telenovele
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
MIGRENA napisal/-a:A kera gleda zdej na HRT 1 obični ljudi ? Ful huda telenovela, jest sm spet čist not padla
Jaz sem jo parkrat naključno "ujela" po tv, pa se mi je zdela fajn.
Kdaj pa je drugače na sporedu? hrt1/2?
Hvala
-
Dančy - Debatorica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
- Kraj: tu in tam
MIGRENA napisal/-a:A kera gleda zdej na HRT 1 obični ljudi ? Ful huda telenovela, jest sm spet čist not padla
Jaaa...jst go gledam...ob sobotah ko ponavljajo dele za cel teden nazaj....ej res...men je huda...in bog ne daj, da me kdo med gledanjem v kako štacuno pošlje...
Misli pozitivno....
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Hehe no evo tud američani pobirajo zamisli pr telenovelah (po zamisli Salme Hayek):
Ugly Betty vs. Betty la fea
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
urszika napisal/-a:Hehe no evo tud američani pobirajo zamisli pr telenovelah (po zamisli Salme Hayek):
kaj? kej takega nooooooo
My dreams are my reality...
-
densy napisal/-a:Ej a je kera že gledala to telenovelo namest barve greha, perigrinja (neki tazga), a ste dojele, da je tko čist čist čist ista zgodba kt pa kasandra, sam drugi igralci... Pomoje, da nimajo več idej španci
jaaaaa... sam je res! to sem že tud sama tuhtala ja
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Ja v Peregrini je res čist ista zgodba kot v Kassandri in mi sploh ni jasn zakaj . Drugač pa 4. decembra pride na tv3 nova telenovela, vidla sm reklamo in zgleda, da bo ful dobra . Jz drugač nobene ne gledam redno, ko mam pa čs gledam pa Čisto nedolžnost pa Peregrino .
-
*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:Ja v Peregrini je res čist ista zgodba kot v Kassandri in mi sploh ni jasn zakaj . Drugač pa 4. decembra pride na tv3 nova telenovela, vidla sm reklamo in zgleda, da bo ful dobra . Jz drugač nobene ne gledam redno, ko mam pa čs gledam pa Čisto nedolžnost pa Peregrino .
kak pa je naslov te tanove ko pride na tv3? je kak že znan obraz v njej?
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Joj a bo že konc Maščevalke? Zdj sploh ne morm več gledat k skoz delam do 4. A mi kera pove kaj se kj dogaja čist na kratko, če se keri da k mi je ful dobra telenovela...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
*Elle* Ja ja Maščevalke bo konc...ne vem o čem se gre zdej k nism že ful doug gledala . Drugač pa ja jz tud nč ne morm gledat, ker mam skos tok dolg pouk tko da mi je prov brezveze .
*pupika* Naslov je Divja mačka...vrjetn so spet mal čudn prevedl, niso pa povedal kakšn je originaln naslov. Kar se pa igralcev tiče, zdi se mi, da je glavna igralka tista k je igrala Natalio v telenoveli Proti vetru
*pupika* Naslov je Divja mačka...vrjetn so spet mal čudn prevedl, niso pa povedal kakšn je originaln naslov. Kar se pa igralcev tiče, zdi se mi, da je glavna igralka tista k je igrala Natalio v telenoveli Proti vetru
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
*pupika* napisal/-a:densy napisal/-a:Ej a je kera že gledala to telenovelo namest barve greha, perigrinja (neki tazga), a ste dojele, da je tko čist čist čist ista zgodba kt pa kasandra, sam drugi igralci... Pomoje, da nimajo več idej španci
jaaaaa... sam je res! to sem že tud sama tuhtala ja
jst k sm prebrala kva se bo (je) dogajal v 1. sm tkoj vidla d je ista; no sej mogoče bodo pa pol kej spremenil
idej jim pa res manka; edin kšna ruby je bla mal izven ustaljenga vzorca. sej tkt se je govori d bodo snemal nadaljevanje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov