telenovele
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- ady
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 12. 2005
klon mi je bil definitivno zakon.že sama kvaliteta izvedbe je bla če vzamemo v obzir kostumografijo, tist je sigurn drago stal! sm spremlala mal še eno mislm da je naslov hiša sedmih žensk, je tud ta giovanna(jade)igrala not...nasplošno mislm da delajo bolše nadalevanke brazilci...mehiške so vse na isti kalup
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
gledala sem santa barbaro, ko sembila se v osnovno soli, pa lansko leto Villa MArio na HTV, druagce pa teh spanskih ne gledam, ker nimam casa, pa tudi vem zase, ce bi jih zacela, bi tko not padla, da bi verjetno samo pred tv visela.... pa se jezik mi ni vsec.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
Uf, gledam vsak dan vse od taprve do tazadne, pa zjutri pol še ponovitve, pa še vsak dan na teletekstu preberem za en tedn naprej kaj se bo zgodil, tko, da zgubi smisu gledanja...
Mislim, da bojo vsi moji otroc mel Jose spredi (še ženske)!!
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
steLLcy napisal/-a:Uf, gledam vsak dan vse od taprve do tazadne, pa zjutri pol še ponovitve, pa še vsak dan na teletekstu preberem za en tedn naprej kaj se bo zgodil, tko, da zgubi smisu gledanja...
vsaj ena ki prizna. Bravo
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
st jih ne gledam, ker pač ne vidimo Pop tv doma. Ko sm pa živela drugje, sem približno vedla,zakaj gre v vsaki,tud če sm enkrat na tedn mal spotoma pogledala.
Če bi doma vidla Pop tv, bi jih zdej zihr gledala, ker nimam kej druzga delat,časa pa na pretek.
Če bi doma vidla Pop tv, bi jih zdej zihr gledala, ker nimam kej druzga delat,časa pa na pretek.
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
ne morem gledat tega ... stalno ena in isto , kadarkoli slučajno vidim kaj , je to VEDNO - te quero mi amor ! bah ... mogoče ko bom stara pa nebom mela več česa bolj pametnega za delat
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Ah Ah. Telenovele saks koks .
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- maria18
- Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2005
- Kraj: kranj
joj dej mene cist not potegnejo....gledam en del in pol me zanima kaj se bo zgodl...in tko gledam do zadnjega dela....pa ceprov so res vse na isti nacin narjene in vem kaj se bo zgodl...sam vsen morm gledat....nej jih ukinejo
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kaj pa une nadaljevanke se spomnim. Ampak zopet premajhna da bi me to zanimalo.
Santa Barbara????
Santa Barbara????
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov