telenovele
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
somebody napisal/-a:bad_girl napisal/-a:Men je pa Santos muuiiii hermoso muchaco Seksi mi je tooook....
Jup...sick... i know
ful je hud, sam včer sm vpazla kolk ma izbočen čel, tm pr obrveh. tko scary zgleda od strani.
Pustmo detajle
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Bageera napisal/-a:http://www.gabrielblanco.cc/images/actores/marcelo_buquet/marcelo_buquet207.jpg
Oo šit zdele se mi je pa zaletel k sm lih pila k sm vidla tole slikco..joj joj ta tip je pa men tok anti
Ja ja men je tud Santos tok fajn, sam še zmer vztrajam pr Juan Pablu Rabi
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*Elle* - Kofetarica
^^Sta se že ločila
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*Elle* - Kofetarica
^^Je je ženska v resnici ona
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
šejla napisal/-a:Js sm tud mislila da je transvestit. Sam pa ni luštna... Tko čudna v faco,al so jo pa mal preštimal.
OMG obrvi ma k Fredi Miler
*Elle* - Kofetarica
Bageera napisal/-a:Men se tut zdi taka tipovska faca.... Ne vem no A ste kje zapazli kako mu/ji je ime? Ker pol bi lahko na netu poiskal še kakšno sliko?
Sandra Perez
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jst opažam, da imam vedno manj potpljenja gledat tele nadaljevanke ker sm kr živčna zraven k majo take fore...
Zdej gledam Novo priložnost in Vihar ljubezni
Zdej gledam Novo priložnost in Vihar ljubezni
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov