telenovele
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja pa zbudi se namazana,....
Kaj je zdej kaka nova nadaljevanka al kako?
Kaj je zdej kaka nova nadaljevanka al kako?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Meni jepa Edith tko grozna v vlogi Joselyn. Sploh si ne morem predstavljat, da je enkrat igraa Esperanzo, uno bogo kmetico. Jutr je konec Mundo de fieras.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
A to je ona kaj je spilala stransko vlogo v Rubi..(najboljsi nadaljevanki) ...ono kaj je kao sepala
To sn vedno preden sn sla spat na pinku mela ..te pa sn zaspala ob tej nadaljevanki..tak da v bistvu vem za kaj se gre..ne vem pa kdo je kaj komu kaj
kaj ko pa ni kaj za gledat preden gres spat..ove barovce kak spijo pa res ne mislim gleat
To sn vedno preden sn sla spat na pinku mela ..te pa sn zaspala ob tej nadaljevanki..tak da v bistvu vem za kaj se gre..ne vem pa kdo je kaj komu kaj
kaj ko pa ni kaj za gledat preden gres spat..ove barovce kak spijo pa res ne mislim gleat
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja sm mal včeraj gledala ta Spopad strasti...pa sem šla še brati vse za nazaj, da sm vidla kaj je bila sploh fora ane...
Kaj mislite o tej nadaljevanki?
Kaj mislite o tej nadaljevanki?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Sej telenovele ne gledaš sploh zaradi zgodbe, ampak glede na igralsko zasedbo...še posebi, če je kak dober tip notr...latino lover
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Mene je zadnic mati klicala v sobo,..kao hitro hitro...pa poogledam,..in je mela ta Ana nvm iz kere nadaljevanke..isto mikico kot jaz iz Zare...ampak TOTALNO ISTO ..se vidi po sivih po barvi ...
to je sicer edina stvar, ki me je tko sfascinirala ko sn gledla to Ana nadaljevanko
to je sicer edina stvar, ki me je tko sfascinirala ko sn gledla to Ana nadaljevanko
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov