telenovele
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Amyika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: wanna forget
te nadaljevanke so kr neki če kdo mene upraša. non stop se neki derejo (beri: cmerijo in jamrajo) povejo pa nc pametnega. tisti čas, ko gre za te telenovele, bi lahk kej bol pametno uporabli pa dali tut kej druzga gor. kolegica je rekla, da poneumljajo ljudi in se čist strinjam.
to je moje osebno mnenje, je pa res da vsako tele ma svoje vesele
(pa ne zamert )
to je moje osebno mnenje, je pa res da vsako tele ma svoje vesele
(pa ne zamert )
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Dančy napisal/-a:jest je čez teden ne gledam,ker pač ni časa,...ampak v soboto ko pa je ponovitev, vseh 5 delov, pa si zjutraj za ob 8 navijem uro, da bog ne daj, ne bi zamudila grozna sem, ampak ne morem iz svoje kože, tko je...fuuuuul mi je dobra
Jest tut to delam, če mi med tednom ne znese pogledat
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
jest jih gledam, pa čeprov je zdej dobra edin debeluška=) prerojene ljubezen=) vsj neki smešnih fac je noter. najbol bedne so mi pa brazilske!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tok so mi bedne, da mi bol sploh ne morjo bit!! gledala sm pa še maščevanje ljubezni, rubi... ok priznam vse odkar mamo pop tv ( smo v zakotni vasici, bogu za ritjo ) sm gledala vse.
najbolšepa=) materina pot, maščevanje ljubezni, prerojena ljubezen. torej večinoma ljubezen. na jetra mi pa gre k nikol ne prevedejo pravlno. vedno dost manjka pa ta najbolj spustijo. že v naslovu=) primer, mi gorda bella v resnici pomeni moja lepa debeluška. drgač pa mislm da bi mi šlo v šoli boljš če ne bi mel slike na pop tv, vsaj popoldne.
najbolšepa=) materina pot, maščevanje ljubezni, prerojena ljubezen. torej večinoma ljubezen. na jetra mi pa gre k nikol ne prevedejo pravlno. vedno dost manjka pa ta najbolj spustijo. že v naslovu=) primer, mi gorda bella v resnici pomeni moja lepa debeluška. drgač pa mislm da bi mi šlo v šoli boljš če ne bi mel slike na pop tv, vsaj popoldne.
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov