telenovele
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Ja res, nekje sm prebrala da zanjo rečejo tudi da ma Ageless face..da ma skoz en in isti obraz kljub staranju..hudo no, res svaka čast
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*Elle* - Kofetarica
hehe..res ja, sam ka pa češ..mene pa zanima katero kremo ona uporablja
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*Elle* - Kofetarica
Kdaj pa je to sploh?
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
Js ne poznam.
You were there for summer dreamin',
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
-
malazvezdica - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2005
sanaya napisal/-a:Dans sem gledala La Venganza na Prvi tv pa je kr uredu. Akdo to gleda?
Ja, to jaz gledam kadar imam čas, je fajna sam manjka dobrih tipčkov .
*Elle* napisal/-a:Kdaj pa je to sploh?
Med tednom ob 17.20 in ponovitev ob 10.00 zjutraj, drugače pa je ob sobotah dopoldan ponovitev za cel teden.
Ljudje smo angeli z enim krilom,
in če hočemo leteti,
se moramo objeti!
in če hočemo leteti,
se moramo objeti!
-
*Elle* - Kofetarica
Sm pogledala kdo sploh igra v tej La Venganzi..dobr edin Gaby, sam un tipson pa ni nč posebnega..
-
in če hočemo leteti,
se moramo objeti!
in če hočemo leteti,
se moramo objeti!
-
*Elle* - Kofetarica
Ampak res ne ona rab enga hudga deca hehe
sam a ste vedle da je ona hrvatica po fotrovi strani..in se v resnici piše Spanić
sam a ste vedle da je ona hrvatica po fotrovi strani..in se v resnici piše Spanić
-
Ja brke bi pa res lahko dal stran.
Sej o tem se je ful govorilo pa pisalo takrat, ko so njene telenovele prišle k nam.
*Elle* napisal/-a:sam a ste vedle da je ona hrvatica po fotrovi strani..in se v resnici piše Spanić
Sej o tem se je ful govorilo pa pisalo takrat, ko so njene telenovele prišle k nam.
in če hočemo leteti,
se moramo objeti!
in če hočemo leteti,
se moramo objeti!
-
*Elle* - Kofetarica
Js pa zdj gledam samo La Tormenta..k mi je kr kul tistih brazilskih sploh ne prebavlam..pa una k Fernando Colunga igra mi je pa tud kr neki..
Upam da bo kmal kere konc od unih pa da bi dal Estrambotica Anastasia k igrata Norkis Batista pa Juan Pablo Raba
Upam da bo kmal kere konc od unih pa da bi dal Estrambotica Anastasia k igrata Norkis Batista pa Juan Pablo Raba
- sanaya
- Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: od norveške do venezuele
Jz tud gledam La Tormento, pa kdaj Alborado. Drugač bo zj konc Alborade, namesto nje prihaja Inocente De Ti(čista nedolžnost).
Drugač pa bl dvomem da bojo dal Anastasio, ker bo pomoje naslednja telenovele telenovela Televisie. Jz bi rada,da dajo Amor en Custodia, kjer igrata Paola Nunez (Juana Micaela--Las Juanas) in Andres Palacios(Alvaro-Las Juanas)
Drugač pa bl dvomem da bojo dal Anastasio, ker bo pomoje naslednja telenovele telenovela Televisie. Jz bi rada,da dajo Amor en Custodia, kjer igrata Paola Nunez (Juana Micaela--Las Juanas) in Andres Palacios(Alvaro-Las Juanas)
i love love
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]