telenovele
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Tele nadaljevanke na popu so čiz preveč bedne...včasih so imeli res hude...zj pa kr ene...tale Peregrina je pa itak največja polomija zdnjih 10. ih let, kar se tiče gledanosti po svetu Edino El cuerpo del deseo je še kakor tolk gledljiva
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
-
*BelaLilija* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 12. 2006
Če mi je res dolgčas popoldne in imam izjemoma čas, potem gledam, drugače pa je brezveze gledati enkrat na teden, ker ne veš, kaj je bilo v prejšnjih delih...
Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
*BelaLilija* napisal/-a:...ker ne veš, kaj je bilo v prejšnjih delih...
Meni se pa zdi ravno nasprotno. Ne gledam 2 tedna, pol pa 1x spet gledam, pa se mi zdi, da nisem prav nič zamudila.
-
jemina - Cosmopsiho
allessya napisal/-a:*BelaLilija* napisal/-a:...ker ne veš, kaj je bilo v prejšnjih delih...
Meni se pa zdi ravno nasprotno. Ne gledam 2 tedna, pol pa 1x spet gledam, pa se mi zdi, da nisem prav nič zamudila.
sj tko je ja. jz eno začela gledat pri 80 delu pa sem vse vedla zakaj se gre
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
somebody napisal/-a:*pupika* napisal/-a:densy napisal/-a:Ej a je kera že gledala to telenovelo namest barve greha, perigrinja (neki tazga), a ste dojele, da je tko čist čist čist ista zgodba kt pa kasandra, sam drugi igralci... Pomoje, da nimajo več idej španci
jaaaaa... sam je res! to sem že tud sama tuhtala ja
jst k sm prebrala kva se bo (je) dogajal v 1. sm tkoj vidla d je ista; no sej mogoče bodo pa pol kej spremenil
idej jim pa res manka; edin kšna ruby je bla mal izven ustaljenga vzorca. sej tkt se je govori d bodo snemal nadaljevanje.
Aress
Ja no, sam pol bo pa zih nadaljevanje gniu, da bodo z****** vse skupi
Drgač so ble pa men zmer najboljše brazilske, kot naprimer Klon, Družinske vezi, pa Barva greha. K so ble saj mal drugačne, pa pr klonu mi je blo zanimiv gledat, k je bla drugačna kultura..
Sam pr barvi greha so pa konc čist brezvezn naredl, kr un apolo živ, ma brezveze...
Tko prelepo, gnilo
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
densy napisal/-a:Ja jest sm se tut španščine več naučila, sam drgač je ap men tko dost podobn.
Pa res majo boljše ideje k pa španci. Pr španskih ti prov po prumu delu lohka povem, kva bo na konc
sej konc je itak zmer srečn, pa poroka, tko d res to ni težko. k sreč so kšni zapleti mal bl izvirni k drugi. sam n jetra mi gre d ful nategujejo pol se pa vse razreš v dveh delih
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
^^ ja, men je bla rubi zakon. najrajši sm jo gledala samo zarad barbarinih las je mela tako fajn kodrčke. a tud nadaljevanje naj bi blo? nism vedla. fajn bi blo vidt nadaljevanje. zakaj pa barbara mori noče posnet nadaljevanja?
-
jemina - Cosmopsiho
somebody napisal/-a:nej se gre solit... itak d si bo vzela cajt za eno takole telenovelo.
sicr se pa zmer sprašujem kolk so sploh plačani d posnamejo tolk nadaljevanj
pomoje so odlično plačani...kdo ap zastonj delov budalo iz sebe v teh limonadah
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov