telenovele

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
_Le`Ona_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2004
Kraj: MS/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a _Le`Ona_ » 09. Feb. 2006 19:12

Bageera napisal/-a:joj naslednji petek bo pa konec Proti vetru... škoda... men je ta ena najboljših do zdaj... :wink: Upam, da bo potem spet kakšna v kateri igra Alberto Estrella in Marlene Favela, ta ki igra Mateota in ta, ki igra Apolonio, ker so mi te res ful fajn :D

Mateo je res cukrček :love: ..Sam frizurco bi si moral mal spremenit...

Morda veš njegovo pravo ime?
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 09. Feb. 2006 20:08

Bageera napisal/-a:joj naslednji petek bo pa konec Proti vetru... škoda... men je ta ena najboljših do zdaj... :wink: Upam, da bo potem spet kakšna v kateri igra Alberto Estrella in Marlene Favela, ta ki igra Mateota in ta, ki igra Apolonio, ker so mi te res ful fajn :D

Men je pa ta bedna...hvalabogu, da je bo konc... :roll:
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lisset » 09. Feb. 2006 20:43

Pol za Contra viento y marea pride Alborada se mi zdi, notri igra glavno vlogo Fernando Colunga :D
Uporabniški avatar
lil_boo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 7. 2005
Kraj: Il.bistrica - koper

Neprebrana objavaNapisal/-a lil_boo » 09. Feb. 2006 21:52

Joj jaz sem pa prešajtala iz pop tv-ja na hrvaško rtl in gledam El cuerpo del deseo (ljubav bez predaje) in morem rečt da je bla ta teden ful dobra!!!!
A je morda še kdo gleda??
[url][URL=http://img428.imageshack.us/my.php?image=000000076jr.jpg]Slika[/url]

http://www.telemundola.com/elcuerpo/index.html[/url]
Here we, go here we go again, now you tellin me that she is just a friend
Then why she's callin you at 3 o'clock in tha mornin, I cant take this no more...
Uporabniški avatar
_Le`Ona_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2004
Kraj: MS/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a _Le`Ona_ » 09. Feb. 2006 23:37

Bageera napisal/-a:Jorge Poza :) Valente je pa najboljši :flamingdev:

a Valente ti je všeč? Joj, meni pa ima on tko grozno faco... :D
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Anchi » 09. Feb. 2006 23:50

Lisset napisal/-a:Pol za Contra viento y marea pride Alborada se mi zdi, notri igra glavno vlogo Fernando Colunga :D

A kr Fernando al kaj...pa ne nooooo, a ni dost, da sm čist padla v Mi gorda bella, zdej bom pa še njega mogla skoz gledat...to ni zdravo!! :? Dve telenoveli naenkrat...ojoj! :eek: Kok je pa on huddddd....La Usurpadora in Abrazame muy fuerte sm gledala sam zarad njega...mmmm! :twisted: :twisted:
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Anchi » 10. Feb. 2006 0:26

bucka81 napisal/-a:
Anchi napisal/-a:La Usurpadora in Abrazame muy fuerte sm gledala sam zarad njega...mmmm! :twisted: :twisted:

loooool celo naslove si si zapomnila :lol: :lol:

Doooh! :D Predvsem zato, ker imam še vedno obe pesmi iz teh dveh telenovel med mp3-ji in sta mi všeč. :P
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 10. Feb. 2006 0:34

Obsedenka. :rofl:
This too shall pass.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 10. Feb. 2006 9:37

Js mam pa skoraj iz vseh telenovel pesmice (tudi če ne gledam), ker so mi res ful lepe.

Drugače jih pa najrajši gledam, ko se končujejo, ker so vsi tok srečni. :D Trenutno gledam Debeluško, če se spomnim, pa za brazilsko se še odločam če mi je všeč ali ne.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 10. Feb. 2006 13:20

Anchi napisal/-a:
Lisset napisal/-a:Pol za Contra viento y marea pride Alborada se mi zdi, notri igra glavno vlogo Fernando Colunga :D

A kr Fernando al kaj...pa ne nooooo, a ni dost, da sm čist padla v Mi gorda bella, zdej bom pa še njega mogla skoz gledat...to ni zdravo!! :? Dve telenoveli naenkrat...ojoj! :eek: Kok je pa on huddddd....La Usurpadora in Abrazame muy fuerte sm gledala sam zarad njega...mmmm! :twisted: :twisted:

Joooj od ženskih ma pa Lucero glavno vlogo...kok mi je ona fletkana...pa očitno bo taka prejšnje stoletje telenovelca...wiiiii...končno ena zame :D

http://www.esmas.com/alborada/
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 7. 2005
Kraj: tu in tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Dančy » 11. Feb. 2006 12:49

jst gledam na hrvaški Ljubau u za ledja...al neki tazga...mi je ful dobra, ker imajo športaši dokaj veliko vlogo...pa bejbe(foto modeli) :D , kako med sabo spletkarijo in se grebejo za fuzbalerčke z polnimi denarnicami in dobrimi avtomobili :D :D
Misli pozitivno....
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 11. Feb. 2006 13:02

lil_boo napisal/-a:Joj jaz sem pa prešajtala iz pop tv-ja na hrvaško rtl in gledam El cuerpo del deseo (ljubav bez predaje) in morem rečt da je bla ta teden ful dobra!!!!
A je morda še kdo gleda??
[url][URL=http://img428.imageshack.us/my.php?image=000000076jr.jpg]Slika[/url]

http://www.telemundola.com/elcuerpo/index.html[/url]

joj kak so mi smesni toti 2x pečeni moski kao lepotci z dolgi lasmi, ko oni neki striptizer mi deluje ko polek onega ricky pleše. narisane obrvi pa brki, juck. drugace pa ne gledam tega. mi ni zanimivo sploh.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 11. Feb. 2006 15:12

Dančy napisal/-a:jst gledam na hrvaški Ljubau u za ledja...al neki tazga...mi je ful dobra, ker imajo športaši dokaj veliko vlogo...pa bejbe(foto modeli) :D , kako med sabo spletkarijo in se grebejo za fuzbalerčke z polnimi denarnicami in dobrimi avtomobili :D :D

Ma jest sm v to nadeljevanko čist not padla... sm že skor v taki evforiji k pri esmeraldi :oops:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objavaNapisal/-a sanaya » 11. Feb. 2006 16:08

bad_girl napisal/-a:

Men je pa ta bedna...hvalabogu, da je bo konc... :roll:

enako
slabša nebi mogla bit
i love love
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 7. 2005
Kraj: tu in tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Dančy » 11. Feb. 2006 16:45

MIGRENA napisal/-a:
Dančy napisal/-a:jst gledam na hrvaški Ljubau u za ledja...al neki tazga...mi je ful dobra, ker imajo športaši dokaj veliko vlogo...pa bejbe(foto modeli) :D , kako med sabo spletkarijo in se grebejo za fuzbalerčke z polnimi denarnicami in dobrimi avtomobili :D :D

Ma jest sm v to nadeljevanko čist not padla... sm že skor v taki evforiji k pri esmeraldi :oops:

jest je čez teden ne gledam,ker pač ni časa,...ampak v soboto ko pa je ponovitev, vseh 5 delov, pa si zjutraj za ob 8 navijem uro, da bog ne daj, ne bi zamudila :oops: grozna sem, ampak ne morem iz svoje kože, tko je...fuuuuul mi je dobra :wink:
Misli pozitivno....

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov