telenovele
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
sanaya napisal/-a:Jz tud gledam La Tormento, pa kdaj Alborado. Drugač bo zj konc Alborade, namesto nje prihaja Inocente De Ti(čista nedolžnost).
Ja Tormenta je kul...tok sta luštna za skupi Maria Teresa pa Santos
Alborada je pa krneki. Sm več pričakovala, sam je res cheap...
Zadnjič spremenil bad_girl, dne 11. Jun. 2006 14:06, skupaj popravljeno 2 krat.
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Pa tut gledam uno brazilsko ob 18h (Pot usode) pa je prov fletna. Sem se tut jezika navadla in mi ne gre tok na živce. Se mi zdi, da je ta telenovela res bolj pristna od tistih mehiških pravljic
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Ja ful ma model bodi...arrrrr...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*Elle* - Kofetarica
Js sm pa zdle gledala prvič uno La Venganza..pa mi ni nč jasn, a mi lahk kera sam mal pove o čem se gre..
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
malazvezdica - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2005
*Elle* napisal/-a:Js sm pa zdle gledala prvič uno La Venganza..pa mi ni nč jasn, a mi lahk kera sam mal pove o čem se gre..
Helena Fontana ob porodu svoje nezakonske hčerke, doživi srčni infarkt. Kar pa s pridom izkoristi njen bogat in vpliven oče in vnukinjo, sad ljubezni Helene s sinom očetovega najhujšega sovražnika, odstrani. Ko se Helenino zdravstveno stanje izboljša, ji oče sporoči, da je hčerka ob rojstvu žal umrla.
Čez 25 let se znajdemo na Helenini poroki. Poroči se z Luisom Miguel Ariza. V noči njunega slavja, pa za ključen incident poskrbi njena sestra, Grazzia, ki se ljobusumno bori za očetovo naklonjenost. Polna grdih domislic poskrbi, da Helena izve za njuno romanco. Heleno to izdajstvo tako prizadene, da doživi še en srčni infarkt, ki pa jo stane življenja.
Istočasno v bližnjem mestu ugasne življenje mlade boksarke Valentine, ki se je v ringu borila za življenje svoje matere in brata, ki ju je zajela mafija. V zadnjem zdihljaju svojega življenja Helena prosi Boga naj jo pusti živeti. Skrivnostno se reinkarnira v telo mlade Valentine. Prepričana v to, da ji je Bog dal še eno priložnost, da se bo lahko maščevala svoji sestri in možu, začenja svojo maščevalno pot, polno spletk, akcije in drame.
Ljudje smo angeli z enim krilom,
in če hočemo leteti,
se moramo objeti!
in če hočemo leteti,
se moramo objeti!
-
*Elle* - Kofetarica
Uuu hvala :bussi: zanimivo drgač..
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Jst sem pa zdej ene parkrat gledala Barva greha ( Da cor de pecado) in mi je prou všeč. Še posebi Paco ( Reynaldo Gianecchini ) Ta mi je celi cuker.
Igra pa noter tut igralka, ki je v Klonu igrala Jade. Sam tuki je čist druga, ma kratke pa blond lase. Je najprej sploh nisem spoznala, sam mi je bil tist njen nasmeh ful znan. Sam tuki je pa hudobna.
Tko, taka luškana limonada je, pa še igralci so dost kul pa tko bolj moderna je.
Igra pa noter tut igralka, ki je v Klonu igrala Jade. Sam tuki je čist druga, ma kratke pa blond lase. Je najprej sploh nisem spoznala, sam mi je bil tist njen nasmeh ful znan. Sam tuki je pa hudobna.
Tko, taka luškana limonada je, pa še igralci so dost kul pa tko bolj moderna je.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Jz sem pa zaljubljena v Tormento in Santosa. Pa tud Venganza mi je všeč.
Te nadaljevanke so mi tko kul, ker se mi zdi da človk kr pozab na svoje težave, ko gleda tiste špagete tm. In prov zato jih morem gledat.
Sam upam, da bo Pop tv odkupila kdaj tud kakšno telenovelo, ki drugje po svetu doseže veliko gledanost. Ker se mi zdi, da se takim kr izogibajo. Kot, da bi ble kj dražje.
Te nadaljevanke so mi tko kul, ker se mi zdi da človk kr pozab na svoje težave, ko gleda tiste špagete tm. In prov zato jih morem gledat.
Sam upam, da bo Pop tv odkupila kdaj tud kakšno telenovelo, ki drugje po svetu doseže veliko gledanost. Ker se mi zdi, da se takim kr izogibajo. Kot, da bi ble kj dražje.
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
jaz sem se danes tak nasmejala pizorom santos v velemestu ka je to bilo nekaj neverjetnega... lol... kera faca ko je z dvigalom gor šel...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
[quote="MissBitch"]jaz sem se danes tak nasmejala pizorom santos v velemestu ka je to bilo nekaj neverjetnega... lol... kera faca ko je z dvigalom gor šel... [/quote
Ja men je blo tud tko smešen. Ko je kr unga konja kupu in ga je po cestah jahov. Al pa tm v dvigalu, k se je dru k mal zmeša.
On je res en velik kmet. Tak dober kmet
Ja men je blo tud tko smešen. Ko je kr unga konja kupu in ga je po cestah jahov. Al pa tm v dvigalu, k se je dru k mal zmeša.
On je res en velik kmet. Tak dober kmet
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]