telenovele
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
meni je dobra tista pesem, nevem naslova nadaljevanke, je pa od 5-6 popoldan... zdaj sicer ne gledam tega, včasih, ko pa ni kaj druga za delat, pa se tudi poknem pred tv pa si pogledam, ampak že nekaj časa nisem..sem si pa potegnila iz interneta pesmi, ko so mi všeč, pa jih mam lepo na cdju, pa pred spanjem včasih poslušam...do zdaj mi je pa bla edina vredi nadaljevanka la mujer de judas, že ene 3 lete je tega, kaj je konec, pa mi je še vedno najboljša!
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Pa El cuerpo del deseo. Jz gledam predvsem zato, ker Mario Cimarro ves čas hodi naokrog zgoraj brez
hehe jest tut..
ponavad pridem dam iz faxa ob treh in pol se spravm na kavč gledam perigrino pa pol tadruge.. pol je kosilo..to je pa to..
so pa fajn te limonade, take sproščujoče, da spiš mal zravn
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Na PopTV ne gledam nobene, vbistvu sploh ne gledam redno nobene telenovele, včasi (če ujamem) pa pogledam Divjo mačko na TV3
Sam je ful zanimivo kako so vedno v teh telenovelah ene in iste zgodbe, vedno ena hudobna hoče glavnega tipa in on nikoli ni zaljubljen v njo, tista, ki pa je kao "prijazna" pa ji vedno nekdo poročno obleko raztrga pred poroko :rof.
Sam je ful zanimivo kako so vedno v teh telenovelah ene in iste zgodbe, vedno ena hudobna hoče glavnega tipa in on nikoli ni zaljubljen v njo, tista, ki pa je kao "prijazna" pa ji vedno nekdo poročno obleko raztrga pred poroko :rof.
I laugh at gilded butterflies.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
men so zlobni najbolj všeč ... sploh v mundo de fieras. Čeprav mi je vizualno seveda Sebastian všeč. Ampak vloge majo pa Helena, Edith in michelle fenomenalne.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
- sanjavi hudiček
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 1. 2007
Ne. Js sm gledla sam telenovele Divji angel in Sos mi vida ko igrata Natalia Oreiro in Facundo Arana, in Rubi.
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
sanjavi hudiček napisal/-a:Ne. Js sm gledla sam telenovele Divji angel in Sos mi vida ko igrata Natalia Oreiro in Facundo Arana, in Rubi.
Am zdej sme spomnla na Divji angel, joj kako je bila meni lepa ta nadaljevanka, čeprav je imela ful delov, če se ne motim
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
muciiika napisal/-a:a je kera gledala telenovelo OB SVITU? kaka vam je bla?
Jz sem jo videla 3x ker je najbolj bedna možen ... edino hiška je bila lepa
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov