telenovele
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- zmajcica1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 5. 2005
somebody napisal/-a:jst sm tud klona gledala pa tko vsake tolk cajta še kšno drugo brazilsko, sam portugalščine se pa čist nč nism naučila; glede na to kolk španščine razumem zrd telenovel
ja sam ne morš primerjat španščine pa portugalščine.prvič ker smo vidl sam 4 brazilske do zdej spansko govorečih pa čez 50 in drugič ker je velka razlika med jezikoma.spanščina je ful lahka,lazi gre v uho,portugalščina je pa bl zapletena-tud sama izgovorjava.jst sm se pa precej naučila
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
somebody napisal/-a:čiste nedolžnosti bo pa kr že 22-ga konc; sm mislna d bodo še mal nategval; no pa sej je dobr d ne, k bi blo pol že dolgcajt
Ja men se tud zdi da se nekak hitro konča ... sicer pa boljše tak kot pa da se še stokrat vmes pobotata pa skregata pa itd.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ja sj je zmer vse tko gnilo pocukran na konc, pa v telenovelah anjdl nategujejo, konc je pa poj v enmu delu in takrat je poroka glavnih junakov, pa še ene par drugih, kdo ubije tahudobne, vsi se pobotajo, zaročijo,... Res pohtijo na konc zmeri
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
densy napisal/-a:ja sj je zmer vse tko gnilo pocukran na konc, pa v telenovelah anjdl nategujejo, konc je pa poj v enmu delu in takrat je poroka glavnih junakov, pa še ene par drugih, kdo ubije tahudobne, vsi se pobotajo, zaročijo,... Res pohtijo na konc zmeri
sam to je tudi res
sam meni je bilo najbolj zanimivo, ko mi je pravla sošolka, da je bila enkrat ena nadaljevanka in so bralci izbirali kako naj se konča, s katerim naj bo glavna igralka in potem se je tako končala kot so hoteli bralci, pol pa je pokazalo še kao dva možna konca - kako bi blo, če bi se poročila s prijateljem, al z enim starejšim
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Ja ene 3km stran od mene žvi, pa sm zvedla od komad folka k tm v bližini žvijo.. da jo je tok napsihiral kva bo z esmeraldo, da je kr za mašo dala..
Sj naša mama tut najbl not pade k to gleda... se kr najbl pizdi na une ženske, k so hudobne: enkat lih uletim k nej k je gledala, on pa se kr klega na tv, kok je ena prasica, pa da nj jo ta tip raj pusti
Sj naša mama tut najbl not pade k to gleda... se kr najbl pizdi na une ženske, k so hudobne: enkat lih uletim k nej k je gledala, on pa se kr klega na tv, kok je ena prasica, pa da nj jo ta tip raj pusti
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Men je mundo de fieras tko fajna nadaljevanka. sploh une zlobne so mi všeč.
Pa El cuerpo del deseo. Jz gledam predvsem zato, ker Mario Cimarro ves čas hodi naokrog zgoraj brez
Pa El cuerpo del deseo. Jz gledam predvsem zato, ker Mario Cimarro ves čas hodi naokrog zgoraj brez
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Jemina men so tud pesmi iz telenovel ful ušeč . Drugač pa jz učasih gledam tisto telenovelo Mundo de fieras, ker se mi zdi ful drugačna od ostalih in tud zgodba mi je ful ušeč .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov