Sweet 16
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst to večkrat gledam na MTV-ju Zanimiva zadevščina... kakšen džumbus nekateri nardijo iz navadnega rojstnega dne.
Spomnim se enga dela, ko je ena punca hotla, da pride Beyonce nastopat na njen rojstni in je menedžerka od Beyonce zahtevala pol milijona dolarjev In pol so namesto Beyonce povabili Ciaro, ki je bla baje dost cenejša Jao kere scene...
Spomnim se enga dela, ko je ena punca hotla, da pride Beyonce nastopat na njen rojstni in je menedžerka od Beyonce zahtevala pol milijona dolarjev In pol so namesto Beyonce povabili Ciaro, ki je bla baje dost cenejša Jao kere scene...
-
ushergirl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
Jst sm tut že ene parkrat tole ujela. Vem da so enkrat pršli G-unit klapa (50 cent in te scene ) in da je na koncu dubila res en u über hud avtomobil. Pol sm pa še enkrat ujela e drug del in je že spet dubila za darilo avtomobil. Kaj sam še avtomobile podarjajo al kaj? In to pr 16-ih.
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
ene so res pretirano razvajene... in kako se obnašajo do svojih staršev... sploh pa se mi zdi vse skupaj pretiravanje... ok, saj kupiš naprimer avto če že imajo dovolj denarja, ne pa da imajo zabavo na ketri je najmanj 200 ljudi, da ne govorim o tem, da najamejo svetovne znane zvezdnike...
- nevika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2006
hvala tisti,ki je dala link za gledat to oddajo,ker js sem skos to iskala in nisem našla nikjer.iskala sem pa predvsem zaradi 8th&ocean.drugač pa se mi zdi to vse skupi mal preveč zrežirano glede na to,da so vse oddaje po istem kopitu,da so vse smrkle tok mogočne,razvajene,kar je pa mene najbol presenetlo je bilo pa to,da vse zgledajo tok starejše kot pa so v resnici.že ko sm gledla ricki lake,sem dobla tak filing,da so te američanke vse tok starejše,no vsaj zgledajo tako.drugač je pa fajn to gledat,da vsaj mal vidiš kok živijo tam,če je vse to res no.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Ja v Ameriki lahko že pri 16h dobiš izpit, zato vse punčke dobivajo avte. Zadnjič sem gledala in je ena dobila ful dobrega črnega terenca
Pa vse zgledajo ful starejše, jaz bi enim dala 20let, kakšne so.
Pa vse zgledajo ful starejše, jaz bi enim dala 20let, kakšne so.
I laugh at gilded butterflies.
-
*Lil`Kitty* - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2007
Sem malo na netu pogledala te dele... to kar ne more biti res, kako so te punce razvajene. Lauren in Jacqueline sta v fotoalbumu iskale ljudi, ki so dovolj kul za njuno zabavo. Preveč časa imajo očitno... Potem pa takšne bogatašinje povabijo na svoj rojstni dan več kot 200 ljudi, od tega pa poznajo samo peščico.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
jaz sem si tut pogledala par delov. višek snobizma. če bi mene ena povabila na tako zabavo sploh prišla ne bi ... ne vem, kako se tisti folk lahko tako navdušuje in se tepe za vabila enih navadnih razvajenk, ki mislijo, da so najbolj popularne in fancy. doooh
-
tašika - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2006
Učasi tako mimogrede to ujamem na TV-ju in takrat pač pogledam. Včasih prav ne morem vrjet kak so laho take smrlke tok razvajene in samovšečne. Pa kake izpade majo ene. Starši pa čist mirno to prenašaji in ne rečejo ne mu ne u.
1x sm gledla ko si je slavljenka brila noge v kuhinji v koritu . Kot da nima kopalnice. Zraven nje pa je po kuhinjskem pultu hodo pes.
1x sm gledla ko si je slavljenka brila noge v kuhinji v koritu . Kot da nima kopalnice. Zraven nje pa je po kuhinjskem pultu hodo pes.
- EvieTheBooty
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2007
polly-polly napisal/-a:He he jaz tut gledam. Najbolj smešna mi je bla ena črnka, hčerka enga pokojnega raperja. K je njen frizer dobesdno živčni zlom dobu in samo spakiral stvari pa šu. Pa stlilist enako. Same razvajene smrklje.
Samo mi je pa zanimiv gledat to oddajo.
"u gotta respect me cuz my daddy is eazy-e" ta je bla huda ja... fulj rada to gledam.. pa una k je young joca povabla pa jo je tko prcov v glavo- jes sm se zjokala od smeha. ponavad tem razvajenim mulam takooo prvošm da se jim bo kej sfižil, sta pa enkrat 2 skp praznovale in je bla ena spet taka-tipična t druga pa bodoča pravnica in nevem kaj še- smo doma za ta pametno tko navijal k sta se skregale
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Jaz tole kar redno gledam; najhujsa pa mi je bila ena mala ogabnica, ki se je primerjala s Paris in hotela, da vsi uporabljajo njeno besedo "đuseeeej", kao od Paris "that's hot"
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Jao, to so takšne oslarije. Takih stvari ne morem gledat, ker mi je slabo in kar zelena postanem (ampak ne od zavisti). Polno rit majo vsega, preseravajo se, cele dneve jim ni treba drugo počet kot migat s prstkom, da je vse tak kot si one zaželijo Bruhuhu!
Take razvajane kure so pri šestnajstih... kaj bo šele ko bodo starejše? Dvomim da jih bo kdo oženil zaradi ljubezni. No ja, sicer pa koga briga dokler bodo dobile tistega, ki jim je všeč, ne?
Take razvajane kure so pri šestnajstih... kaj bo šele ko bodo starejše? Dvomim da jih bo kdo oženil zaradi ljubezni. No ja, sicer pa koga briga dokler bodo dobile tistega, ki jim je všeč, ne?
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov