telenovele
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
ANSAF napisal/-a:Tale ta nova Ljubav u zaledju je baje tut OK, k jo sprot snemajo.
No v to nadeljevanko sem pa jest ČIST not padla - res je dobra... pa Vila Marija mi je tut zakon sam sm jo že na hrvaški gledala.
Sam judežinja je bla pa men čist mem - sploh zgodba k se sam vsi neki pobijajo med sabo ... kr neki!
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
MIGRENA napisal/-a:ANSAF napisal/-a:Tale ta nova Ljubav u zaledju je baje tut OK, k jo sprot snemajo.
No v to nadeljevanko sem pa jest ČIST not padla - res je dobra... pa Vila Marija mi je tut zakon sam sm jo že na hrvaški gledala.
Sam judežinja je bla pa men čist mem - sploh zgodba k se sam vsi neki pobijajo med sabo ... kr neki!
men je zal, da nisem vedla, kdaj se je zacela predvajati ....
drgac bi jo gledala....
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
bucka81 napisal/-a:sweet_kitty napisal/-a:Ja kaj pa Villa Maria ?
zdaj petar grašo igra noter pa jelena iz magazina
ampak tega ne gledam, ker se mi zdi vse na silo skupaj narejeno, pa malo preveč se napravljajo noter
To, da onadva igrata, je blo zdej v četrtek al petek, a ne...
Jst sm ju slučajno videla, ker sm imela prižgano na Pop Tv...
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
mah, vse so brezvezne, vse so po isti štoriji narjene.....če ni gluha je slepa, debela,.....sigurno se najde kakšna zlobna teta, ki hoče svojo grdo grozno nečakinjo, hčerko,....vplest v zakon z glavnim igralcem in ga prepričat kako tist a grozna revna ženska ni prava zanjga,....bla bla bla....vse videno....če pa ni tega je pa sigurn keš vmes vmešan in to je to.
Jst sem gledala sam z veseljem gledala sam tisto čist taprvo novelo Zaliv ljubezni (se je vrtela nekje leta 1997 med poletjem), pol za njo je prišla Esmeralda.
Jst sem gledala sam z veseljem gledala sam tisto čist taprvo novelo Zaliv ljubezni (se je vrtela nekje leta 1997 med poletjem), pol za njo je prišla Esmeralda.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Mimi_M napisal/-a:Jst sm si pa včeri vrtela cd od Enriqueja in sm slišala un komad, ki je bil naslovni v Esperanzi al kaj je ža bla.."Nunca te olvidare".
Tisto sm rada gledala, pa pesem je tud ok.
Ja tista igralka ma men ful tak melanholičen obraz (ko je tut Salome igrala) tko tak telenovelast Drugač komadek mi je pa tut ful lep. Enriiikeee
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Ful rada sm gledala tut telenovelo Mis tres hermanas (venezuelsko)...ker mi je Scarlet Ortiz toook lepa
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
od esmeralde dalje gledam čist vse.Sem prow en telenovela freak.Moj fant kr znori, ko tv ob treh pržgem, da gledam.Praw da sem kot ena babica.hehe.Kaj čmo.vsake oči majo svojga malarja, jst sm malarja najdla v telenovelah..................
-
matea - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2004
- Kraj: PrImOrSkA
*tamalla* napisal/-a:jst ne gledam nobene ker mam popoldan pouk in ne morem...
drgač pa mogoče kdaj ob kavici zjutri...da se mal nasmejim...
ja tud js, ko nimam predavanj mal gledam. so mi tok smešne kdaj. najbol k je kaka akcija pa kko se ljubijo, zmeri je vse po istem kopitu... najbolj mi je bila všeč divji angel, pa zj ta k je bila pet skrivnosti...pa tud una altagracia, k je hodila okol in pobivala
This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass
-
lil_boo - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
- Kraj: Il.bistrica - koper
Ponosno priznam, da gledam telenovele , sam me kr naenkrat na sredi mine, kr postnejo dolgočasne in se razvelčejo. Trenutno na popu nisem v nobeno tko zaljubljena, da bi jo gledala vsak dan. Tko pogledam 2x na teden če mam cajta. Moja kolegica vedno reče, da če bom pogledala 1x na teden ne bom bistveno nič zamudila.
Morem rečt, da je bla edina telenovela, ki sem jo gledala od začetka do konca tista judežinja. Drugač naljubše pa so: rubi, judežinja, grda račka, divji angel, klon,pa ena, ki je bila na hrvaški RTL, ki so meli neke konje in so bli tri bratje in tri sestre - nek kavbojski stil. Ampak si mel kej za videt. Še fotr je gledu, pol je bla telenovela in pol. Drugih se niti ne spomnem. No sem pa tja pride kaka izjemna. Meni je telenovela zanimiva le če se v njej tko kej dobrega dogaja, ko se kej zajebavajo al tko..
glede une vile marie pa mislim, da igralci tam sploh ne znajo igrat, če mene vprašaš. prov se vidi tisto pretvarjanje in igranje. niso spontani.
ampak a ste tudi drugi opazli, da so po tem klonu vsi začel neki s temi tečaji trebušnega plesa. zanimivo.
pa še ENO BIG VPRAŠANJE za tiste, ki so gledali KLON: kako se je končal????
Morem rečt, da je bla edina telenovela, ki sem jo gledala od začetka do konca tista judežinja. Drugač naljubše pa so: rubi, judežinja, grda račka, divji angel, klon,pa ena, ki je bila na hrvaški RTL, ki so meli neke konje in so bli tri bratje in tri sestre - nek kavbojski stil. Ampak si mel kej za videt. Še fotr je gledu, pol je bla telenovela in pol. Drugih se niti ne spomnem. No sem pa tja pride kaka izjemna. Meni je telenovela zanimiva le če se v njej tko kej dobrega dogaja, ko se kej zajebavajo al tko..
glede une vile marie pa mislim, da igralci tam sploh ne znajo igrat, če mene vprašaš. prov se vidi tisto pretvarjanje in igranje. niso spontani.
ampak a ste tudi drugi opazli, da so po tem klonu vsi začel neki s temi tečaji trebušnega plesa. zanimivo.
pa še ENO BIG VPRAŠANJE za tiste, ki so gledali KLON: kako se je končal????
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov