da vem kak bo konc pa če ktero zanima me lahk bara pa ji povem...ka je zdej narobe v tem??
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Da bi mogoče kdo pogledal zadnji del, ne da bi vnaprej vedel kaj se zgodi. A je to težko za razumet?
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
Tigi napisal/-a:Jaz sem rekla, da bom gledala to novo limonado...ampak samo zaradi Natalie Oreiro...
Ja jaz tudi mogoče...če bo kaj časa...ampak res samo zaradi Natalie pa unega moškega glavnega igralca...nwm kak mu je že ime...mislim da je igral z Natalio že v Divjem angelu
-
Lisset - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2005
*lady bug* napisal/-a:Tigi napisal/-a:Jaz sem rekla, da bom gledala to novo limonado...ampak samo zaradi Natalie Oreiro...
Ja jaz tudi mogoče...če bo kaj časa...ampak res samo zaradi Natalie pa unega moškega glavnega igralca...nwm kak mu je že ime...mislim da je igral z Natalio že v Divjem angelu
Facundo Arana mu je ime in skupaj sta igrala v divjem angelu ja
res fajn telenovela, polna humorja, ena boljših!
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Gledam Neukrotljivo srce ... To je pa tudi vse...
Od starih telenovel, sta mi bili najboljši dve:
1. Ruby
in
2. Divji angel
Od starih telenovel, sta mi bili najboljši dve:
1. Ruby
in
2. Divji angel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov