telenovele
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Jaz sn sla v en lokal ko je Gabriela Spanic bla nazadnje v Slo..in je podpisovala pa smo se slikale skupaj..takrat mi je se ful ostala v spominu kot res dobra igralka kr sn jo vidla v dveh razlicnih vlogah..zaj vidim da je tak bed igralka..skoda .. drugac pa je bla NAJBOLJSA nadaljevanka RUBI:) najbolj realisticna pa barbara mori res zna igrat sn jo vidla v filmu..
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Jaz sem se tud hvala bogi vsaj jezika naucila kr ga zaj res vem pa razumem vse brez podnapisov...
Ampak je baje rečeno da ljudje s pomanjkanjem lastnega zadovoljstva v življenju oz. ljubezni ali karkoli najdejo uteho v nadaljevankah...to sn zadnjic prebrala...
drugac pa so vse na isti stil...se pa najde katera zanimiva ki ti ukrade nekaj casa..drugac pa skorda isto
Ampak je baje rečeno da ljudje s pomanjkanjem lastnega zadovoljstva v življenju oz. ljubezni ali karkoli najdejo uteho v nadaljevankah...to sn zadnjic prebrala...
drugac pa so vse na isti stil...se pa najde katera zanimiva ki ti ukrade nekaj casa..drugac pa skorda isto
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
g00fy_qa napisal/-a:Meni so telenovele dale nekaj zelo dobrega: znanje španskega jezika.
Samo to pa res. Smo se kar vsi brez tečajev dobro španščino naučili če že niso zabavne so pa poučne
k sem šla v španijo sem bla prov presenečena kok razumem.
Drgač pa jaz kar redno gledam na HRT tretjo hrvaško telenovelo Obični ljudi pa mi je všeč tko realistična se mi na trenutke zdi
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
g00fy_qa napisal/-a:Meni so telenovele dale nekaj zelo dobrega: znanje španskega jezika.
Hehe moj sošolc se je tud navadu iz telenovel španskega jezika, jaz pa ga ne znam hmal nič, dobro neki malga razumem ampak kaj več pa ne
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
MoJcHyKa napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Meni so telenovele dale nekaj zelo dobrega: znanje španskega jezika.
Hehe moj sošolc se je tud navadu iz telenovel španskega jezika, jaz pa ga ne znam hmal nič, dobro neki malga razumem ampak kaj več pa ne
pol pa skrajn cajt d jih zčneš gledat
-
MoJcHyKa - Debatorica
somebody napisal/-a:MoJcHyKa napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Meni so telenovele dale nekaj zelo dobrega: znanje španskega jezika.
pol pa skrajn cajt d jih zčneš gledat
Saj bi pa me je čist minilo, sploh mi niso več zanimive...če jih bom pa gledala pod "prisilo" bo pa kot, da bi bla v šoli in bi se mogla učit za kako kontrolko ne ne je že ql tako
-
MoJcHyKa - Debatorica
Katie napisal/-a:Drgač pa ja, ful pomagajo pri španščini.
Sej čist verjamem, da pomagajo, ampak če so nezanimive vsebine se mi zdi čist brezvezno gledat čeprav mi bo verjetn kdaj žal, da ne znam vsej mal španščine... ampak kaj čem
Ne vem nazadnje kar mi je bila dobra je bila Čista nedolžnost, do takrat pa ni nč...vsej zame ne
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Js pa zdj mal gledam to čist ta novo Amor del Mercado k mi je Michel Brown noro hud pa tud zgodba ni tok napačna no
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
^^ja boš videla na sredini, ko jo bojo na glavo obrnili.
Sicer pa konec maja na Pop tv prihajata Heridas de amor z Jacqueline Bratamontes( Maribel- Rubi) in Guyem Eckerjem (Salome) in SOS mida, kjer igrata Natalia Oreiro in Facundo Arana ( bila sta par že v divjem angelu) tko, da se je Pop tv malo popravil
Sicer pa konec maja na Pop tv prihajata Heridas de amor z Jacqueline Bratamontes( Maribel- Rubi) in Guyem Eckerjem (Salome) in SOS mida, kjer igrata Natalia Oreiro in Facundo Arana ( bila sta par že v divjem angelu) tko, da se je Pop tv malo popravil
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
^^ta z Natalio in Facundom je bla že na hrv RTL-u nedolg nazaj pa je bla kokr sm vidla ful taka smešna pa fajn, sam je nism mogla gledat... sam onadva sta mi bla že v divjem angelu tok dobra skupi
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov