telenovele
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja ta tip je tok dober............mjami.
Dons zjutrej sem jo gledala in danes jo bom spet. Jst pa mislim, da jih bo on rešu.
No rešpu s tem mislim, da jih bo prpelu do brata.
Dons zjutrej sem jo gledala in danes jo bom spet. Jst pa mislim, da jih bo on rešu.
No rešpu s tem mislim, da jih bo prpelu do brata.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Šutast ja ni treba žalt ane.
Drugač pa ta ta nova brazilska mi je pa full dobra. Sam zdele je bil kr mal šok kok je že stara. Ampak sinove pa nima švoh
Drugač pa ta ta nova brazilska mi je pa full dobra. Sam zdele je bil kr mal šok kok je že stara. Ampak sinove pa nima švoh
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
parižanka napisal/-a:Ma kaj res gledate telenovela al se zafrkavate? Če tiso gledaš moraš bit res šutast
Mislm kdo pa si ti da boš nam govorila kakšne smo me? In sodila človeka samo prek tega, če glede neke nadaljevanke
Gledamo čist karkoli hočemo, če smo pa zato šutaste (karkoli že to pomeni, ker na srečo to besedo prvič slišim ) pa uredu whatever you say mam
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
lil_boo - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
- Kraj: Il.bistrica - koper
Jaz sem ugotovila da sploh ne gledam več nobene že neki časa. Kaka pa je ta nova? Jaz je tud nisem uspela še previrit A so kaki luštni tipčki??
Here we, go here we go again, now you tellin me that she is just a friend
Then why she's callin you at 3 o'clock in tha mornin, I cant take this no more...
Then why she's callin you at 3 o'clock in tha mornin, I cant take this no more...
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
parižanka napisal/-a:Ma kaj res gledate telenovela al se zafrkavate? Če tiso gledaš moraš bit res šutast
lej, ce ti delas po 8 ur ali vec v sluzbi, si pod stresom- no ali si v soli, prides dam, spet delas gospodinjske stvari, a si ne zasluzis 50 min skoka v nekaj, kar mogoce ni cisto realno, je pa fajn razbremenitev ???!!!
Glej iz tega vidika ....eni na primer berejo, ene pa gledajo nadaljevanke ...
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
mhm, sma tale tanova brazilska je pa res kul ane... sam najprje je blo tisto mal: WOW! k so tok na hitr prešaltal za tok let naprej...ampak, ok sam tale maria pa sploh nima tok švoh sinčkov ane...
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
jaz tut gleam Mi Gorda Bella...ne vsaki dan..tak 2krat na tedn, ko mam cajta malo vec..pa mi je cisto ql pa še španščino vadim tak.. tak sem se samo s telenovel naucila spanscino..tak da, čisto fajn so telenovele dokler nisi obseden z njimi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov