V uredništvo je prišel bivši zvezdnik kateri je menil, da so nanj vsi pozabili. Bil je oborožen in imel bombo okoli pasu. Zahteval je, da o njem piše revija Dirt in da ga pač dajo na naslovnico Tako, da se je cela epizoda dogajala samo v uredništvu (Razn tisto, ko je Holt klical Lucy in rekel, da jo želi videti ker stalno misli na njo).
Nihče ni bil ranjen, bla je samo ena žrtev - enga novinarja je ustrelil k mu je reku nej si sam vzame pijačo iz hladnilnika :S
No na koncu se je pa sam predal in blo je konc
meni se ta nanizanka zdi kr neki. meni grejo zlo naživce tabloidi in rumeni tisk nasploh k se neki umešavajo in utikajo svoje nosove tam, kamor jih sploh nebi bilo treba. Seveda, priznam da si tudi jaz kdaj ogledam kakšno revijo kjer so najnovejše novičke sveta slavnih ... vendar za božjo voljo, saj so tudi oni samo ljudje ki imajo slab dan in jim ne frizura stoji tako kot je treba, pa jih že slikarijo in je to največji škandal leta, da si je naprimer Britney Spears pred nedavnim obrila glavo ! ja in .. ? mislim whatever people
^^ Halo, al je nadaljevanka!! Sej jo ne gledamo zato, ker smo obsedene s trači! Pač ker je zabavna!
Sej vsi vemo kak je s trači in tak tud bo. To še ne pomeni da ne bom gledala nadaljevanke, ki je prekleto zabavna zato, ker ne maram tračev!!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.