telenovele
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
^^urszika ob 16h je ... a ni lep no
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Jaz mam njeno kaseto Divji angel al kaj je ze...
Heridas de amor je men tak lepa pesem pa sn tak malo na cajte posmekala na pinku to nadaljevanko kr so ravno nekje ob 2h zjutraj mel ponovitev in sem ponavadi zaspala ob njej
Heridas de amor je men tak lepa pesem pa sn tak malo na cajte posmekala na pinku to nadaljevanko kr so ravno nekje ob 2h zjutraj mel ponovitev in sem ponavadi zaspala ob njej
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
urszika napisal/-a:Joj takrt sm pa vedno na faksu.. Ja njami je nooo
Aja pa tista ni SOS mida ampak Sos mi vida, sm šla že prečekirat za kaj se gre in upam da bom loh gledala. jeeeej telenovele (natalio oreiro obožujem, a mate ve tud njene cdje?? lol)
ja zatipkala sem se. drugače pa pomoje ne bo ob 18h , ker je komedija, te pa ponavadi niso ob 8h
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
DOra. napisal/-a:Jaz mam njeno kaseto Divji angel al kaj je ze...
res? meni jo je enkrt sošolka (zdaj bivša) posodla in mi ima gor tako lepe pesmice...a bi se ti dalo, da bi mi napisala katere so gor na ZS? če ne prosim preveč
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
MoJcHyKa IMDB vse najde: http://www.imdb.com/title/tt0202197/soundtrack
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
DOra. napisal/-a:btw. bad_girl gres na ceco vidim da mas verz pesemce pile gor..
OT: Nope, jo bom pa še naprej rada poslušala
Konec OT.
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]