Tabloid
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Mene pa nekako ni pritegnilo. Ne vem, ni mi bog-ve-kaj. Sploh pa Courtney Cox sploh ne paše u tako "resno" vlogo...Si je pr Friendsih začrtala kariero (no usaj jst tko mislm) in mi nikakor ne potegne...
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
se mi zdi, da tistim, ki vam ni všeč courteney v tej vlogi, tudi serija ni. meni pa je ravno ona dobra.
sicer pa priznam, da tudi mene ni prvi del ne vem kako pritegnil, drugi pa toliko bolj.
sicer pa priznam, da tudi mene ni prvi del ne vem kako pritegnil, drugi pa toliko bolj.
Zadnjič spremenil ela85, dne 19. Feb. 2008 18:16, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Kala* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2007
Aja, to misliš Courteney Cox? Sem na hitro prebrala pa mi ni bilo jasno kakšno deželo misliš.
Drugače mi je pa še kar všeč tale Tabloid, niti ni tako napačen. Je pa zgodba kar fino napeta in se vse nekaj prepleta, da moraš kar sledit, da veš za kaj se gre.
Drugače mi je pa še kar všeč tale Tabloid, niti ni tako napačen. Je pa zgodba kar fino napeta in se vse nekaj prepleta, da moraš kar sledit, da veš za kaj se gre.
-
ela85 - Cosmopolitanka
Kala* napisal/-a:Aja, to misliš Courteney Cox? Sem na hitro prebrala pa mi ni bilo jasno kakšno deželo misliš.
jemina napisal/-a:Men gre samo un shizofrenik na živce, ker ma že kar preveč blodenj. Naj tablete je no
meni pa je faca. edino s tistim prstom je šel predaleč.
-
ela85 - Cosmopolitanka
Tabloid, 1. sezona, 8. del - danes ob 21:45
Lucy začne preganjati preteklost, zaradi česar ne more spati. Willa in Don poskušata razkriti informacije o skrivni zvezdniški poroki. Julia se mora soočiti z zdravljenjem, Holt pa ima polne roke dela s svojo čedalje bolj obetavno filmsko kariero.
Lucy začne preganjati preteklost, zaradi česar ne more spati. Willa in Don poskušata razkriti informacije o skrivni zvezdniški poroki. Julia se mora soočiti z zdravljenjem, Holt pa ima polne roke dela s svojo čedalje bolj obetavno filmsko kariero.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov