telenovele
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
vivki - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2007
- Kraj: ... in my dreams
somebody napisal/-a:ženska napisal/-a:Dvojno življenje se zdaj kmalu konča. Me zanima kaj bo na koncu ...
na You Tubu si lohk pogledaš - drgač je pa itaq jasn kr se vse telenovele končajo isto
Jaz tut gledam dvojno življenje.
http://www.youtube.com/watch?v=81B3uVvV ... ed&search=
--> Samo delček je. Poroka.
* edit *
Video, kjer Gustavo izve , da mu Ana ni lagala in izve vso resnico o Ignaciu
http://www.youtube.com/watch?v=ZQ9v2lNZX7Y
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
em jaz tudi gledam to telenovelo las dos caras de ana. Pa mi že nekaj časa ni jasno zakaj Ana kliče Rafaela Gustavo, ostali pa ga kličejo Rafael?
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
_*Jagoda*_ napisal/-a:em jaz tudi gledam to telenovelo las dos caras de ana. Pa mi že nekaj časa ni jasno zakaj Ana kliče Rafaela Gustavo, ostali pa ga kličejo Rafael?
rafael se je preimenoval v gustava galvana ko se je odselu od familije pa začel igralsko kariero. preimenoval se je pa zto d ne bi dobival vlog sam zrd priimka ampak zrd nadarjenosti... in ana ga je spoznala kot gustava
-
vivki - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2007
- Kraj: ... in my dreams
Rainbow. napisal/-a:Ne gledam nobene, nikoli nisem gledala, ker se mi zdi to največja neumnost Pa če vsaj ne bi celo popoldne (in celo dopoldne) samo telenovel vrteli na POP TV, pa bi dali rajši vmes kašen pameten film
Ja, sam dopoldan pa bi res lahko kakega dal, namesto da so ponovitve
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Rainbow. napisal/-a:Ne gledam nobene, nikoli nisem gledala, ker se mi zdi to največja neumnost Pa če vsaj ne bi celo popoldne (in celo dopoldne) samo telenovel vrteli na POP TV, pa bi dali rajši vmes kašen pameten film
sj so res neumne - se čist strinjam; sam jst jih vseen gledam - zrd španščine. pa zdele med počitncam bi res lohk dal kšn film, med letam mi je p čist ql d so skoz telenovele - tko vsaj vem d nism kšnga dobrga filma zamudila
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
ushergirl napisal/-a:^To je pa edina telenovela, ki mi je bla všeč.
men je bla tud fajna... pa un dohtar k je bla zalublena v njega je bil tko fejst... Škoda da sm pozabla ker igralc je bil...
Always look on the bright side of life!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov