Tabloid
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
FreakyGirl7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2007
- Kraj: somewhere...
*mala* napisal/-a:^^ Halo, al je nadaljevanka!! Sej jo ne gledamo zato, ker smo obsedene s trači! Pač ker je zabavna!
Sej vsi vemo kak je s trači in tak tud bo. To še ne pomeni da ne bom gledala nadaljevanke, ki je prekleto zabavna zato, ker ne maram tračev!!
ne seri dej ! povedala sem samo svoje mnenje, zato ni treba tle neki pizdit al kaj ? đizss

-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
kar tukaj nehajta! vsaka je povedala svoje mnenje. in ni se "pizdila" nate.
jaz nisem gledala že dveh delov. mi je ful žal, ampak sem zjutraj zgodaj vstajala, zato sem zvečer prej zaspala. mogoče si jo potegnem z neta, če bo kaj časa... sem veliko zamudila?
jaz nisem gledala že dveh delov. mi je ful žal, ampak sem zjutraj zgodaj vstajala, zato sem zvečer prej zaspala. mogoče si jo potegnem z neta, če bo kaj časa... sem veliko zamudila?
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst tole sicer ne spremljam po tv...sm si pa zadnič potegnla dol prvo sezono...pogledala sem prvi del in morm rečt, da me še ni not potegnl
Ta vikend bom sigurno našla kaj preveč časa in bom šla pogledat naprej ... mogče me pa le zasvoji

Ta vikend bom sigurno našla kaj preveč časa in bom šla pogledat naprej ... mogče me pa le zasvoji

Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Jp, sam 13 delov ma prva sezona. Druga se pa predvaja v ZDA-mogoče bo jeseni na tv.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Ona pa bo Dirt po enem casu vodila naprej, naklonjenost do Holta se bo cutila, ne bo pa nic konkretnega med njima (zaenkrat), ker ona noce 

And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov