telenovele
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
*tenisačica* napisal/-a:men se zdijo grozne. Kr na bruhanje mi gre, ko jih vidim. Bljak
to je tut moje mnenje o telenovelah. zaradi njih ne morem slišat več španščine in portugalščine
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
somebody napisal/-a:jemina napisal/-a:Meni Las dos caras de Ana super. Ker je za spremembo mogoča tud v lajfu in ni neki predolga
kolk delov pa ma?
ne vem točno. Samo bo čez ene 3 tedne konec pomoje.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
jemina napisal/-a:somebody napisal/-a:jemina napisal/-a:Meni Las dos caras de Ana super. Ker je za spremembo mogoča tud v lajfu in ni neki predolga
kolk delov pa ma?
ne vem točno. Samo bo čez ene 3 tedne konec pomoje.
hudo, a že? sam je res fajn d je kratka
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Dans sn slucajno zjutraj se zbudila in pac tisto zbudla se ob kavici pa zraven prestavlala kanale..na koncu pa te gledla pop..pa sn opazla, da mi je tak dober glavni tip v nadaljevanki Amores de mercado..mislim da se nekak tak rece
on mi je puna lepi..pa ful simpaticna punca na oni trznici, ko domnevam, da je najboljsa kolegica glavne igralke...Puna je lubana
mater se mi dopadejo te njihove priceske..vse tako popolne
on mi je puna lepi..pa ful simpaticna punca na oni trznici, ko domnevam, da je najboljsa kolegica glavne igralke...Puna je lubana
mater se mi dopadejo te njihove priceske..vse tako popolne
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Sam jih pa tut namažejo v teh telenovelah...npr. kakšna je Edith Gonzales kot Yoselyn:
Čist prehudo načičkana
Čist prehudo načičkana
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov