telenovele
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
Bageera napisal/-a:joj naslednji petek bo pa konec Proti vetru... škoda... men je ta ena najboljših do zdaj... Upam, da bo potem spet kakšna v kateri igra Alberto Estrella in Marlene Favela, ta ki igra Mateota in ta, ki igra Apolonio, ker so mi te res ful fajn
Mateo je res cukrček ..Sam frizurco bi si moral mal spremenit...
Morda veš njegovo pravo ime?
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Bageera napisal/-a:joj naslednji petek bo pa konec Proti vetru... škoda... men je ta ena najboljših do zdaj... Upam, da bo potem spet kakšna v kateri igra Alberto Estrella in Marlene Favela, ta ki igra Mateota in ta, ki igra Apolonio, ker so mi te res ful fajn
Men je pa ta bedna...hvalabogu, da je bo konc...
lil_boo - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
- Kraj: Il.bistrica - koper
Joj jaz sem pa prešajtala iz pop tv-ja na hrvaško rtl in gledam El cuerpo del deseo (ljubav bez predaje) in morem rečt da je bla ta teden ful dobra!!!!
A je morda še kdo gleda??
[url][URL=http://img428.imageshack.us/my.php?image=000000076jr.jpg][/url]
http://www.telemundola.com/elcuerpo/index.html[/url]
Here we, go here we go again, now you tellin me that she is just a friend
Then why she's callin you at 3 o'clock in tha mornin, I cant take this no more...
Then why she's callin you at 3 o'clock in tha mornin, I cant take this no more...
-
Anchi - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Lisset napisal/-a:Pol za Contra viento y marea pride Alborada se mi zdi, notri igra glavno vlogo Fernando Colunga
A kr Fernando al kaj...pa ne nooooo, a ni dost, da sm čist padla v Mi gorda bella, zdej bom pa še njega mogla skoz gledat...to ni zdravo!! Dve telenoveli naenkrat...ojoj! Kok je pa on huddddd....La Usurpadora in Abrazame muy fuerte sm gledala sam zarad njega...mmmm!
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
-
Anchi - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
bucka81 napisal/-a:Anchi napisal/-a:La Usurpadora in Abrazame muy fuerte sm gledala sam zarad njega...mmmm!
loooool celo naslove si si zapomnila
Doooh! Predvsem zato, ker imam še vedno obe pesmi iz teh dveh telenovel med mp3-ji in sta mi všeč.
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Js mam pa skoraj iz vseh telenovel pesmice (tudi če ne gledam), ker so mi res ful lepe.
Drugače jih pa najrajši gledam, ko se končujejo, ker so vsi tok srečni. Trenutno gledam Debeluško, če se spomnim, pa za brazilsko se še odločam če mi je všeč ali ne.
Drugače jih pa najrajši gledam, ko se končujejo, ker so vsi tok srečni. Trenutno gledam Debeluško, če se spomnim, pa za brazilsko se še odločam če mi je všeč ali ne.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Anchi napisal/-a:Lisset napisal/-a:Pol za Contra viento y marea pride Alborada se mi zdi, notri igra glavno vlogo Fernando Colunga
A kr Fernando al kaj...pa ne nooooo, a ni dost, da sm čist padla v Mi gorda bella, zdej bom pa še njega mogla skoz gledat...to ni zdravo!! Dve telenoveli naenkrat...ojoj! Kok je pa on huddddd....La Usurpadora in Abrazame muy fuerte sm gledala sam zarad njega...mmmm!
Joooj od ženskih ma pa Lucero glavno vlogo...kok mi je ona fletkana...pa očitno bo taka prejšnje stoletje telenovelca...wiiiii...končno ena zame
http://www.esmas.com/alborada/
Dančy - Debatorica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
- Kraj: tu in tam
jst gledam na hrvaški Ljubau u za ledja...al neki tazga...mi je ful dobra, ker imajo športaši dokaj veliko vlogo...pa bejbe(foto modeli) , kako med sabo spletkarijo in se grebejo za fuzbalerčke z polnimi denarnicami in dobrimi avtomobili
Misli pozitivno....
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
lil_boo napisal/-a:Joj jaz sem pa prešajtala iz pop tv-ja na hrvaško rtl in gledam El cuerpo del deseo (ljubav bez predaje) in morem rečt da je bla ta teden ful dobra!!!!
joj kak so mi smesni toti 2x pečeni moski kao lepotci z dolgi lasmi, ko oni neki striptizer mi deluje ko polek onega ricky pleše. narisane obrvi pa brki, juck. drugace pa ne gledam tega. mi ni zanimivo sploh.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Dančy napisal/-a:jst gledam na hrvaški Ljubau u za ledja...al neki tazga...mi je ful dobra, ker imajo športaši dokaj veliko vlogo...pa bejbe(foto modeli) , kako med sabo spletkarijo in se grebejo za fuzbalerčke z polnimi denarnicami in dobrimi avtomobili
Ma jest sm v to nadeljevanko čist not padla... sm že skor v taki evforiji k pri esmeraldi
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- sanaya
- Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: od norveške do venezuele
bad_girl napisal/-a:Bageera napisal/-a:joj naslednji petek bo pa konec Proti vetru... škoda... men je ta ena najboljših do zdaj... Upam, da bo potem spet kakšna v kateri igra Alberto Estrella in Marlene Favela, ta ki igra Mateota in ta, ki igra Apolonio, ker so mi te res ful fajn
Men je pa ta bedna...hvalabogu, da je bo konc...
enako
slabša nebi mogla bit
i love love
-
Dančy - Debatorica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
- Kraj: tu in tam
MIGRENA napisal/-a:Dančy napisal/-a:jst gledam na hrvaški Ljubau u za ledja...al neki tazga...mi je ful dobra, ker imajo športaši dokaj veliko vlogo...pa bejbe(foto modeli) , kako med sabo spletkarijo in se grebejo za fuzbalerčke z polnimi denarnicami in dobrimi avtomobili
Ma jest sm v to nadeljevanko čist not padla... sm že skor v taki evforiji k pri esmeraldi
jest je čez teden ne gledam,ker pač ni časa,...ampak v soboto ko pa je ponovitev, vseh 5 delov, pa si zjutraj za ob 8 navijem uro, da bog ne daj, ne bi zamudila grozna sem, ampak ne morem iz svoje kože, tko je...fuuuuul mi je dobra
Misli pozitivno....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov