telenovele

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

zmajcica1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a zmajcica1 » 08. Dec. 2006 23:21

somebody napisal/-a:jst sm tud klona gledala pa tko vsake tolk cajta še kšno drugo brazilsko, sam portugalščine se pa čist nč nism naučila; glede na to kolk španščine razumem zrd telenovel

ja sam ne morš primerjat španščine pa portugalščine.prvič ker smo vidl sam 4 brazilske do zdej spansko govorečih pa čez 50 in drugič ker je velka razlika med jezikoma.spanščina je ful lahka,lazi gre v uho,portugalščina je pa bl zapletena-tud sama izgovorjava.jst sm se pa precej naučila :D
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 09. Dec. 2006 18:16

čiste nedolžnosti bo pa kr že 22-ga konc; sm mislna d bodo še mal nategval; no pa sej je dobr d ne, k bi blo pol že dolgcajt
Uporabniški avatar
Anč!
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 9. 2006
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a Anč! » 09. Dec. 2006 18:30

Ursyna napisal/-a:jzt jih pa gledam ker mi je dolgčas, pač nimamo kabelske... :D

se strinajam... ce ninc kj bl pametnga za delat pogledam ksno sm pa ke... mal se nasmejs k majo skos iste fore... :lol:
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 10. Dec. 2006 12:24

somebody napisal/-a:čiste nedolžnosti bo pa kr že 22-ga konc; sm mislna d bodo še mal nategval; no pa sej je dobr d ne, k bi blo pol že dolgcajt

Ja men se tud zdi da se nekak hitro konča ... sicer pa boljše tak kot pa da se še stokrat vmes pobotata pa skregata pa itd. :)

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 10. Dec. 2006 13:05

mislna sm d bodo vsaj tist z njeno mamo mal bl nategval pa d ji ne bo tolk kmal odpustila; pa tist d je pol kr rodrigo n konc z virginijo pa d iselo kr tko spustijo je mal preveč pocukran :flamingdev:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 10. Dec. 2006 16:34

ja sj je zmer vse tko gnilo pocukran na konc, pa v telenovelah anjdl nategujejo, konc je pa poj v enmu delu in takrat je poroka glavnih junakov, pa še ene par drugih, kdo ubije tahudobne, vsi se pobotajo, zaročijo,... Res pohtijo na konc zmeri :D
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 11. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 10. Dec. 2006 16:42

densy napisal/-a:ja sj je zmer vse tko gnilo pocukran na konc, pa v telenovelah anjdl nategujejo, konc je pa poj v enmu delu in takrat je poroka glavnih junakov, pa še ene par drugih, kdo ubije tahudobne, vsi se pobotajo, zaročijo,... Res pohtijo na konc zmeri :D

sam to je tudi res :D
sam meni je bilo najbolj zanimivo, ko mi je pravla sošolka, da je bila enkrat ena nadaljevanka in so bralci izbirali kako naj se konča, s katerim naj bo glavna igralka in potem se je tako končala kot so hoteli bralci, pol pa je pokazalo še kao dva možna konca - kako bi blo, če bi se poročila s prijateljem, al z enim starejšim ;)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 10. Dec. 2006 16:51

Loool :) česa se še en bodo spomnl...

Tko k je ena mama iz bližnje vasi dala za mašo, da bi esmeralda spregledala :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 11. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 10. Dec. 2006 16:57

densy napisal/-a:Loool :) česa se še en bodo spomnl...

Tko k je ena mama iz bližnje vasi dala za mašo, da bi esmeralda spregledala :lol: :lol: :lol:

:eek: :eek: :eek: a ti resno to??? :rofl:
jah drgač ja, neki se morjo spomnit, da ni vse enako ne... :D
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 10. Dec. 2006 17:08

Ja ene 3km stran od mene žvi, pa sm zvedla od komad folka k tm v bližini žvijo.. da jo je tok napsihiral kva bo z esmeraldo, da je kr za mašo dala..

Sj naša mama tut najbl not pade k to gleda... se kr najbl pizdi na une ženske, k so hudobne: enkat lih uletim k nej k je gledala, on pa se kr klega na tv, kok je ena prasica, pa da nj jo ta tip raj pusti :D
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 10. Dec. 2006 18:27

ja, tud jst to poznam k babi neki nabija :lol: k ti tastari toooooolk nasedejo :evil:
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 20. Feb. 2007 3:54

Men je mundo de fieras tko fajna nadaljevanka. sploh une zlobne so mi všeč.

Pa El cuerpo del deseo. Jz gledam predvsem zato, ker Mario Cimarro ves čas hodi naokrog zgoraj brez
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 20. Feb. 2007 15:21

js sm se trudla ta shit neki cajta gledat zato da bi mau spanscino osvojila, ampak je zadeva enostavno prevec neumna da bi lahko gledala :eek:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 26. Feb. 2007 17:53

Meni je ap fino pogledat te stvari ... tko za relax. Pa še pesmi iz telenovel so meni tko lepe
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *FaLLeN*AnGeL* » 26. Feb. 2007 20:13

Jemina men so tud pesmi iz telenovel ful ušeč :) . Drugač pa jz učasih gledam tisto telenovelo Mundo de fieras, ker se mi zdi ful drugačna od ostalih in tud zgodba mi je ful ušeč :D .

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov