telenovele
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 706 prispevkov
• Stran 46 od 48
•
Prejšnja
1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48
Naslednja
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
toxic. napisal/-a: La mujer de judas al pa Rubi so ble najbolše Je kdo kaj gledu ?
Jst sm gledala Judežinjo . Zakon je bla ei. Pa dobra mi je bla ta zdj k je bla ne dolg nazaj Na tržnici..al neki tazga..predvsem zarad igralcev, pa tud zgodba je bla dobra.
Zdej pa gledam občasno V vrtincu ljubezni, pa uno Čokoladne sanje . Ampak to takrat ko nimam nč za počet (kar se zadnje čase pogosto dogaja).
-
Cruela - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2008
Vse po istem kopitu... Eni bogati, drugi revni, eni pošteni, drugi barabe, dva zalublena, vsaj 50 jih hoče ločt, se pobijajo med sabo... bla bla bla.
Če bi se kdo spomnu kej novga, bi blo krasn. Zato mi je bla Judožinja čist zakon. Neki spešl mi je bla. Pa tud Grda račka ni bla slaba...
Je pa res, da me je najbolj navdušla Las dos caras de ana oz. Dvojno življenje.
Esmeralda je pa ... klasika
Če bi se kdo spomnu kej novga, bi blo krasn. Zato mi je bla Judožinja čist zakon. Neki spešl mi je bla. Pa tud Grda račka ni bla slaba...
-
toxic. - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2008
- Kraj: ×
Cruela napisal/-a:Vse po istem kopitu... Eni bogati, drugi revni, eni pošteni, drugi barabe, dva zalublena, vsaj 50 jih hoče ločt, se pobijajo med sabo... bla bla bla.
to se pa strinjam ja
Weird.. and proud of it! ^^
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:48, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
mojamadonna - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
Teh zadev ne gledam več. Preveč časa gre, pa še vse je nekako isto. Mogoče sem prestar ali pa v tistih letih, ko me ne zanima.
Sem pa svoj čas spremljal dve nadaljevanki, ker mi je bila všeč igralka in njena teatralničnost - Gabriela Spanic v serija La Usurpadora (všče mi je bil anajavna špica) in La Intrusa. Ti dve sta mi bili zakon!!!
http://www.youtube.com/watch?v=4_Vd1-IO ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=4_nawSLnptw
Sem pa svoj čas spremljal dve nadaljevanki, ker mi je bila všeč igralka in njena teatralničnost - Gabriela Spanic v serija La Usurpadora (všče mi je bil anajavna špica) in La Intrusa. Ti dve sta mi bili zakon!!!
http://www.youtube.com/watch?v=4_Vd1-IO ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=4_nawSLnptw
Sometimes you have to be a bitch to get things done (Madonna)
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:48, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Zdej sm po dolgem času spet začela gledat eno nadaljevanko... neki časa nisem nič, ker vedno preveč notr padem in pol je res hudo, če kak del zamudim
No in tut tokrat sm čist not padla sam je kul ko mam čas... gledam pa nadaljevako Marina
No in tut tokrat sm čist not padla sam je kul ko mam čas... gledam pa nadaljevako Marina
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Mi je bla pa ušeč še una brazilska nadaljevanka,...ne spomnm se naslova..glavna je bla pa Maria do Carmo pa še jezik je najlepši
Vrjetn si mislna tole nadaljevanko z naslovom Pot usode...
Men je bla tale tut superca, sm jo redno spremljala in še marsikatero drugo
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
jaz sem to gledala/gledam z babico in sem se kar dosti spanscine naucila... tako da vseeno niso tako brez zveze té telenovele...
Prvi neprebran prispevek • 706 prispevkov
• Stran 46 od 48
•
Prejšnja
1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]