telenovele
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
vivki napisal/-a:Men je tut bla ful všeč rubi
Btw...za igralca :
Eduardo Santamarina (Marisol) .... Alejandro Miranda
Sebastián Rulli .... Héctor del Valle
Eduardo ja... uffff... A zdej še v keri igra?
Un je smotan tadrug...
Always look on the bright side of life!
-
vivki - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2007
- Kraj: ... in my dreams
Tu maš spodaj bol, kje je še igral : http://www.imdb.com/name/nm0763228/
zdaj trenutno se vrti la fea mas bella na pinku, samo igra sam v 1. epizodi
zdaj trenutno se vrti la fea mas bella na pinku, samo igra sam v 1. epizodi
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Meni je bil pa Sebastia rulli miljonkrat boljši
Ali pa Juan Carlos Garcia, če ste gledali La Mujer de Judas ali po naše( spet beden prevod) Maščevanje je sladko
Ali pa Juan Carlos Garcia, če ste gledali La Mujer de Judas ali po naše( spet beden prevod) Maščevanje je sladko
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
vivki - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2007
- Kraj: ... in my dreams
Men je rulli tut ful lep xD
v mdf ( mundo de fieras ( neusmiljena srca ) je zakon bil )
.... sam nemorm razumt, Cesar Evora je tkoo star, sam je men se vedno hot to mi je tko čudno, samo pa ful fain igra ( hudobne vloge še najbol ) ...
za te prevode pase strinjam, take bedne majo, da totalno mimo pravga naslova udarjo
naprimer: mundo de fieras je svet zveri, oni pa neusmiljena srca, mislim je lahko kaj še bol bedno
... al pa sos mi vida bo razigrani par
v mdf ( mundo de fieras ( neusmiljena srca ) je zakon bil )
.... sam nemorm razumt, Cesar Evora je tkoo star, sam je men se vedno hot to mi je tko čudno, samo pa ful fain igra ( hudobne vloge še najbol ) ...
za te prevode pase strinjam, take bedne majo, da totalno mimo pravga naslova udarjo
naprimer: mundo de fieras je svet zveri, oni pa neusmiljena srca, mislim je lahko kaj še bol bedno
... al pa sos mi vida bo razigrani par
-
Katie - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2007
Men je najboljša telenovela Klon. Všeč mi je ker je bla neki posebnga, prkazoval so arabski svet...no pa tud igralc ni bil švoh
Drugače mi je bla pa še všeč Inocente de ti.
Tele k so pa zdej na Pop-u so pa čist bedne. Edin Amores de mercado se je zdej mal popravla in je dejansko zanimiva.
Tele k so pa zdej na Pop-u so pa čist bedne. Edin Amores de mercado se je zdej mal popravla in je dejansko zanimiva.
- *__taMala__*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
La venganza !!! ta mii je bla naii naiii .. zdj tale Gata salvaje je pa kr nekii
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Katie napisal/-a:Men je najboljša telenovela Klon. Všeč mi je ker je bla neki posebnga, prkazoval so arabski svet...no pa tud igralc ni bil švoh
men je bla tud klon všeč. sam pol so že mal pretiraval - okol 300 delov je res too much! čisto nategovanje. najbolš so tm okol 100 - 120 delov pa je. ostalo je sam balast
- anchy511
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: kočevje
somebody napisal/-a:3. septembra bo spet nova telenovela; Razigrani par oz. Sos mi vida - mal nerodn prevod. nadaljevanka pa bo argentinska.
to je sigurn najbol smešna in najbol odštekana nadaljevanka kar sm jih kdaj gledala. natalia oreiro in facundo arana sta the best!!! js sm jo že gledala na hrvaškm rtl-lu, sm jo niso pustili do konca, zadnih 50 delov sploh niso pokazali!!!!!
-
Mayikaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2007
amores de mercado mi je fajn telenovela ... pa pol rubi je bla itaq zakon pa tut maščevalka ni bla švoh .. pa una tut koje igrala gabriela spanic not 2 sestri,ko je bla ena hudobna druga pa vredu (ne spomnem se naslova). Pa baje naj bi prišu vn Rubi 2 wiw
Kitty?! I'm not a kitty you crazy mother fucker! I'm a cat..a very bad cat !
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
anchy511 napisal/-a:somebody napisal/-a:3. septembra bo spet nova telenovela; Razigrani par oz. Sos mi vida - mal nerodn prevod. nadaljevanka pa bo argentinska.
to je sigurn najbol smešna in najbol odštekana nadaljevanka kar sm jih kdaj gledala. natalia oreiro in facundo arana sta the best!!! js sm jo že gledala na hrvaškm rtl-lu, sm jo niso pustili do konca, zadnih 50 delov sploh niso pokazali!!!!!
pol bo pa treba mal spremlatkdr bo čs
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
Mayikaaa napisal/-a:amores de mercado mi je fajn telenovela ... pa pol rubi je bla itaq zakon pa tut maščevalka ni bla švoh .. pa una tut koje igrala gabriela spanic not 2 sestri,ko je bla ena hudobna druga pa vredu (ne spomnem se naslova). Pa baje naj bi prišu vn Rubi 2 wiw
Vsiljivka oz. La intrusa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov