telenovele
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
*Elle* napisal/-a:Bageera napisal/-a:Men se tut zdi taka tipovska faca.... Ne vem no A ste kje zapazli kako mu/ji je ime? Ker pol bi lahko na netu poiskal še kakšno sliko?
Sandra Perez
o hudo... dejansko je ženska...
Always look on the bright side of life!
- Deepsea Princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
ja tud men grejo ze posteno na zivce ce mam cas pogledam barvo greha,pa flor
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jemina napisal/-a:Jz pa zj spet gledam barvo greha, ker se tko fino razpleta
jaa...ma sej te brazilske so velik boljše k mehiške..že klon je biu ful dobr..
sam tlele pri Barvi greha, bi pa kmot šlo brez tistih mamušk in okoliških osebkov, pa tačinjotov, telinjotov tole je pa res kr neki..kr ene bedne majo..mene kr srt prime k jih pokaže
drgač pa gledam občasno tud Čista nedolžnost, sam mi gre tok na k***c tista pocukranost in bljublju kok sm boga, in tist njen zabit julio alberto...matr dibilno je vse...ampak če mi je dolgčas vseen pogledam, ampak mi gre pa na živce
Esmeralda je rulala
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
jemina napisal/-a:Jz pa zj spet gledam barvo greha, ker se tko fino razpleta
prežvel bi tut brez mamuške pa tiste prime veroce gledam edino to, ker je super zgodba. na žalost gledam zlo malkrat, ker pridm prepozno domov... vedno pa preberem v napovedniku
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
- Deepsea Princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
meni so mi pa pesmi vsec.a pozna kera izvajalca in naslov.katere koli telenovele?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
tlele so vse telenovele in ko kliknš na telenovelo, ti pred igralci zgoraj piše music-naslov komada in izvajalec
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Teh komadov mam jz do,ma še pa još, ker sem včasih skoz to poslušala sam so eni res za zjokat in sem rajš nehala k sem pol skoz jokala
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Tigi napisal/-a:Jst opažam, da imam vedno manj potpljenja gledat tele nadaljevanke ker sm kr živčna zraven k majo take fore...
Jst tut...pol pa kr parkrat ne gledam, ko so pa spet vsi v sedmih nebesih pa spet mal gledam
Zanč ko sta Santos pa Maria Teresa skupi spala se je modelka obnašala k 15 letnica...prov uno sram me je...
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov