telenovele
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Jst gledam ˝Amores de mercado˝.ne čist vsak dan ker nimam časa, ko ga pa mam pa gledam Ta nadaljevanka mi je res ušeč..Igralka in igralca sta oba tko lepa, prov lep parček sta mi. Aia da ne bi kera napisala kako se konča
Ta nova v kateri igra Natalia Oreiro mi gre pa tko na živca isto se obnaša kot v ˝Divjem angelu˝.
Ta nova v kateri igra Natalia Oreiro mi gre pa tko na živca isto se obnaša kot v ˝Divjem angelu˝.
-
Mayikaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2007
choco.cat napisal/-a::ja:somebody napisal/-a:_*Jagoda*_ napisal/-a:Mayikaaa napisal/-a:amores de mercado mi je fajn telenovela ... pa pol rubi je bla itaq zakon pa tut maščevalka ni bla švoh .. pa una tut koje igrala gabriela spanic not 2 sestri,ko je bla ena hudobna druga pa vredu (ne spomnem se naslova). Pa baje naj bi prišu vn Rubi 2 wiw
Vsiljivka oz. La intrusa
a niso ble to prevare?
jaaa točno,prevare so ble pač zanimiva pa napeta zgodba je bla ful .. tanove telenovele ne gledam,čeprav sm rekla da bom ,ker mi je fajn par ta Natalia Oreiro pa Facundo Arana .. občasno gledam ponovitve rebelde pa ne gledam .. ni mi fajn.
Kitty?! I'm not a kitty you crazy mother fucker! I'm a cat..a very bad cat !
-
Mayikaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2007
choco.cat napisal/-a::ja:somebody napisal/-a:_*Jagoda*_ napisal/-a:Mayikaaa napisal/-a:amores de mercado mi je fajn telenovela ... pa pol rubi je bla itaq zakon pa tut maščevalka ni bla švoh .. pa una tut koje igrala gabriela spanic not 2 sestri,ko je bla ena hudobna druga pa vredu (ne spomnem se naslova). Pa baje naj bi prišu vn Rubi 2 wiw
Vsiljivka oz. La intrusa
a niso ble to prevare?
jaaa točno,prevare so ble pač zanimiva pa napeta zgodba je bla ful .. tanove telenovele ne gledam,čeprav sm rekla da bom ,ker mi je fajn par ta Natalia Oreiro pa Facundo Arana .. občasno gledam ponovitve rebelde pa ne gledam .. ni mi fajn.
Kitty?! I'm not a kitty you crazy mother fucker! I'm a cat..a very bad cat !
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
electra* napisal/-a:gleda ktera novo nadaljevanko na kanal a?rebelde...vsak dan ob 18.55...zanimiva stvar
Jaa ta je men ful ušeč ratala . Če sm kdaj lih ob tej uri doma jo vedno gledam, ful je dobr, ker ni taka kot ostale. Drugač mi gre pa ta nova telenovela v kateri igra Natalio Oreiro ful na živce, sm ful misnla da bo bolša .
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Men gre pa ta Natalia Oreiro tolk na jetra...tak annoying način igranja ima...tist Facundo Arana, njen soigralec iz SOS Mi Vida je pa en smotan dec...
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov