Sweet 16
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
arowei - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2007
- Kraj: smartno
polly-polly napisal/-a:He he jaz tut gledam. Najbolj smešna mi je bla ena črnka, hčerka enga pokojnega raperja. K je njen frizer dobesdno živčni zlom dobu in samo spakiral stvari pa šu. Pa stlilist enako. Same razvajene smrklje.
Samo mi je pa zanimiv gledat to oddajo.
hehe gledala to se nemorm bol strinjat s tabo frizer se mi je pa mal zasmilu
..what secret door?...
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
OK tamale so pač razvajene do amena, ampak krivi so pa starši. Če jim nebi vsega kar hočejo v rit nabasali smrklje nebi ble takšne. Zdaj pa naj prenašajo, kar so ustvarli.
Gledala sem prejšnji teden ko je bla ena punca (Ava) in so se starši odločli da ne dobi avta (Range Roverja) ker je pobegnila na nek šoping trip al karkoli in se je cmerla za mizo v restavraciji in je bla skrajno ogorčena. Pol je VALDA dobila avto naslednji dan in je bla vsa slatka
Gledala sem prejšnji teden ko je bla ena punca (Ava) in so se starši odločli da ne dobi avta (Range Roverja) ker je pobegnila na nek šoping trip al karkoli in se je cmerla za mizo v restavraciji in je bla skrajno ogorčena. Pol je VALDA dobila avto naslednji dan in je bla vsa slatka
I laugh at gilded butterflies.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Meni je kar slabo kako so te punce razvajene. Eh škoda besed, jaz bi jih kar okoli ušes če me ne bi potem tožile.
Drugače pa... vseeno je kdaj zanimivo pogledati kako se jezijo razvajene riti.
Drugače pa... vseeno je kdaj zanimivo pogledati kako se jezijo razvajene riti.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
zdej je po tv tud sweet 15,in punčke ne glede na to,da še eno leto ne morejo dobiti vozniškega dovoljenja, vse po vrsti dobijo vsaj 100.000$ vredne avtomobile
ena tamala je hotla za rd kabrioleta in ji je mami rekla,da ji fotr ne bo dovolu,tamala pa ji je nazaj samo rekla,da bo itak eno leto v garaži
sej pol bo pa itak verjetno novga dobila za 16. rojstni dan
ena tamala je hotla za rd kabrioleta in ji je mami rekla,da ji fotr ne bo dovolu,tamala pa ji je nazaj samo rekla,da bo itak eno leto v garaži
sej pol bo pa itak verjetno novga dobila za 16. rojstni dan
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Hm...zgleda da sm že prestara..ampak..kaj je fora tega? Mislim kdo financira te zabave in darila? So to samo starši? In jim je pač noro dobro, da se pojavljajo na tv, kao kolk oni zmorejo privoščit svojemu otroku al to "časti" mtv?
Kaj je rdeča nit tega?
(damn, I feel stupid)
Kaj je rdeča nit tega?
(damn, I feel stupid)
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
pomojem da financirajo starši. rdeče niti bolj ali manj ni, pač kažejo megalomansko zabavo 16 letne do amena razvajene frajlice. pokažejo vse od njenih priprav na zabavo, samo zabavo in gran finale je jo pripeljejo na dvorišče kjer jo čaka najhujši avto ever. ona joka v stilu:oh i'm so surprised, i can't believe it....
bedno bedno bedno.
bedno bedno bedno.
-
**Smile** - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2007
- Kraj: Celje
men tud nekatere tule zgleajo kao dvajst let, ne pa 16, pa tak mi je čudn, k do zj k sm gleala ene 3x se mi je zdel da so vseee tooook šikane, nobene mal popačene. a to so vse tok namazane al kk? ma ja, za 16 r.d. je pa res tole ne sam tu mač, ampak 3 mač
-
Afrodita - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
- Kraj: ljubljana
sem gledala enkrat od ene audrey. damn it. kolk je bla razvajene."ne bom mela obleke. a jo lohka zažgem". al pa kako je zmerjala svojo mamo ko je dobla lexusa na rojstni dan in ne na dan zabave. o fak. da men fotr kup nov avto bi bla čist hepi. pa če je na dan zabave al pa ne. in mt praša kolk je ta avto" začetna cena je 76 000 $" in potem una mula odgovori " to je res dobra cena za mojo srečo" halo baba. 15 si stara. kaj ti je?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov